Oomi Kiinteä - määräaikainen sähkösopimus

Uusia määräaikaisia Oomi Kiinteä -sopimuksia ei tällä hetkellä myydä verkkosivuillamme eikä asiakaspalvelussa uusiin kohteisiin.

Palvelemme kuitenkin nykyisiä asiakkaitamme Online - palvelussamme. Nykyinen voimassa oleva tai alkamassa oleva määräaikainen sopimuksesi jatkuu ennallaan määräajan loppuun asti. Kun määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin.

Poikkeuksellisen sähkömarkkinatilanteen takia sähkön tukkumarkkinahintojen suojausten saatavuus on heikkoa ja joudumme väliaikaisesti keskeyttämään määräaikaisten sopimusten myynnin uusille asiakkaille.

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ilmoitamme tästä sinulle hyvissä ajoin.

Oomi Kiinteä sopii sinulle, joka haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut.

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa energian hinta ja perusmaksu pysyvät samoina koko sopimuskauden ajan. Määräaikainen sähkösopimus sitoo sekä sinua että meitä: et voi vaihtaa sopimustasi kesken sopimuskauden emmekä me voi muuttaa sopimuksesi hintaa tai ehtoja. Ainoa peruste määräaikaisen sopimuksen päättämiselle kesken sopimuskauden on muutto, sillä sähkösopimus on aina asuntokohtainen.

Miksi Oomi Kiinteä?

  • Sähköopimus sitoo sekä sinua että Oomia koko määräajan pituuden ajan  
  • Tiedät kuinka paljon maksat sähköstä – hinta pysyy samana markkinoiden heilahtelusta huolimatta 
  • Voit päivittää sähkön tuotantotavan uusiutuvaksi