Oomi Energian yhteystiedot

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Löydät alta yleisimmin asiakaspalvelultamme kysytyt kysymykset, yhteystietomme sekä vinkit asiointiin kanssamme.

Voit asioida kanssamme nopeiten sivuillamme olevan chat-palvelun kautta. Chatissa sinua auttaa asiakaspalvelumme lisäksi Pertti Botti. Chatin ohella sähkösopimusasiasi hoituvat ajasta ja paikasta riippumatta 24/7 Oomi Online-palvelussamme. Online-palvelustamme löydät sähköenergian kulutustiedot, sähkönmyyntisopimuksesi tiedot sekä uudet laskut.

Huomaathan, että toimipaikoissamme ei ole asiakaspalvelupisteitä. Asiakaspalvelua koskevan postin voit lähettää meille osoitteella Yrttipellontie 1, 90230 Oulu.

⚠️ ASIAKASPALVELU TIEDOTTAA:

Ennen yhteydenottoasi meille: Suosittelemme tutustumaan tälle sivulle koottuihin yleisimpiin kysymyksiin vastauksineen. Jos asiasi koskee Oomin sopimuksen päivittämistä, voit tehdä sopimusmuutoksen itse Online-palvelussamme. Määräaikaisen sopimuksesi Vaihtoturvan voit käyttää täältä.

Etsitkö apua? Tässä yleisimmät kysymykset asiakaspalvelullemme:

Asioi kanssamme

*Puhelut 09-alkuisiin numeroihin maksavat oman liittymäsi matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksun verran. 

Voit jättää meille viestin alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Oomin postiosoitteet näet tästä.

Yhteydenotto asiakaspalveluun

Jos asiallasi ei ole erityisen kiire, voit jättää meille myös viestin yhteydenottolomakkeella. Esimerkiksi yhteystietojen muutokset on kätevä ilmoittaa tätä kautta. Käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä ja vastaamme sinulle joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Henkilön kuva

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä sähkösopimuksiin liittyen:

Oomin postiosoitteet

Tästä löydät Oomin postiosoitteet. Oomissa asiointi onnistuu puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

Toimipaikoissamme ei ole asiakaspalvelupisteitä.

Asiakaspalvelua koskevat postit voit lähettää osoitteella Yrttipellontie 1, 90230 Oulu.

Vantaa (päätoimipaikka)

Ei asiakaspalvelupistettä

Teknobulevardi 7
01530 Vantaa

Oulu

Ei asiakaspalvelupistettä

Yrttipellontie 1
90230 Oulu

Lahti

Ei asiakaspalvelupistettä

Askonkatu 9 F
15100 Lahti

Pori

Ei asiakaspalvelupistettä

Siltapuistokatu 14
28100 Pori

Voit tehdä sähkösopimuksen näppärästi suoraan verkkosivuillamme.

Seuraa meitä somessa!

Lähde pyöräretkelle Oomin ja @pyoraliitto :n kanssa! 🚲 Pelaa pyöräaiheista peliä ja nappaa koriisi pyörämatkaa parantavia asioita sekä kerää tarvittava määrä pisteitä.Osallistu samalla arvontaan, niin voit voittaa kahden hengen Sokos hotellilahjakortin kahdeksi yöksi! 😍Voit hyödyntää hotellin lainapyöriä kaupunkiin tutustumiseen ja lähiretkeilyyn. 👉Täältä pelaamaan: oomi.fi/oomi-x-pyoraliitto

Lähde pyöräretkelle Oomin ja @pyoraliitto :n kanssa! 🚲 Pelaa pyöräaiheista…

@oomienergia 1 day ago

Vanhuus ei tuu yksin, vaan ilmalämpöpumppujen kera. 🧓🏻Sitten kun tää päivä koittaa, niin meiltä saat sitten ilmalämpöpumput tosi näppärästi kotiin asennettuna! 💛#oomi #ilmalämpöpumppu #sähkö

Vanhuus ei tuu yksin, vaan ilmalämpöpumppujen kera. 🧓🏻Sitten kun tää…

@oomienergia 1 day ago

⚡️ OOMIN SUURI EMOJI-HAASTE ⚡️Vaikeustaso: Too easyVinkki: Oomi Uusiutuva -palvelu sisältää muun muassa tätä!Oikea vastaus väärinpäin:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️amioviluut#oomi #emojihaaste #sähkö

⚡️ OOMIN SUURI EMOJI-HAASTE ⚡️Vaikeustaso: Too easyVinkki: Oomi Uusiutuva -palvelu…

@oomienergia 3 days ago

Harrastuksensa kai kullakin…No ei vaan, aurinkopaneeleihin investoimalla saat keskimäärin 10 % tuottoa – ja sulle se voi olla enemmänkin! ☀️#oomi #aurinkopaneeli #aurinkosähkö #sähkö

Harrastuksensa kai kullakin…No ei vaan, aurinkopaneeleihin investoimalla saat keskimäärin 10…

@oomienergia 6 days ago

Liity Oomi Heimoon

Me Oomilla haluamme sähkönmyynnin lisäksi luoda uusia tuotteita ja palveluita arjen helpottamiseksi. Avuksi haluamme suomalaiskotien parhaat asiantuntijat, jotka tuntevat arjen tarpeet ja toiveet – siis sinut. Perustimme asiakaspaneeli Heimon, johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan testaamaan, kommentoimaan ja ideoimaan kanssamme.