Sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus

Oomille sponsorointi on hyväntuulinen kumppanuus ja uskomme yhteiseen tavoitteelliseen sekä mukavaan tekemiseen. Haluamme saada innovatiivisia yhteistyökumppaneita, jotka tukevat liiketoimintaamme ja Oomin brändiä.

Oomi hakee kansallisen tason kumppaneita ja keskitymme ensisijaisesti sponsoreissamme vaikuttajiin. Haluamme korostaa sponsoroinneissamme aitoa persoonaa sekä lämmintä koko kansan yhteisöä tai vaikuttajaa.  

Linjaustemme mukaisesti emme sponsoroi yksittäisiä tilaisuuksia tai julkaisuja. Emme myöskään sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita. Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat innovatiiviset ja rohkeat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet.

Teemme sponsrointipäätökset niiden hakijoiden kesken, jotka ovat täyttäneet alla olevan lomakkeen. Huomioithan, että emme ota sponsorointihakemuksia vastaan puhelimitse.

Vuoden 2022 sponsorointi- ja yhteistyösopimushaku on käynnissä loka-marraskuun 2021 ajan. Sponsorointiin liittyvä asiointi, niin tiedustelut kuin hakemusten lähettäminen, tapahtuvat ainoastaan sähköisesti lomakkeella. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse.

Jätä hakemus!

Pauliina Peltomäki

044 701 2123
pauliina.peltomaki@oomi.fi

Markkinointipäällikkö

Lähetä sponsorointi- ja yhteistyöhakemus sähköisellä lomakkeella.

Henkilön kuva

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita aina tunnetusti hyvään hintaan.

Lue lisää