Oomi meininki!

Oomi on olemassa, jotta elämässä olisi enemmän hyvää energiaa! Haluamme olla muuttuvan arjen paras ymmärtäjä sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Pidämme sähköasiat selkeinä ja ilostutamme laajalla palvelurepertuaarillamme. Meiltä saat jo vaikkapa latauspisteen sähköautollesi, aurinkopaneelit katollesi, ilmalämpöpumpun kotiisi ja työsuhdefillarin allesi. 

Meillä on vahva kasvustrategia ja tavoitteenamme on olla Suomen halutuin kumppani muuttuvan arjen palveluissa ja energiamurroksen ratkaisuissa.

Oomi – Neljä kirjainta, lukemattomia oivalluksia. 

Tyytyväisyydestä ei tingitä

Oomilla on jo yli 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea. Olemme sanamme mittainen kumppani, jolle on sydämen asia olla olemassa asiakkaitaan varten. Reiluuden periaatteemme kattaa kaikki palvelumme.

Puhtaasti hyvällä asialla

Olemme osa sukupolvien jatkumoa ympäri Suomen. Yhteisen ympäristömme ja sen asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen saa virtaa oomilaisten vanttuisiin. Meidän tehtävämme Oomissa on tehdä vastuulliset valinnat asiakkaillemme mahdollisimman helpoiksi.

Sähköistä sykettä arkeen

Oomilla uskotaan yhteistyön voimaan! Meillä on vilpitön halu ymmärtää asiakkaidemme arkea kaikenkattavasti ja tehdä siitä entistä sujuvampaa. Oomilla asiakkaat saavat osallistua kehitystyöhön esimerkiksi Heimo-asiakasyhteisön kautta.

Oomin jatkuvasti laajenevasta palvelutarjonnasta voit valita omaa arkeasi eniten helpottavat palvelut.

Tarinamme

Olemme se sähköyhtiö, mutta paljon muutakin. Tavoitteenamme on tehdä alati muuttuva maailma asiakkaillemme vähemmän monimutkaiseksi selkeillä ja arkea sujuvoittavilla palveluilla.

Lue lisää

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset Oomi-uutiset!

Lue lisää

Blogi ja artikkelit

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset ja mielenkiintoiset artikkelit ja blogikirjoituksemme.

Lue lisää

Töissä Oomissa

Rakennamme yhdessä reilun 100 oomilaisen kanssa hillittömän mukavaa paikkaa olla töissä. Työskentelemme mielenkiintoisten tehtävien parissa ympäri Suomen. Tavoitteenamme on olla Suomen halutuin…

Lue lisää

Medialle

Täältä löydät Oomin logot, kuvia, viimeisimmät uutisemme ja mediatiedotteemme.

Lue lisää

Sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus

Oomille sponsorointi on hyväntuulinen kumppanuus ja uskomme yhteiseen tavoitteelliseen sekä mukavaan tekemiseen.

Lue lisää