preloader

Sähköauton Lataus - Nornickel Harjavalta

Nornickel Harjavalta

Nornickel Harjavalta tuottaa nikkelikemikaaleja ja nikkelimetallia, ja tuottaa noin viisi prosenttia maailman puhtaista nikkelituotteista. Käyttökohteina tälle nikkelille on muun muassa ruostumaton teräs ja akkukemikaalit. Autoissa on nikkeliä metalliosissa lähes aina mukana ja yksi olennainen osa tänä päivänä on autojen akut.

Oomi toimitti Nornickel Harjavallalle sähköautojen latausratkaisun, jolla voidaan ladata kaikkia lataushybridi- ja täyssähköautoja. Latausteho on parhaimmillaan jopa 22 kilowattia. Järjestelmä huomioi kuitenkin kiinteistön muun kulutuksen ja rajoittaa lataustehoa tarvittaessa. Käyttäjät voidaan tunnistaa ja lataussähkön maksatus kohdistaa heille halutusti. Työpaikka pystyy itse määrittämään, ketkä kaikki saavat latureilla ladata ja päättää järkevästä hinnoittelusta ladatulle sähkölle.

"Nornickel on jo pitkään panostanut kestävään kehitykseen ja pyrkinyt vähentämään hiilijalanjälkeä. Tietystä tämä sähköistyvä liikenne tukee hyvin meidän strategiaa. SIksi päätettiin, että otetaan meille tälaiset latauspisteet ja Oomi tuli valituksi palvelun tuottajaksi, koska haluttiin tällainen avaimet käteen -malli. Ja se tuntuu toimivan tosi hyvin." kommentoi Pekka Alisaari Nornickeliltä.

Oomi Lataus tarjoaa asiakkaillemme fiksuja latausratkaisuja hyvän fiiliksen kera

Oomi tarjoaa latausratkaisut niin omakotitaloasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausratkaisut kattavat kaikki tehot aina pienemmistä lataushybrideille sopivista laitteista suurempiin pikalatureihin asti. 

”Oomi latauksessa asiakaslupauksemme on se, että me hoidamme kaikki projektit maaliin asti ja vielä sen jälkeenkin”, Oomi Energian Timo Kenttälä kertoo ja jatkaa: ”Oomi on luotettava ja vakavarainen kumppani latausratkaisujen toteuttamiseksi ja palvelemme asiakkaitamme paikallisesti inhimillisellä otteella.” 

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin kartoitukset, latausinfran rakentamisen, latauslaitteet ja -palvelut.

Lue lisää

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken kartoituksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.

Henkilön kuva