Katso maksuton aurinkowebinaari!

Meistä on vain reilua antaa vinkkejä aurinkopaneelien hankintaan ja tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Täytä vain alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle linkin webinaaritallenteeseen.

Webinaarin ohjelma

Meistä on vain reilua antaa vinkkejä aurinkopaneelien hankintaan ja tarjota sellaista aurinkosähköpalvelua, jota itse haluaisi käyttää. Webinaari on suunniteltu kotitalouksille ja ilmoittautumalla saat myös webinaaritallenteen sähköpostiisi jälkikäteen. Tässä aurinkosähköä käsittelevässä webinaarissa saat tietää:

  • Mitä huomioida, jotta voit saada järjestelmällesi mahdollisimman suuren tuoton
  • Miksi kannattaa hankkia koko paketti sähköyhtiöltä
  • Koroton ja kuluton osamaksu Oomilta

Webinaarissa oomilaisista asiantuntijoina toimivat auringon ja sähköisen liikkumisen liiketoimintajohtaja Olli Tuomivaara sekä kuluttajapuolen myyntiryhmän päällikkö Sami Naskali.

Olli Tuomivaara
Sami Naskali

Oomi Energiaa

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ja juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Olemme toimittaneet aurinkopaneelipaketteja jo moniin koteihin ympäri Suomen.

aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneeleiden asennus herättää usein monenlaisia kysymyksiä. Meistä on reilua näyttää miten aurinkopaneelien asennus ja kytkentä hoituvat.

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää

Mikä ihmeen Oomi?

Etkö ole vielä tutustut meihin? Ei hätää! Tässä pieni tietoisku meistä oomilaisista ja juuristamme. Juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Oomilla on historiaa yhteensä 1060 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät.

Oomi Energia

Oomi Energia on 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa 11 perustajayrityksensä sähkönmyynnin, latausratkaisut sekä aurinkovoimalat.

Juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. Oomilla on historiaa yhteensä 1060 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät.

Voimavaranamme ovat yhdentoista perustajayrityksen mukanaan tuoma vankka kokemus niin energia-alasta kuin asiakkaiden arjesta kautta maan.