Oomi Aktiivinen - nappaa pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus

Oomi Aktiivinen on valintasi, jos haluat mutkattoman ja aina ajantasaisen sähkösopimuksen.

aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Marginaali
0,25 c/kWhalv. 24%
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Viimeisen kuukauden toteutunut keskihinta oli 7,51 c/kWh. Vuoden 2022 toteutunut keskihinta oli 18,81 c/kWh.

Perusmaksu 4,90 /kkalv. 24%

Oomi Aktiivinen on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Se on oiva valinta esimerkiksi silloin, kun haluat seurata aktiivisesti sähkönkulutustasi.

Oomi Aktiivinen on toimitusvelvollisuustuote seuraavien jakeluverkonhaltijoiden alueella: Haukiputaan Sähköosuuskunta, LE-Sähköverkko Oy (Lahti), Oulun Energia Sähköverkko Oy, Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy, Pori Energia Sähköverkot Oy, Raahen Energia Oy, Rantakairan Sähkö Oy, Tervolan Energia ja Vesi Oy, Tornion Energia Oy ja Vantaan Energia Sähköverkot Oy.

Sähkönmyyntihinnastomme löydät täältä.

Sopimusehtomme löydät täältä.

Pörssisähkön hinta

Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja se perustuu pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool AS) julkaisemaan sähkön tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan. Spot-hintaan perustuvan spot-sähkön hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa.

Voit myös ladata ilmaisen Fingridin Tuntihinta-sovelluksen mobiililaitteeseesi. Voit seurata sillä spot-hinnan muutoksia kätevästi. Sovellus toimii Windows-, Android- sekä iPhone-puhelimilla.

Oomi Aktiivinen sopii sinulle, joka haluat hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit ilman sitovia määräaikaisuuksia.

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvalla energialla tuotettua. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Miksi Oomi Aktiivinen?

  • Sopimus on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus eli markkinahintaan sidottu ja maksat sähköstä aina ajantasaista spot-hintaa
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus - ei sitovia määräaikaisuuksia