Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeleihin investoimalla saat keskimäärin 10 % tuottoa, sinulle se voi olla enemmänkin. Kesällä tarjoamamme paneelit tuottavat sinulle sähköä jopa enemmän kuin tarvitset, jolloin maksamme sinulle ylijäämäsähköstäsi. Tuottaessasi itse osan sähköstä aurinkopaneeleilla olet omavaraisempi myös sähkön siirtohintojen noustessa.

Suunnitteletpa aurinkopaneeleita omakotitaloon, rivitaloon tai mökille, Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena ja pisimmän takuun, joka markkinoilta löytyy. Tutustu aurinkopaneeleihin, hintoihin ja lue lisää paneelipaketeistamme!

Aurinkopaneelien hyödyt - tehokkuutta ja kestävyyttä

 • Sähköä maaliskuulta lokakuulle
 • Toimivat optimaalisesti Suomen viileissä ja valoisissa olosuhteissa
 • Teet konkreettisen ympäristöteon
 • Aurinkosähköjärjestelmä parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja energiatodistuksen e-luku pienenee
 • Jopa 30 vuoden tehotakuu
 • Voit tuottaa sähköä itse ja vähentää ostosähkön määrää
 • Voit myydä meille ylijäämäsähkösi
 • Paneelien asennustyö voi oikeuttaa kotitalousvähennykseen
 • Saat investoinnillesi vakaan ja varman tuoton – sähkölle on aina tarvetta

Aurinkopaneelien hinnat

Oomilta saat asiantuntijan apua järjestelmän valinnassa ja katollesi päätyy taatusti oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä. Avaimet käteen -palveluun sisältyvät suunnittelu, aurinkopaneelit, invertteri, kiinnikkeet. asennus sekä käyttöönotto-opastus.

Esimerkkejä: Aurinkosähköjärjestelmän hinta

ZNShine-aurinkopaneelipaketti*
8 aurinkopaneelin hinta 4 828 €
12 aurinkopaneelin hinta 5 667 €
20 aurinkopaneelin hinta 8 367 €


*sisältää suunnittelun, aurinkopaneelit, invertterin ja kiinnikkeet, asennuksen sekä opastuksen.

Räätälöimme juuri sinun katollesi sopivan määrän paneeleita.

Toiveissa aurinkopaneelit, mutta hinta mietityttää? Tiesithän, että aurinkopaneeleista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä? Meiltä saat aurinkopaneelit myös rahoituksella. Lue lisää ja tutustu rahoitusvaihtoehtoon.

Oomitkä paneelit, Oomitkä säästöt!

Emme paasaa sinulle paneelimetreistä tai kennotyypeistä, vaan tarjoamme selkeää aurinkosähköä. Saat täyden ymmärryksen siitä, mitä maksat ja mitä säästöjä ja tuottoja voit odottaa. Eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin laittaa pistoke seinään. Ei siis ihme, että yhdeksän kymmenestä aurinkosähköasiakkaastamme on tyytyväisiä Oomiin – ja enemmistö suosittelisi meitä ystävilleen. Tässä selkeitä syitä hankkia Oomi Aurinkosähkö!

Säästöä lähes ympäri vuoden

Saat 30 vuoden laatutakuun

Anna sähkölaskullesi kesälomaa

Oomi Aurinkosähkö tuottaa selkeää voittoa

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Oomi on yksi Suomen suurimmista paneelien asentajista

Näin saat aurinkopaneelit kotiin käyttöön

Pyydä tarjous tai kysy lisää aurinkopaneeleista!

Onko aurinkosähköjärjestelmä kotisi hankintalistalla, mutta et ole ihan varma, mistä lähteä liikkeelle? Me autamme – muista, että hölmöjä kysymyksiä ei ole! Klikkaa siis yhteydenottopyyntö meille päin, niin jutellaan. Sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa, otathan yhteyttä tätä kautta. Jos sinulla on kysyttävää jo asennettuihin paneeleihin liittyen, laita viestiä osoitteeseen aurinko@oomi.fi

Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena. Eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin laittaa pistoke seinään.

