Sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus

Oomille sponsorointi on hyväntuulinen kumppanuus ja uskomme yhteiseen tavoitteelliseen sekä mukavaan tekemiseen. Haluamme saada innovatiivisia yhteistyökumppaneita, jotka tukevat liiketoimintaamme ja Oomin brändiä.

Oomi hakee kansallisen ja valtakunnallisen tason kumppaneita ja keskitymme ensisijaisesti sponsoreissamme vaikuttajiin sekä sosiaalisen median ja digitaalisten alustojen näkyvyyksiin. Haluamme korostaa sponsoroinneissamme aitoa persoonaa sekä lämmintä koko kansan yhteisöä tai vaikuttajaa.  

Linjaustemme mukaisesti emme sponsoroi yksittäisiä tilaisuuksia tai julkaisuja. Emme myöskään sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita tai tapahtumia. Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat innovatiiviset ja rohkeat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet.

Teemme sponsorointipäätökset niiden hakijoiden kesken, jotka ovat täyttäneet alla olevan lomakkeen. Huomioithan, että emme ota sponsorointihakemuksia vastaan puhelimitse.

Vuoden 2023 sponsorointi- ja yhteistyöpäätökset

Emme tällä hetkellä hae uusia kohteita. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse.

Sponsorointiin liittyvä asiointi, niin tiedustelut kuin hakemusten lähettäminen, tapahtuvat ainoastaan sähköisen lomakkeen avulla, joka avataan kun haku on taas ajankohtainen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Oomin sponsorointifilosofia: Arjen paras kumppani ja tukija

Oomin sponsorointifilosofia: Arjen paras kumppani ja tukija. Paikalliset ja hyvinvointia tukevat asiat pitävät meidät kiinni perinteissä ja ennen kaikkea arjessa. 

Lue lisää

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita.

Lue lisää

Pauliina Peltomäki

044 701 2123
pauliina.peltomaki@oomi.fi

Markkinointipäällikkö

Lähetä sponsorointi- ja yhteistyöhakemus sähköisellä lomakkeella.

Henkilön kuva