Sähkösopimukset ja sähkön hinta

Oomilta saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen helposti ja vaivattomasti.

Uusia määräaikaisia Oomi Kiinteä -sopimuksia ei tällä hetkellä myydä verkkosivuillamme eikä asiakaspalvelussa. Poikkeuksellisen sähkömarkkinatilanteen takia sähkön tukkumarkkinahintojen suojausten saatavuus on heikkoa ja joudumme väliaikaisesti keskeyttämään määräaikaisten sopimusten myynnin uusille asiakkaille. Palvelemme kuitenkin nykyisiä asiakkaitamme. Nykyinen voimassa oleva tai alkamassa oleva määräaikainen sopimuksesi jatkuu ennallaan määräajan loppuun asti. Kun määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin.

Oomi Aktiivinen on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Voit vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla sähkönkäyttösi edullisimmille tunneille. Pörssisähkön hintavaihtelut ovat tällä hetkellä erittäin suuria ja hinta voi ajoittain olla huomattavan korkea. Voit ladata ilmaisen Fingridin Tuntihinta-sovelluksen mobiililaitteeseesi. Voit seurata sillä spot-hinnan muutoksia kätevästi. Sovellus toimii Windows-, Android- sekä iPhone-puhelimilla.

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi sinulle sopivaksi: Oomi Uusiutuvalla varmistat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Klikkaa itsellesi uusi sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa.

Neljä mainiota syytä valita sähkösopimus Oomista

  1. Sydämeltään paikallinen, lihaksiltaan valtakunnallinen - Oomilla on yli 400 000 asiakasta sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen. Oomilla on historiaa yhteensä 1068 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät!
  2. Mutkattomuus - Me oomilaiset arvostamme ihmisläheistä asiakaspalvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.
  3. Hyvä diili - Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme tarjota sähkösopimuksen sekä muut arkea helpottavat tuotteet ja palvelut asiakkaillemme.
  4. Räätälöi sähkösopimuksesi – Laskunmaksuturva -vakuutuksella turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Tästä näet usein kysytyt kysymykset sähkösopimuksiin ja sähkön hintaan liittyen