Oomi Fillari hoitaa työsuhdepyörät joustavasti ja vaivattomasti

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen. Työsuhdepyörä itsessään on vanha juttu, mutta työsuhde-edun verovapaus on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä. Oomi Fillari on Oomin vastaus kysyntään ja pyöräilyn suosion kasvuun.

– Oomi Fillari on erittäin joustava, vaivaton ja helppokäyttöinen tapa hankkia työsuhdepyörä. Sopimuskauden pituus voidaan sopia 6–60 kuukauden väliltä. Pyörän jatkotakuu täydentää valmistajan myöntämää takuuta koko sopimuskauden ajan.

Lisäksi palveluun sisältyvät aina rahoitus ja mahdollisuus palautusturvaan, eli elämäntilanteen muuttuessa pyörän voi milloin tahansa palauttaa kolmen kuukauden maksua vastaan, luettelee Oomin uusien palveluiden kehittämisestä vastaava liiketoimintajohtaja Jani Peuhkurinen.

Yritysasiakkaalle palvelu on kustannustehokas tapa huolehtia työntekijän hyvinvoinnista ympäristöä ja vastuullisuutta kehittävällä tavalla. Asiakkaan henkilöstö- ja palkkahallinto saavat käyttöönsä helppokäyttöisen digitaalisen palvelun, jonka automaatioiden avulla palkanlaskenta ja raportointi sujuvat vaivattomasti. Oomin asiantuntijat ovat yrityksen tukena koko sopimuskauden ajan.

– Verovapaa työsuhdepyöräetu on asiana uusi, ja siihen liittyy usein asiakkaan kannalta paljon kysymyksiä. Meiltä löytyy valmista materiaalia sekä näkemyksiä vaikkapa siitä, miten edusta kannattaa viestiä työntekijöille, miten työntekijä voi laskea oman taloudellisen hyötynsä tai miten dokumentaatio hoidetaan järkevästi, Peuhkurinen vinkkaa ja lisää, että myös Oomin oma henkilöstö saa nauttia huristelusta Oomi Fillarilla.

Työntekijälle etu tuottaa kiistatonta hyötyä: Hän voi säästää unelmiensa pyörän hankintakustannuksissa ja saada samaan riskittömään pakettiin muun muassa huoltosopimukset ja vakuutuksen. Pyörän voi valita yli 200 merkin valikoimasta. Koska Oomi Fillari joustaa elämäntilanteen mukaan, omaa pyörävalintaansa voi sopeuttaa myös kesken sopimuskauden. Asiakaspalvelu auttaa työntekijöitä digitaalisesti kaikkialla Suomessa.

Miksi sähköyhtiö tarjoaa työsuhdepyöriä?

Oomi tahtoo olla asiakkaan arjen paras ymmärtäjä, joka tarjoaa elämään helppoutta ja turvallisuutta. Sähköyhtiön palveluvalikoimaan kuuluukin jo ennestään esimerkiksi aurinkoenergiapaketteja ja sähköauton latauspalveluita. Pyöräily lisää arkeen liikuntaa ja hyvinvointia sekä parantaa työn imua – ja luontokin kiittää.

– Palvelullistuminen on iso teema yhteiskunnassa. Kannattaako pyörää omistaa, kun vaihtoehtona on saada se vaivattomasti palveluna, johon sisältyy hyvin konkreettisia etuja – etenkin, kun verovapaan edun käyttäminen säästää kustannuksissa? Jani Peuhkurinen kysyy.

Vasta muotoutuvalla mutta vahvasti kasvavalla toimialalla Oomin etuna ovat muun muassa laajaan omistuspohjaan perustuvat vakaus ja luotettavuus. Oomi Fillari toteutetaan yhteispalveluna Vapauden kanssa, joka on hiilineutraaleiden liikkumismuotojen edistämiseen keskittyvä startup-yritys.

Kiinnostuitko Oomi Fillarista? Palvelun verkkosivuilta varaat helposti ajan keskustelutuokioon Oomin asiantuntijan kanssa täältä.