Oomi Kiinteä - määräaikainen sähkösopimus

kiintea-300x445.png
Oomi Kiinteä 24 kk
Määräaikainen
Energia
12,99 c/kWhalv. 24%
Perusmaksu 4,90 /kkalv. 24%

 

Määräaikaisella Oomi Kiinteä -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina.

Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ilmoitamme tästä sinulle hyvissä ajoin.

Oomi Kiinteä sopii sinulle, joka haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut.

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa energian hinta ja perusmaksu pysyvät samoina koko sopimuskauden ajan. Määräaikainen sähkösopimus sitoo sekä sinua että meitä: et voi vaihtaa sopimustasi kesken sopimuskauden emmekä me voi muuttaa sopimuksesi hintaa tai ehtoja. Ainoa peruste määräaikaisen sopimuksen päättämiselle kesken sopimuskauden on muutto, sillä sähkösopimus on aina asuntokohtainen.

Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Ei hätää. Lisäämällä sopimukseesi Oomi Vaihtoturvan voit päivittää sopimuksen Oomin toiseen määräaikaiseen sopimukseen, kun sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden.

Miksi Oomi Kiinteä?

  • Sähkösopimus sitoo sekä sinua että Oomia koko määräajan pituuden ajan.
  • Tiedät kuinka paljon maksat sähköstä – hinta pysyy samana markkinoiden heilahtelusta huolimatta.
  • Lisäämällä sopimukseesi Oomi Vaihtoturvan voit päivittää sopimuksen Oomin toiseen määräaikaiseen sopimukseen, kun sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden.
  • Voit päivittää sähkön tuotantotavan uusiutuvaksi.