Oomi Huoleton digiarki -vakuutuspalvelulla suojaat turvallisen verkkoasioinnin

 • Saatko roskapostiviestejä? Oletko huolissasi huijaussähköpostien havaitsemisesta, jossa voit menettää henkilöllisyystietosi?
 • Oletko huolissasi ostosten tekemisestä vahingossa huijausverkkokaupasta ja rahojesi menettämisestä?
 • Murehditko sosiaalisen median tiliesi väärinkäyttöä ja verkkokiusaamista itsesi tai lastesi osalta?

  Palvelu suojaa ja tukee turvallista verkkoasiointia arjessasi. Voit valita yhden käyttäjän paketin 7,90€/kk tai perhepaketin 9,90€/kk, jotka sisältävät mm. puhelintuen, korvauspalvelun, haittaohjelmien poiston sekä verkkopalvelun kaikkina vuorokauden aikoina.

Alk. 7,90€/kk

Huoleton digiarki -verkkopalvelu

Oomi tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kattavan vakuutuspalvelun, jolla voit turvata digitaalisen arkesi!

Mitä vakuutus kattaa?

Verkkorikollisuus ja netissä tapahtuvat hyökkäykset sekä nettikiusaaminen ovat suuria huolenaiheita meille kaikille. Olemme suunnitelleet palvelun, jossa voimme tarjota sinulle ja perheellesi suojaa sekä tukea turvalliseen verkkoasiointiin arjessasi.

Saat käyttöösi kaikki nämä palvelut

Olemme kehittäneet uuden palvelun, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun sekä turvan digitaaliseen arkeesi. Palvelu on voimassa aina kuukauden kerrallaan, joten tarvittaessa palvelun voi irtisanoa milloin vain.

Puhelintuki

Puhelintuki ja neuvontapalvelu on käytössäsi silloin, kun sinulla on ongelmatilanne, johon tarvitset apua.

 • Oikeudellinen neuvonta, jonka tavoitteena on sisällön poistaminen ja häirinnän jatkumisen estäminen ongelmatilanteiden välttämiseksi ja korjaamiseksi.
 • Mikäli joudut nettikiusaamisen, -kiristämisen tai -huijauksen kohteeksi, autamme sinua haitallisten sisältöjen poistojen kanssa sekä virusten aiheuttamien ongelmien varalta.
 • Digituki ma-la klo 8.30-17.30
  0800 418 364

Oomi Huoleton digiarki -verkkopalvelu

Verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden kaikkina aikoina. Verkkopalvelu analysoi sinun ja perheesi kyberaltistumisia ja ilmoittaa sinulle, jos henkilökohtaiset tietosi ja salasanasi paljastuvat esimerkiksi pimeässä verkossa.

Verkkopalvelu auttaa:

 • Parantamaan elektroniikkalaitteiden turvallisuutta.
 • Estämään virusten pääsyä elektroniikkalaitteisiin
 • Tunnistamaan mahdollisia huijauksia
 • Ympärivuorokautinen sähköpostitilien, maksukorttien, tietomurtojen sekä tietovuotojen valvonta

Korvaus­palvelu

Identiteettivarkauksien, verkkorikollisuuden, nettikiusaamisen tai -huijausten varalta tukenasi on korvauspalvelu. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada korvaus oikeudellisesta avusta.

 • Ansiomenetysten korvaus työstä poissaolon vuoksi aiheutuneet tulonmenetykset esimerkiksi varastetun identiteetin takaisinhankkimiseksi.
 • Oikeudelliset kulut lakimiesavun hankkimiseksi.
 • Vakuutus korvaa syntynyttä taloudellista tappiota esim. nettiostoksiin käytetyn kaupankäyntialustan osoittautuminen huijaukseksi
 • Korvauspalvelu ma-la 8.30-17.30 +358 9 2513 7555

Haitta­ohjelmien poisto


Jos virus hyökkää tietokoneellesi, kyberasiantuntija poistaa sen etänä ja jopa auttaa sinua tapauksissa, joissa henkilökohtaiset valokuvasi ja tietosi on saatettu hakkeroitua lunnaita vastaan.

 • Ongelmatilanteiden välttämiseksi ja korjaamiseksi.
 • Digituki ma-la klo 8.30-17.30
  0800 418 364

Suurin osa tietoturvaloukkauksista tapahtuu suurissa organisaatioissa, jotka säilyttävät henkilötietojasi. Virustorjuntaohjelmisto tarjoaa vain vähän suojaa näissä tilanteissa.

Vakuutuksen korvaukset ja rajoitteet

Tärkeää tietoa vakuutuksesta

Lue tarkemmin vakuutusehdoista, yhteenvedon tärkeimmistä kohdista ja rajoituksista sekä etämyynnin ennakkotiedoista.

Vakuutusehdot

Tutustu Oomi Huoleton digiarki vakuutusehtoihin

Vakuutus­tietoasiakirja

Yhteenveto vakuutuksen tärkeimmistä kohdista ja rajoituksista

Etämyynnin ennakkotiedot

Lue lisää etämyynnin ennakkotiedoista

Näin saat vakuutuspalvelun käyttöösi

 1. Lisää Oomi Huoleton digiarki ostoskoriin ja valitse itsellesi sopiva laskutusväli
 2. Täytä tilauslomake ja rekisteröidy Oomi.fi verkkokauppaan
 3. Maksa vakuutuspalvelu maksukorttitiedoillasi
 4. Kun olet ostanut vakuutuksen kirjaudut palveluun, jossa voit lisätä skannattavia sähköpostitunnuksia, kortteja tai perheesi käytössä olevia tunnuksia.
 5. Palvelu arvioi antamasi tietojen perusteella riskiäsi joutua verkkorikollisuuden kohteeksi. Saat palvelusta tietoa ja toimenpiteitä, joilla voit parantaa omaa pisteytystäsi ja pienentää nettirikollisuuden uhriksi joutumisen riskiä.
 6. Verkkopalvelun kautta saat yhteyden asiakastukeen, jos epäilet joutuneesi verkkorikollisuuden, hakkeroinnin tai muun huijauksen kohteeksi. Voit lähettää verkkolomakkeella viestisi tai soittaa suoraan puhelinpalveluun.

Usein kysytyt kysymykset

Vinkit ja ohjeet digitaaliseen arkeen

Tutustu ohjeisiimme ja vinkkeihimme digitaalisen arjen sujuvoittamiseksi ja turvaamiseksi. Jo muutamalla nopealla muutoksella ehkäiset sinua ja läheisiäsi verkkorikollisuuden uhriksi joutumiselta.

Haluatko kuulla enemmän Oomi Huoleton digiarki-vakuutuspalvelusta?

Jos haluat kuulla enemmän Oomi Huoleton digiarki-vakuutuspalvelusta tai haluat kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä, jätä tähän yhteystietosi ja soitamme sinulle takaisin.

Lisätietoja saat myös vakuutuspalveluidemme asiakaspalvelusta
09 2522 1144 (ark. 8-16)

Kun olet ostanut Oomi Huoleton digiarki -vakuutuspalvelun ja haluat tehdä muutoksia siihen, olethan yhteydessä vakuutusyhtiö Chubbin asiakaspalveluun 09 6861 5151 arkisin klo 9-17.