preloader

Sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus

Oomille sponsorointi on hyväntuulinen kumppanuus ja uskomme yhteiseen tavoitteelliseen sekä mukavaan tekemiseen. Haluamme saada innovatiivisia yhteistyökumppaneita, jotka tukevat liiketoimintaamme ja Oomin brändiä.

Oomi hakee kansallisen tason kumppaneita ja keskitymme ensisijaisesti sponsoreissamme vaikuttajiin. Haluamme korostaa sponsoroinneissamme aitoa persoonaa sekä lämmintä koko kansan yhteisöä tai vaikuttajaa.  

Linjaustemme mukaisesti emme sponsoroi yksittäisiä tilaisuuksia tai julkaisuja. Emme myöskään sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita. Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat innovatiiviset ja rohkeat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet.

Teemme sponsrointipäätökset niiden hakijoiden kesken, jotka ovat täyttäneet alla olevan lomakkeen. Huomioithan, että emme ota sponsorointihakemuksia vastaan puhelimitse.

Käsittelemme hakemukset neljä kertaa vuodessa tammikuussa, huhtikuussa, elokuussa ja marraskuussa. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse.

Jätä hakemus!

Haemme nyt yhteistyöhön nuoria tulevaisuuden vaikuttajia urheilun ja kulttuurin saralta. Sponsorointituen edellytyksenä on, että sosiaalisen median käyttö kulkee kuin sähkö johdossa. Hae täältä!

Pauliina Peltomäki

Markkinointipäällikkö

Henkilön kuva

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Nuoret tulevaisuuden vaikuttajat

Haemme nyt yhteistyöhön nuoria tulevaisuuden vaikuttajia urheilun ja kulttuurin saralta. Lue lisää ja lähetä hakemus!

Lue lisää

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita aina tunnetusti hyvään hintaan.

Lue lisää