Kyyhkysen omakotitalon aurinkopaneelit

Oomin aurinkoasiakas Heimo Kyyhkynen päätyi aurinkopaneelijärjestelmän hankintaan kattosaneerauksen myötä: ”Noin vuosi sitten päätettiin tehdä kattosaneeraus, jossa katto pinnoitettiin uudestaan ja siinä samassa yhteydessä ajateltiin, että miksi ei voisi laittaa myös aurinkopaneeleja siihen päälle.”  

Kyyhkynen kertoo saaneensa Oomilta asiantuntijan, joka kävi ensin kartoittamassa tilannetta ja kartoituksen jälkeen päädyttiin valitsemaan kohteelle sopiva paneeleiden määrä. Valinta paneeleiden määrän suhteen perustui Kyyhkysten käyttötarkoituksiin sähkön suhteen.  

Oomi Energian Santeri Pusa kuvailee tarkemmin aurinkopaneelijärjestelmäprojektin alkua ja toimituksen sisältöä seuraavasti: ”Ennen toimitusta teemme asiakkaalle tarpeen mukaan suunnittelukäynnin, jossa selvitetään asennusolosuhteet ja esimerkiksi aurinkopaneelien sijoittuminen asiakkaan katolle. Toimitus sisältää myös käytön opastuksen.”

Me Oomilla valitsemme asiakkaillemme aina laadukkaat aurinkopaneelit, kattokiinnikkeet ja invertterit. Oomi Energian Pusa mainitsee lisäksi, että järjestelmään on mahdollisuus lisätä myös ohjausominaisuuksia, esimerkiksi sähkölämmitteisessä talossa voidaan lämminvesivaraajaa ohjata aurinkopaneeleiden tuotannon mukaan. 

”Monesti aurinkopaneeleista tulee sähköä yli oman tarpeen. Aurinkosähköjärjestelmän ylijäämäsähkö syötetään sähkömittarin läpi verkkoon ja normaalisti siitä saa sähkön sen hetkisen markkinahinnan”, Pusa mainitsee.

Oomi Aurinko tarjoaa asiakkailleen paikallisesti ja luotettavasti aurinkopaneelijärjestelmiä avaimet käteen -toimituksena.

Aurinkosähköjärjestelmän voi hankkia joko kertamaksulla tai osamaksulla. Oomin kautta tarjoamme asiakkaille korotonta ja kulutonta osamaksua. 

Isona toimijana meidät on helppo tavoittaa asiakaspalvelukanaviemme kautta. 

Aurinkopaneelit osamaksulla

Tiesithän, että aurinkopaneelit voi maksaa myös osamaksulla? Oomin osamaksuun voi ottaa luoton joko 5 tai 7 vuodeksi.

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva