Sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijana voit tehdä Oomin sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen – muutit sitten Ouluun, Helsinkiin, Jyväskylään tai vaikka Turkuun. Sopimuksen teko onnistuu Oomilta helposti sekä nopeasti – ja mikä tärkeintä: halvalla.

Opiskeleminen on mahtavaa aikaa ja juuri saatu tieto opiskelupaikasta saa varmasti hymyn huulille. Uuteen kotiin ja mahdollisesti jopa uudelle paikkakunnalle muuttaessa ajankohtaiseksi asiaksi muodostuu myös sähkösopimuksen tekeminen. Jotta opiskeluajoista voisi nauttia parhaalla mahdollisella tavalla, haluaa Oomi tarjota opiskelijoille sähkösopimukset halvalla. Sitten on ainakin yksi huoli vähemmän ja voi keskittyä olennaiseen.

Opiskelijalle paras sähkösopimus: Oomi Paketti

Oomilaiset suosittelevat opiskelijoille erityisesti Oomi Paketti -sopimusta. Oomi Paketti on mutkaton valinta sinulle, joka arvostat helppoa ja halpaa sähköä. Vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa, kun sähkösopimuksen hinta on kuukausittain sama.

  • Oomi Paketti on toistaiseksi voimassa oleva sopimus eli siinä ei ole sitovia määräaikaisuuksia
  • Paketti S - sähkösopimuksessa on kiinteä hinta, vain 10,90 €/kk
  • Paketti S -sopimuksen kulutusraja on 1000 kWh/v, josta ylimenevä osuus laskutetaan hintaan 8,95 c/kWh

Voit valita sinulle sopivimman paketin kolmesta vaihtoehdostamme.

Usein kysyttyä opiskelijan sähkösopimuksesta

Oomilaiset kokosivat vinkit, joiden avulla saat parissa minuutissa kaiken olennaisen tiedon sähkösopimuksen tekoon.

Voinko saada ekologista sähköä?

Kyllä voit! Kaikkiin Oomin sähkösopimuksiin on liitettävissä Oomi Uusiutuva-lisätuote, joka varmentaa sen, että käyttämäsi energia on ympäristöystävällisesti tuotettua – joko tuulella, auringolla tai vedellä.

Miksi valita Oomi?

Halpaa. Tarkoituksemme on tarjota sähkösopimuksia asiakkaillemme aina hyvään hintaan. Haluamme tehdä sähkön ostamisesta helppoa ja yksinkertaista.

Helppoa. Asiointi kanssamme on helppoa. Voit ottaa meihin yhteyttä monissa eri kanavissa.

Paikallista. Toimimme valtakunnallisesti, mutta juuremme ovat vahvasti paikallisissa energiayhtiöissä kattavasti Suomen eteläisemmistä osista hieman pohjoisempiin osiin asti: Vantaalla, Lahdessa, Porissa, Raahessa, Oulun seudulla ja Torniossa.

Asiakaskeskeistä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Tärkeintä meille on tarjota uusia kehitettyjä palveluita ja tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.