Selvitä nämä asiat ennen aurinkopaneelien tilaamista

Selvitä kunnan rakennusvalvonnasta, tarvitaanko paikkakunnalla toimenpidelupa aurinkosähköjärjestelmän käyttöönottoon.

Varmista ennen järjestelmän tilaamista, että laitteisto on kytkettävissä sähköverkkoon (kysy paikalliselta sähkön siirtoyhtiöltä). Suurin osa siirtoyhtiöistä noudattaa Energiateollisuus ry:n ohjetta YA9:13, Mikrotuotannon liittäminen sähköverkkoon.

Miksi siirtoyhtiöltä täytyy kysyä lupa ennen järjestelmän tilaamista?
Siirtoyhtiö vastaa paikallisesta sähkönsiirrosta ja sähkömittarien asennuksesta. Se vastaa myös pientuotantolaitteiston kytkemisestä verkkoon. Siirtoyhtiö varmistaa, että laitteisto täyttää standardit eivätkä pientuotantolaitteistot aiheuta häiriöitä sähköverkon toiminnalle. Myös kaikki sähköverkon turvallisuusasiat tulee ottaa huomioon.

Huomioi nämä asiat ennen aurinkopaneelien tilaamista

Järjestelmää ei kannata mitoittaa ylisuureksi, koska silloin järjestelmä voi aiheuttaa laatuongelman asiakkaan omaan kiinteistöön sekä lähiympäristöön.

Valtuutettu asennusyhtiö asentaa paneelit. Muista pyytää käyttöönottopöytäkirja.

Asennusyhtiö täyttää siirtoyhtiölle pientuotannon yleistietolomakkeen, jolla ilmoitetaan asennetusta aurinkosähköjärjestelmästä. Saat kohteeseesi tuotannon käyttöpaikkanumeron, kun verkkoyhtiö on käsitellyt ilmoituksen. Tee oman sähkönmyyjäsi kanssa pientuotantosopimus ylijäämäsähkön myymiseksi. Tähän tarvitset tuotannon käyttöpaikkanumeron.

Saat luvan kytkeä aurinkojärjestelmäsi verkkoon, kun siirtoyhtiö on antanut käyttöönottoluvan.

Neljä mainiota syytä hankkia aurinkopaneelit kotiin Oomilta

 • Oomi oli vuonna 2023 Suomen suurimpia aurinkopaneeliasentajia. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkovoimalasi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset, joilla on takanaan tuhansien projektien kokemus.
 • Asiakkaista 91 % on tyytyväisiä Oomiin, kun arvioidaan aurinkopaneelien hankintaa. Enemmistö aurinkopaneelit ostaneista asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen.
 • Olemme vakavarainen yhtiö, jonka omistuspohja varmistaa sen, että olemme auttamassa asiakasta ja vastaamassa takuuasioihin vielä kymmenien vuosien päästä.
 • Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena. Se on meistä vain reilua!

Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät - Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät usein kysytyt kysymykset aurinkopaneeleista ja aurinkosähköjärjestelmistä.  

Ajankohtaista aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit ovat kannattava investointi

Laadukas aurinkosähköjärjestelmä kestää Suomen sääolosuhteet koko niiden elinkaaren ajan, nelisenkymmentä vuotta.

Aurinkopaneeleja asuinrakennuksen katolla.

Varttitase ei uhkaa aurinkopaneelien hyötyjä

Aurinkopaneelien ostajien ei tarvitse katua, sillä kulutuksen joustavuus on avain mahdollisimman korkeaan omavaraisuuteen. 

Lataa maksuton opas aurinkopaneelien hankintaan

Täytä vain alla oleva lomake, niin saat oppaan sähköpostiisi.

Lue lisää aurinkopaneeleista