Sähköauton Lataus - Nornickel Harjavalta

Nornickel Harjavalta

Nornickel Harjavalta tuottaa nikkelikemikaaleja ja nikkelimetallia. Se tuottaa noin viisi prosenttia maailman puhtaista nikkelituotteista. Käyttökohteita nikkelille ovat muun muassa ruostumaton teräs ja akkukemikaalit. Autojen metalliosissa on lähes aina mukana nikkeliä, ja yksi olennainen osa tänä päivänä ovat autojen akut.

Oomi toimitti Nornickel Harjavallalle sähköautojen latausratkaisun, jolla voidaan ladata kaikkia lataushybridi- ja täyssähköautoja. Latausteho on parhaimmillaan jopa 22 kilowattia. Järjestelmä huomioi kuitenkin kiinteistön muun kulutuksen ja rajoittaa lataustehoa tarvittaessa. Käyttäjät voidaan tunnistaa ja lataussähkön maksatus kohdistaa heille halutusti. Työpaikka pystyy itse määrittämään, ketkä kaikki saavat ladata latureilla, ja päättää järkevästä hinnoittelusta ladatulle sähkölle.

– Nornickel on jo pitkään panostanut kestävään kehitykseen ja pyrkinyt vähentämään hiilijalanjälkeään. Tietystä tämä sähköistyvä liikenne tukee hyvin meidän strategiaamme. Siksi päätettiin, että otetaan meille tällaiset latauspisteet, ja Oomi tuli valituksi palvelun tuottajaksi, koska haluttiin tällainen avaimet käteen -malli. Ja se tuntuu toimivan tosi hyvin, kommentoi Pekka Alisaari Nornickeliltä.

Oomi Lataus tarjoaa asiakkaillemme fiksuja latausratkaisuja hyvän fiiliksen kera

Oomi tarjoaa latausratkaisut niin omakotitaloasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausratkaisut kattavat kaikki tehot aina pienemmistä lataushybrideille sopivista laitteista suurempiin pikalatureihin asti. Yrityksillä on useita erilaisia lataustarpeita. Henkilökunta voi ladata työpaikallaan omia tai leasing-autojaan, ja yrityksellä voi olla omia ladattavia sähköautoja. Myös asiakkaat ja vierailijat arvostavat usein joustavaa latausmahdollisuutta.

Sähköautojen latauksessa maksamiseen käytetään yleensä RFID-tunnistetta tai puhelinsovellusta pankki- tai luottokortin sijaan. Maksuliikenne vaatii toimiakseen latausoperaattoreita. Yksi suurimmista operaattoreista Suomessa ja Euroopassa on suomalainen Virta, jota myös Oomi Lataus -palvelu hyödyntää. Älykkäissä latausratkaisuissa laturille tunnistaudutaan RFID-tunnisteella ja latausmaksut tiliytyvät automaattisesti lataajalta latauspisteen omistajalle. Maksujen kohdistaminen tarkoituksenmukaisesti on helppoa kaikenlaisissa tilanteissa.

Oomi Lataus -palvelusta on tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Oomi Lataus Public -palvelussa latauspisteet ovat julkisia ja näkyvät kaikilla sähköautoilijoiden kartoilla. Ratkaisu sopii hyvin esimerkiksi kaupoille. Oomi Lataus Private -palvelussa latauspisteet ovat yksityisiä ja niiden käyttö voidaan rajata halutuille henkilöille. Tämä onkin hyvä vaihtoehto useimmille työpaikoille sekä taloyhtiöille. Lisäksi kuukausimaksullinen Oomi Care -ylläpitopalvelu varmistaa, että latauspisteet ovat aina toimintakunnossa.

Oomi latauksessa asiakaslupauksemme on se, että me hoidamme kaikki projektit maaliin asti ja vielä sen jälkeenkin, Oomi Energian Timo Kenttälä kertoo ja jatkaa: 
Oomi on luotettava ja vakavarainen kumppani latausratkaisujen toteuttamiseksi, ja palvelemme asiakkaitamme paikallisesti inhimillisellä otteella.

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin kartoitukset, latausinfran rakentamisen, latauslaitteet ja -palvelut.

Lue lisää

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken kartoituksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

09 252 21133

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.

Henkilön kuva