preloader

Seikkaile Oomilandiassa!

Tervetuloa Oomilandiaan! Oomilandia tarjoaa ilmaisen kehittävän peliharrastuksen Minecraft-maailmassa lapsille ja nuorille. Pelissä voit tutustua Oomin paikallisiin juuriin sekä olla mukana rakentamassa Oomilandiaa.

Mikä Oomilandia?

Oomi ja kasvatuksellista pelivalmennusta tarjoava School of Gaming aloittivat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa ohjatun ja kehittävän peliharrastuksen tarjoaminen lapsille ja nuorille, tuoda esille hauskalla ja erilaisella tavalla Oomin paikallisia juuria sekä tarjota pelikasvatuksen ja pelaamisen tarpeellisuutta vanhemmille. 

Oomi ja School of Gaming haluavat lisätä verkkotietoutta pelikasvatuksella sekä tarjota mielekästä ja kehittävää tekemistä nuorille. Yhteistyön lopputuloksena syntyi Oomisten asuttama Oomilandia. Oomilandia on kaikille ilmainen paikka, johon myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan seikkailemaan. Peleistä löytyy valmiiksi paljon opettavia elementtejä kunhan vain niitä osaa tarkastella. Oomilandiassa näitä elementtejä on koottu samaan pelimaailmaan. Streematuissa pelikasvatussessioissa pelataan yhdessä Oomilandiassa ja samalla pelikasvattaja osallistaa mukaan olioita tarkastelemaan pelejä uudesta opettavasta näkökulmasta. Liittyäksesi peliin tarvitset tietokoneen (PC tai MAC) ja siihen Minecraftin Java-version, sekä Minecraft pelitunnukset.

J0P eli Juuso Pekkarinen esittelee Oomilandian

Miten Oomilandia toimii?

Oomilandia on ilmainen pelimaailma, johon pääsee mukaan seikkailemaan Minecraftin Java-versiolla. Seikkailun ohessa on tarkoitus tarkastella pelaamisen ilmiöitä yhdessä ja käydä hauskalla tavalla tarinallisesti läpi Oomin paikallisia juuria.

Oomilandiaan pääset sen aukioloikoina:
ma-pe klo 15-20

Pelikasvatusta järjestämme seuraavina ajankohtina:
Tiistaisin ja torstaisin klo 16-18. Pääset seuraamaan pelikasvatusta myös jälkikäteen tästä.

Oomilandiaan pääset pelaamaan ja seikkailemaan sen aukioloaikojen puitteissa.

Miten pääsen pelaamaan?

  1. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä vanhempaasi kirjautumaan Oomilandiaan.
  2. Liittyäksesi peliin tarvitset tietokoneen (PC tai MAC) ja siihen Minecraftin Java-version sekä pelitunnukset.
  3. Lue Oomilandian ehdot. Hyväksymällä ehdot voit ilmoittautua pelaajaksi.
  4. Täytä alla oleva lomake ja saat tarkemmat ohjeet suoraan sähköpostiisi

Mikä Oomi?

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja selkeitä palveluita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Meillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta. Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä.

Nyt 6kk ilmaiset perusmaksut ja lisätuotteet uusille sopimuksille!

Oomi Kiinteä 24 kk sopii sinulle, jos haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut. Nyt saat perusmaksut ilmaiseksi ensimmäiset
kuusi kuukautta. Tarjous koskee myös
lisätuotteiden perusmaksuja!