Oomi Oomi?

Olemme se sähköyhtiö, mutta paljon muutakin. Tavoitteenamme on tehdä alati muuttuva maailma asiakkaillemme vähemmän monimutkaiseksi selkeillä ja arkea sujuvoittavilla palveluilla. Koska simppeliä sen olla pitää.

Meiltä kotitaloudet ja yritykset saavat sähkön lisäksi muun muassa aurinkovoimaloita, sähköautojen latauspisteitä ja Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelua.

Oomi tekee arjesta vähemmän monimutkaista.

Missio ja visio

Kattavat palvelut, check. Läpinäkyvät hinnat, check. Osuvin valikoima, check. Kun valitset Oomin, piuhat eivät mene solmuun tai sykkyrälle. Aina, kun asiakkaamme voivat henkäistä huojentuneina, tiedämme olevamme oikealla asialla.

Missiomme ja tehtävämme on helpottaa asiakkaan arkea – tehdä ihmisten muuttuvasta arjesta vähemmän monimutkaista.

Palveluja Suoomineidon kutreista helmoihin

Vuonna 2020 Oomin perustajat yhdistivät voimansa, päämääränään helpottaa yksissä tuumin asiakkaidensa arkea. Tärkeimmistä ei haluttu tinkiä: selkeistä palveluista ja ihmisläheisistä asiakaskohtaamisista.

Oomin asiakkaina on yli 400 000 kuluttaja-asiakasta ja yritystä.

Vaikka Oomi yrityksenä on vasta vajaa viiden vuoden ikäinen, omistajayritystemme myötä oomilaisilla on vuosien kokemus ja asiantuntemus suomalaisesta energiakentästä. Oomin omistajajoukkoon kuuluvat Vantaan Energia, Oulun Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Tornion Energia,  Raahen Energia, Rantakairan Sähkö, Haukiputaan Sähköosuuskunta ja Tervolan Energia ja Vesi. 

Palvelemme valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen. 

Oomilla on historiaa yhteensä yli 1 000 vuotta, kun lasketaan yhteen sen omistajayritysten iät!

Tuomas Oksanen

040 357 9145
tuomas.oksanen@oomi.fi

Toimitusjohtaja

Henkilön kuva

Arvot

Sydämemme sykkivät vastuullisuudelle

Välitämme asiakkaistamme, kumppaneistamme, työkavereistamme ja ympäristöstämme. Tarjoamme vastuullisia tuotteita ja palveluita. 

Mielestämme vain paras kelpaa asiakkaillemme 

Tarjoamme helppoutta asiakkaidemme arkeen.  

Uskallamme kokeilla ja kompastella kehittyäksemme

Kehitämme rohkeasti uusia asioita. 

Yhdessä olemme enemmän

Pelaamme yhteiseen maaliin.