Oomi Relevatti valitsee sähköllesi edulliset tunnit

Oomi Relevatti on oiva apuri, jos sinulla on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Kotiisi tai mökillesi asennettava Oomi Relevatti -palvelu pitää huolen siitä, että käytät sähköä eniten silloin, kun se on edullisinta, ja hillitsee sähkön kulutusta kalliilla tunneilla.

Anna Oomi Relevatin ohjata kotisi sähköahmattien, kuten lämminvesivaraajan tai sähköauton laturin käyttämään aina edullisinta sähköä. Helppo, edullinen ja turvallinen tapa säästää sähkölaskussa.

Malttia sähkölaskuun ja kilowattitunteihin! Oomi Relevatin avulla se käy helposti.

Oomi Relevatti palvelee duettona. Kotisi sähkökeskukseen asennettava laite ohjaa keskitetysti paljon sähköä kuluttavia laitteita, ja sovellus puhelimessasi kertoo, miten hommat ovat hoituneet.

Paljon sähköä kuluttavat laitteet ja toiminnot ohjataan hyödyntämään pörssisähkön edullisimpia tunteja. Voit hallita ja automatisoida esimerkiksi sähkölämmitystä, lämminvesivaraajaa ilma- ja maalämpöpumppua tai sähköauton latausta ja optimoida aurinkopaneelien tuotantoa.

Oomi Relevatti

 • Tarkkailee sähköpörssin spot-tuntihintaa ja sääennusteita tauotta.
 • Huolehtii puolestasi sähkökuormien ajoituksen vuorokauden halvimmille tunneille.
 • Kertoo ajantasaiset tiedot kulutuksestasi ja säästöistä.
 • Asennetaan avaimet käteen -toimituksena.
 • Auttaa pienentämään myös hiilidioksidipäästöjäsi. Ilmasto kiittää, kun vältät ylikulutusta.

Ajoita kotisi sähkönkulutusta Oomi Relevatilla

Tarkalla kulutuksen ajoituksella voi saada sähkölaskuun selkeää säästöä, sillä pörssisähkön spot-hinta vaihtelee tunneittain ja päivittäin. Oomi Relevatin käyttö pienentää kulutuksen hintaa tyypillisesti 10–30 prosenttia, joten palvelu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Oomi Relevatti sopii mainiosti myös vapaa-ajan asuntojen sähkönkulutuksen ohjaamiseen.

Palveluun sisältyy

 • Sähkönkulutuksen älykäs ohjaus hinta- ja säätietojen perusteella.
  Oomi Relevatti seuraa sähkön hintaa ja sääennusteita puolestasi ja ajoittaa sähkönkulutusta ennakoiden edullisempiin hetkiin.
 • Kulutuksen seuranta. Voit seurata kulutustasi netissä tai älypuhelimella.
 • Asennuspalvelu ja opastus palvelun käyttöön. Sähköasentaja kytkee laitteen kotiisi parissa tunnissa ja opastaa sinulle palvelun käytön.
 • Sähkölaitteen ohjausyksikkö. Kotisi sähkökaappiin asennettavalla laitteella ohjaat kolmen sähkölaitteen käyttöä toiveidesi mukaisesti.
 • Asiakastuki, joka opastaa tarvittaessa.

Saatavuus

Palvelu on tulossa myyntiin pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Porin ja Oulun alueella.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!