Oomi Aktiivinen - nappaa pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus

Oomi Aktiivinen on valintasi, jos haluat mutkattoman ja aina ajantasaisen sähkösopimuksen.

aktiivinen-300x308.png
Oomi Aktiivinen
Ei-määräaikainen pörssisähkösopimus
Marginaali
0,59 c/kWhalv. 24%
+ Vaihtuva Spot-tuntihinta

Marginaali 0,59 c/kWh koskee 1.9.2023 tai myöhemmin tehtyjä sopimuksia.

Perusmaksu 4,90 /kkalv. 24%

Oomi Aktiivinen on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Se on oiva valinta esimerkiksi silloin, kun haluat seurata aktiivisesti sähkönkulutustasi.

Pörssisähkön hinta

Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja se perustuu pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool AS) julkaisemaan sähkön tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan. Spot-hintaan perustuvan spot-sähkön hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten maksat sähköstä aina ajantasaista hintaa.

Voit myös ladata ilmaisen Fingridin Tuntihinta-sovelluksen mobiililaitteeseesi. Voit seurata sillä spot-hinnan muutoksia kätevästi. Sovellus toimii Windows-, Android- sekä iPhone-puhelimilla.

Oomi Aktiivinen sopii sinulle, joka haluat hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit ilman sitovia määräaikaisuuksia.

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvalla energialla tuotettua. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.

Miksi Oomi Aktiivinen?

  • Sopimus on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus eli markkinahintaan sidottu ja maksat sähköstä aina ajantasaista spot-hintaa
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus - ei sitovia määräaikaisuuksia