Medialle

Median edustaja, jos etsit materiaalia Oomi-aiheisen jutun kylkeen, olet tullut oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät Oomin logot ja kuvia sekä viestintätiimimme yhteystiedot mahdollisten lisätietojen tiedustelua varten. 

Viimeisimmät uutisemme ja mediatiedotteemme löydät Ajankohtaista-osiosta.

Logo ja sen käyttöön liittyvät ohjenuorat

Logo on Oomi Oy:n rekisteröity tavaramerkki, jonka käytössä tulee huomioida tavaramerkin omistajan oikeudet. Ladattavaa logoa saa käyttää ainoastaan journalistiseen tarkoitukseen ja sen kaupallinen käyttö on kielletty. Logoa ei saa muuttaa tai muokata.

Logon käytössä tulee huomioida sen suoja-alue. Logon ympärillä oleva tyhjä tila on kooltaan puolet i-kirjaimen korkeudesta. Turva-alueita ja kokomäärityksiä tulee aina noudattaa brändin tunnistettavuuden ja tekstin luettavuuden varmistamiseksi. Logon ja taustan välillä tulee aina olla tarpeeksi kontrastia, jotta se erottuu.

Kuvat

Oomilla on omanlaisensa kuvamaailma. Olemme koonneet tälle sivulle muutamia kuvia, joita voi ladata Oomia koskevaa journalistista käyttöä varten. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvalähteenä on aina mainittava Oomi Oy.  

Viestintämme on ilomielin apunasi!

Onko sinulla kiikarissa haastateltavaksi energia-alan asiantuntija tai kaipaatko varmistusta Oomista kertovan mediasisällön sanakäänteisiin? Käänny rohkeasti viestintäjohtajamme Päivin puoleen.  

Päivi Saarinen

040 196 2350
paivi.saarinen@oomi.fi

viestintäjohtaja

Henkilön kuva