Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut

Energia-asiat herättävät paljon kysymyksiä tällä hetkellä ja olemme saaneet merkittävästi normaalia suuremman määrän yhteydenottoja ja tästä syystä johtuen vastausaikamme ovat normaalia pidemmät.

Pyydämme ystävällisesti, että jätät samasta aiheesta vain yhden yhteydenoton. Näin asiakaspalvelumme ei ruuhkaudu entisestään ja pystymme käsittelemään asiasi nopeammin. Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Sähköisiin yhteydenottoihin vastaamme 14 arkipäivän kuluessa. Käsittelemme saapuneet yhteydenotot vanhimmasta alkaen, joten maltathan odottaa vastaustamme.

Nopeimmin saat asiasi hoidettua puhelimitse. Jonotusaika puhelimessa on tällä hetkellä keskimäärin 10 minuuttia. Halutessasi voit jättää soittopyynnön ja soitamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa. Puhelinasiakaspalvelumme palvelee poikkeuksellisesti arkisin klo 10-18. Aamun ensimmäiset tunnit ahkeroimme sähköpostien ja soittopyyntöjen parissa.

Ajankohtaiset tarjouksemme ja hintamme löydät myös kätevästi nettisivuiltamme. Voit tehdä sopimuksen suoraan täällä ja välttää ruuhkan.

Tiesithän, että voit Oomin asiakkaana tehdä Oomi Online -palvelussa uuden sähkösopimuksen, laittaa meille turvallisesti viestiä tai tarkistaa oman sähkösopimuksesi tilanteen. Siirry Online-palveluun.

Kiireellisissä muuttotilanteissa palvelemme sinua muuttopuhelimessa 09 2522 1100 arkisin klo 8–22 sekä viikonloppuisin klo 9–17.

Asiakaspalvelun yhteystiedot Huomioithan, että toimipaikoissamme ei ole asiakaspalvelupisteitä.

Online-palvelusta löydät sähkösopimuksesi tiedot

Oomi Online -palvelussa voit tehdä uuden sopimuksen, laittaa turvallisesti yhteydenottopyynnön tai kysymykset meille.

Voit myös tarkistaa oman sähkösopimuksesi tilanteen Oomin Online-palvelusta tai viimeisimmältä sähkölaskulta. Online-palvelusta löydät myös kotisi sähköenergian kulutustiedot, kaikki sähkön myyntisopimukseen liittyvät tiedot sekä uudet laskut.

Siirry Online-palveluun

Vinkkejä Onlinen käyttöön

Maksuneuvonta auttaa laskun maksamiseen liittyvissä asioissa

Laskun maksamiseen, eräpäivän siirtoon, perintään ja maksuaikaan liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä maksuneuvontaan numeroon 09 2315 0466. Laskun maksamiseen liittyvissä asioissa, kuten eräpäivän siirtoon, perintään tai maksuaikaan voit olla suoraan yhteydessä maksuneuvontaan numeroon 09 2315 0466. Maksuneuvonta on avoinna ma–pe klo 8–20 ja la klo 10–15.

Voit myös hoitaa laskun maksamiseen liittyviä asioita maksuneuvonnan online-palvelussa ropo-online.fi silloin, kun sinulle sopii.