Huolista vapaana verkossa

Me Oomissa ajattelemme, että jokaisella on oikeus nauttia internetistä pelkäämättä väärinkäytöksiä. Yhä useammin arki taittuu verkossa nettiostamisen, verkkoasioinnin ja sosiaalisen kanssakäymisen muodossa sosiaalisessa mediassa. Oomi Huoleton digiarki suojaa digitaalista jalanjälkeäsi verkossa. Se on vakuutusturvaa verkossa.

Oomi Huoleton digiarki suojaa digitaalista jalanjälkeäsi verkossa.

Verkkoturvallisuus on muutakin kuin virustorjuntaa. Oomi Huoleton digiarki -vakuutuspalvelun avulla voit huolehtia oman tai perheesi digiarjesta. Verkkorikollisuus, -huijaukset, tietovuodot, virukset ja nettikiusaaminen ovat asioita, jotka tapahtuessaan aiheuttavat harmia, huolta ja hankaluuksia. Palvelun avulla autamme pysymään turvallisella tietoturvapolulla. Saat mielenrauhaa, kun tiedät varautuneesi ennakolta ja että saat parhaan avun, kun tilanne niin vaatii.

Oomi Huoleton digiarki valvoo koko ajan automaattisesti käyttäjätiliesi ja maksukorttiesi käyttöä verkossa. Palvelu varmistaa, että henkilöllisyyttäsi käytetään verkossa luvallisesti. Luvaton käyttö voi johtaa tilin tyhjenemiseen tai hervottomaan luottokorttilaskuun. Ulkomaille vuotaneita tietoja ja siitä seuranneita väärinkäytöksiä on tyypillisesti hankala jäljittää. Pankit vaativat rikosilmoituksen ja selvittelyvaiheessa tarvitaan sinun, pankin ja poliisin yhteistyötä. Myös uuden kortin tilaamisesta voi syntyä kuluja.

Saat apua identiteettivarkauksien, verkkorikollisuuden, nettikiusaamisen tai -huijausten varalle tilanteen hoitamiseen, korjaamiseen ja vahingonkorvauksiin. Identiteettivarkauksien myötä pikavipit ovat yleisiä seurauksia. Voit tarvita oikeudellista apua, laitehuoltoa tai esimerkiksi apua haitallisten sisältöjen sekä virusten poistamiseen.

Verkossa sattuu erilaisia pulmatilanteita niin lapsille, aikuisille kuin ikäihmisillekin. Oomi Huoleton digiarjen kanssa voit varmistaa, että saat asiantuntijalta vastauksia ja apua, kun tilanne yllättää. Ongelmatilanteissa voit olla 24/7 yhteydessä neuvontapalveluun. Saat nopeasti avun akuuttiin ongelmaan myös puhelimella tai tietokoneen avulla.

Saat apua identiteettivarkauksien, verkkorikollisuuden, nettikiusaamisen tai- huijausten varalle tilanteen hoitamiseen, korjaamiseen ja vahingonkorvauksiin.

Palveluun sisältyy:

  • Puhelintuki ja neuvontapalvelu ongelmatilanteiden välttämiseksi ja korjaamiseksi
  • Online-palvelu eri käyttäjätilien, korttien ja henkilöllisyyden digitaalisen turvallisuuden automaattiseen monitorointiin 
  • Korvauspalvelu identiteettivarkauksien, verkkorikollisuuden, nettikiusaamisen tai -huijausten varalta, sekä mahdollisen oikeusavun korvaus
  • Laitekorjaukset ja haitallisten sisältöjen poisto nettikiusaamisen, -kiristämisen tai huijausten sekä virusten aiheuttamien ongelmien varalta 

Olemme toteuttaneet palvelun yhteistyössä kahden kansainvälisen toimijan kanssa: vakuutusyhtiö Chubbin ja kyberturvatyökaluja tarjoavan DynaRiskin.