Sähkösopimus ja sähkön hinta

Oomilta saat sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen helposti ja vaivattomasti.

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

Määräaikaisella Oomi Jousto -sopimuksella saat kiinteähintaisen sähkösopimuksen ja pörssisähkön parhaat puolet. Voit vaikuttaa sähkösi hintaan ajoittamalla sähkönkäyttöä vuorokauden edullisille tunneille.

Oomi Aktiivinen on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Voit vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla sähkönkäyttösi edullisimmille tunneille. Pörssisähkön hintavaihtelut ovat tällä hetkellä erittäin suuria ja hinta voi ajoittain olla huomattavan korkea. Voit seurata spot-hinnan muutoksia kätevästi täältä.

Sähkösopimuksen räätälöinti

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi sinulle parhaiten sopivaksi esimerkiksi valitsemalla miten sähkösi on tuotettu tai hyvittämällä arkesi välttämättömät päästöt. Voit myös lisätä turvaa määräaikaiselle sähkösopimuksellesi Vaihtoturva-palvelun avulla. Lue lisää lisätuotteista.

Oomi Vaihtoturva

Vaihtoturvalla vaihdat sopimuksesi uuteen Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee ja sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden ajan.

Oomi Uusiutuva

Uusiutuvalla varmistat, että ostamasi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua.

Oomi Hiilineutraali

Hiilineutraali on 100 % päästötön vaihtoehto, jota tuotetaan ilman hiilidioksidipäästöjä ensisijaisesti eurooppalaisella ydinvoimalla.

Oomi Päästöhyvitys

Hyvitä arkesi välttämättömät päästöt vaivattomasti. Päästöhyvityksen kohteena on Piitsonsuon ennallistaminen Ilomantsissa.

Klikkaa itsellesi uusi sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa.

Sähkösopimus heti - neljä mainiota syytä valita sähkösopimus Oomilta

  1. Sydämeltään paikallinen, lihaksiltaan valtakunnallinen - Oomilla on yli 400 000 asiakasta sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen. Oomilla on historiaa yhteensä yli 1000 vuotta, kun lasketaan yhteen omistajayritysten iät!
  2. Mutkattomuus - Me oomilaiset arvostamme ihmisläheistä asiakaspalvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.
  3. Hyvä diili - Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme tarjota sähkösopimuksen sekä muut arkea helpottavat tuotteet ja palvelut asiakkaillemme.
  4. Räätälöi sähkösopimuksesi - sinulle parhaiten sopivaksi.

Sähkösopimus ja sähkön hinta - Usein kysytyt kysymykset

Pyydä tarjous sähkösopimuksesta!

Sähkösi tulee pistorasiasta, mutta millaisella diilillä? Jos mietit sähkösopimuksesi vaihtamista uuteen, täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Myyntimme on sinuun yhteydessä!