Sähkösopimus ja sähkön hinta

Oomilta saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen helposti ja vaivattomasti.

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

Oomi Aktiivinen on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Voit vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla sähkönkäyttösi edullisimmille tunneille. Pörssisähkön hintavaihtelut ovat tällä hetkellä erittäin suuria ja hinta voi ajoittain olla huomattavan korkea. Voit seurata spot-hinnan muutoksia kätevästi täältä.

Oomi Kesto on helppo valinta ja se sopii jokaiseen kotiin ja elämäntilanteeseen. Sopimuksen hinta on voimassa toistaiseksi. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitamme kuitenkin viimeistään kuukautta (1 kk) ennen muutoksen voimaantuloa.

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi sinulle sopivaksi: Oomi Uusiutuvalla varmistat, että sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Klikkaa itsellesi uusi sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa.

Sähkösopimus heti - neljä mainiota syytä valita sähkösopimus Oomilta

  1. Sydämeltään paikallinen, lihaksiltaan valtakunnallinen - Oomilla on yli 400 000 asiakasta sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen. Oomilla on historiaa yhteensä 1068 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät!
  2. Mutkattomuus - Me oomilaiset arvostamme ihmisläheistä asiakaspalvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.
  3. Hyvä diili - Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme tarjota sähkösopimuksen sekä muut arkea helpottavat tuotteet ja palvelut asiakkaillemme.
  4. Räätälöi sähkösopimuksesi – Laskunmaksuturva -vakuutuksella turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Tästä näet usein kysytyt kysymykset sähkösopimuksiin ja sähkön hintaan liittyen