preloader

Aurinkopaneelit

Oma aurinkosähköjärjestelmä on konkreettinen teko puhtaamman luonnon puolesta, sillä se on yksi ympäristöystävällisimmistä sähköntuotantomuodoista. Tuottaessasi itse osan sähköstä aurinkopaneeleilla olet omavaraisempi myös sähkön siirtohintojen noustessa. 

Oomilta saat avaimet käteen -toimituksena aurinkopaneelipaketin, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon. Tutustu aurinkosähköön ja lue lisää aurinkopaneelipaketeistamme!

Aurinkopaneelit ovat valintasi jos:

  • Olet kiinnostunut uusiutuvasta energiasta ja haluat tehdä konkreettisia ympäristötekoja
  • Haluat tuottaa sähköä itse ja vähentää ostosähkön määrää
  • Haluat investoinnillesi vakaan ja varman tuoton – sähkölle on aina tarvetta  

Näin saat aurinkopaneelit käyttöön

1. Ota yhteyttä meihin 

Kannattaa aloittaa kokeilemalla aurinkopaneelilaskuria. Laskurin päätteeksi voit jättää meille yhteystietosi.
Soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti! 

2. Tulemme tarvittaessa kartoituskäynnille kotiisi  

Tulemme tarvittaessa tarkentamaan suunnitelman paikan päälle, ja kun olemme päätyneet yhdessä sopivaan vaihtoehtoon, sovimme asennuspäivästä.

3. Asennus hoituu hetkessä  

Asennuksen tekevät asiantuntevat asentajamme, jotka tuntevat sekä aurinkopaneelit että niiden asennuksen pitkällä kokemuksella.  

4. Autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä  

Saat paneelit heti käyttöösi. Tuotat puhdasta sähköä auringosta, vähennät ostosähkön määrää, etkä maksa veroja tuottamastasi sähkön osuudesta.   

5. Ostamme ylimääräisen sähkön  

Jos tuotat välillä enemmän aurinkosähköä kuin kulutat, voimme tehdä kanssasi omatuotantosopimuksen ja ostaa tuottamasi ylijäämäsähkön. Olemme myös aina valmiita neuvomaan sinua aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.   

Aurinkopaneelien hyödyt

  • Ympäristöystävällinen valinta parantaa kiinteistön energiatehokkuutta
  • Sähköä maaliskuulta lokakuulle
  • Toimivat optimaalisesti Suomen viileissä ja valoisissa olosuhteissa
  • 25 vuoden tehotakuu
  • Voit myydä meille ylijäämäsähkösi 
  • Paneelien asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Rauli All Black kiinnitysjärjestelmä

Näyttävä kokomusta kiinnitysjärjestelmä on saatavilla Oomista osalle kattotyypeistä. Rauli All In One on luotettava tuotesarja, jonka asentaminen on tehty helpoksi. Materiaalina kotimainen SSAB suurlujuusteräs. Tuotteella 30 vuoden valmistajan takuu. Kiinnikkeet on suunniteltu Suomessa pohjoisiin olosuhteisiin ja ne myös valmistetaan Suomessa.

Fronius Symo Invertteri

Fronius on perheyritys, jolla on pitkät perinteet tehoelektroniikassa. Heidän Solar Energy Division on toiminut aurinkosähkön parissa jo vuodesta 1992. Suunniteltu juuri pohjoisen oloihin, toimii siis jopa -25 asteen pakkasessa. Invertterissä näyttö sekä etäseuranta mobiilisovelluksella. Helppokäyttöisestä sovelluksesta näet aina reaaliaikaiset tiedot energian tuotannosta, käytöstä, varastoinnista ja saavutetuista säästöistä.

Usein kysyttyä

Tästä löydät usein kysytyt kysymykset aurinkoenergiasta.  

Kysy lisää!

Aurinkopaneelit kotiin

Meiltä saat aurinkopaneelit omakotitaloosi. Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti.

Henkilön kuva