Sähkösopimukset ja sähkön hinta

Oomilta saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen helposti ja hyvään hintaan.

Arvostatko helppoa sähkösopimusta, jossa ei tarvitse huolehtia hinnanmuutoksista vai haluaisitko kenties seurata sähkön markkinahinnan muutoksia ja maksaa aina ajantasaista hintaa?

Oomin sähkösopimusten joukosta löytyy sopimukset eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Psst! Helpotamme tätä vielä hieman. Voit räätälöidä sähkösopimuksesi sinulle sopivaksi: Vaihtoturvalla voit päivittää määräaikaisen sopimuksesi edullisempaan ja Oomi Uusiutuvalla varmistat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Nappaa omasi ja klikkaa itsellesi uusi sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa.

Neljä mainiota syytä valita sähköt Oomista

  1. Sydämeltään paikallinen, lihaksiltaan valtakunnallinen - Oomilla on yli 400 000 asiakasta sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen. Oomilla on historiaa yhteensä 1059 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät!
  2. Mutkattomuus - Me oomilaiset arvostamme ihmisläheistä asiakaspalvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.
  3. Hyvä diili - Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme tarjota sähkösopimuksen sekä muut tuotteet ja palvelut asiakkaillemme aina hyvään hintaan.
  4. Räätälöi sähkösopimuksesi – Vaihtoturvalla voit päivittää määräaikaisen sopimuksesi edullisempaan ja Oomi Uusiutuvalla varmistat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. Laskunmaksuturva -vakuutuksella turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Tästä näet usein kysytyt kysymykset sähkösopimuksiin ja sähkön hintaan liittyen

Pyydä sähkötarjous

Pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake, niin katsotaan yhdessä sinulle uusi sähkösopimus. Jos haluat olla yhteydessä johonkin muuhun kuin sähkötarjoukseen liittyen, katso yhteystiedot täältä.