Oomi sponssi!

Me Oomilla uskomme myös sponsoroinnissa yhteiseen tekemiseen, joka on tavoitteellista ja ennen kaikkea mukavaa. Teemme yhteistyötä vastuullisten ja tarkkaan harkittujen kohteiden kanssa.  

Toivomme rinnallemme innovatiivisia yhteistyökumppaneita, jotka jakavat samat arvot meidän kanssamme ja toimivat valtakunnallisesti, kuten mekin. Haluamme tehdä yhteistyötä pitkäjänteisesti, yhteistyötä yhdessä kehittäen. 

Oomi on tukenut muun muassa urheilijoita, taiteilijoita ja Itämeren tutkimusta. 

Millaista on sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus Oomin kanssa? 

Haluamme korostaa yhteistyökumppanuuksissamme aitoja persoonia ja tukea koko kansalle tärkeitä yhteisöjä. Panostamme näkyvyydessä ensisijaisesti someen ja digitaalisiin alustoihin. 

Linjaustemme mukaisesti emme sponsoroi yksittäisiä tilaisuuksia tai julkaisuja. Emme myöskään sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita tai tapahtumia. 

Miten Oomilta voi hakea sponsorointia?

Haemme uusia sponsoroitavia noin kerran vuodessa. Ilmoitamme hakuajasta somekanavissamme ja avaamme silloin hakulomakkeen tälle sivulle. Reiluuden nimissä, teemme sponsorointipäätökset niiden hakijoiden kesken, jotka ovat täyttäneet kyseisen lomakkeen. Huomioithan, että emme valitettavasti ota sponsorointihakemuksia vastaan puhelimitse. 

Huomioimme valinnassamme hakijoiden tarjoamat innovatiiviset ja rohkeat markkinointimahdollisuudet sekä -kumppanuudet. 

Vuoden 2024 sponsorointi- ja yhteistyöpäätökset

Tällä hetkellä emme hae uusia sponsorointikohteita vuodelle 2024. Olemme tehneet tämän vuoden yhteistyöpäätökset.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Pauliina Peltomäki

044 701 2123
pauliina.peltomaki@oomi.fi

Markkinointipäällikkö

Lähetä sponsorointi- ja yhteistyöhakemus sähköisellä lomakkeella.

Henkilön kuva