preloader

Oomi x Minska

Oomi haluaa olla Arjen ymmärtäjä ja sähkön lisäksi olla mukana ja hyödyksi muuallakin arjessa. Olemme alkuvuoden tehneet yhteistyötä hyvinvointimedia Minskan kanssa, joka tarjoaa liikuntaan, arjessa jaksamiseen sekä henkiseen hyvinvointiin liittyviä sisältöjä.  

#parempiarki2021

Oomi ja Minska tekevät yhteistyötä paremman arjen ja hyvinvoinnin rakentamisessa. Minska on hyvinvointimedia, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ilmaston ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta hyviin valintoihin. Yhteistyön ajatuksena on edistää parempaa arkea ja hyvinvointia.

Hyvinvoinnista ja omasta jaksamisesta huolehtiminen on tärkeää ja siksi me Oomilla haluammekin olla hyödyksi sähkön lisäksi, myös muuallakin arjessa. 

Hyvinvointivinkin arkeen

Me Oomilla haluammekin muistuttaa pitämään itsestä ja läheisistä huolta. Lue alta kolme käytännön vinkkiä, joilla voit tehdä arjestasi hippusen verran helpompaa:

1. Loma-mielentila 🌴 Miksi odottaa lomaa, että voisit ottaa “irtioton” “tavallisesta elämästä”? Kokeile sisällyttää arkeen pieniä lomahetkiä aina kun voit. Anna itsellesi lupa levätä. Lähde katsomaan auringonnousua tai -laskua. Käy kävelyllä lähimetsässä ja nauti lintujen laulusta. Valitse tutulla kävelyllä eri reitti ja katsele kotikaupunkiasi turistin silmin. Nauti kevätauringosta ja lataa itseesi energiaa. Mieti, mitä voit tehdä tänään, jotta nauttisit elämästä juuri nyt. 

2. Hyvän energian soittolista 🎵 Musiikilla on suuri voima vaikuttaa mielentilaan hyvässä sekä pahassa. Jätä siis melankoliset biisit hetkeksi ja kerää samaan listaan vain biisit, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle. Ehkä uskallat ottaa kuunnellessa pari tanssiaskelta? Ps. Tiesitkö, että myös Oomilla on oma soittolistansa Spotifyssä, voit kuunnella Oomin soittolistaa täältä.

3. Yllätä kaveri 🧁 Piristä ystävääsi yllättämällä hänet jollain - leivo hänelle jotain hyvää, lähetä hauska postikortti tai soita kaverille, jota et ole nähnyt pitkään aikaan.  Muiden piristäminen nostaa heti omaakin mielialaa! 

Lataa maksuttomat arjen liikuntatuokiot 

Voit ladata oheisella lomakkeella Oomin arjen liikuntatuokiot sinun päivääsi piristämään:

  • 15 minuutin jumppatuokion, joka tehdään täysin omalla kehonpainolla
  • 15 minuutin virkistävän joogahetken. Tästä saat lisää energiaa päivääsi kehoa lämmittävällä ja virkistävällä harjoituksella.

Nämä treenit sopivat vaikka työpäivien taukohetkiin tai arjen tehokkaisiin liikuntatuokioihin. Pienestä liikuntatuokiosta saat piristystä, jonka jälkeen arki luistaa taas sujuvammin.

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat linkin liikuntatuokioihin

Mikä ihmeen Oomi?

Olemme sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja ja helppoja palveluita sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua.

Meillä on Suomessa jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta. Juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä ympäri Suomea.

Ajankohtaista

Sähkösopimukset

Oomin sähkösopimusten joukosta löytyy sopimukset eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Tutustu sopimuksiin ja katso hinnat!

Lue lisää

Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelien hankinta Oomilta on vaivatonta. Oomin valikoimasta löydät sekä premium-tason lasi-lasi-aurinkopaneelit että laadukkaat monikidepaneelit.

Lue lisää