Sähköä yritykselle kuin yritykselle

Haluan tehdä sähkösopimuksen

Lue lisää

Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous

Lue lisää

Suuryrityksen sähkönhankintavaihtoehdot

Lue lisää

Aurinkoenergiaratkaisut

Lue lisää

Isännöitsijöille

Lue lisää

Latausratkaisut

Lue lisää

Referenssejä

Sähköauton Lataus - Osuuskauppa Hämeenmaa

”Hämeenmaan strategiassa on päästöjen vähentäminen. Tämä sähköinen autoliikenne on yhtenä osana sitä."

Lue lisää

Logitrin katoille aurinkovoimaa Oomista

Logitrin tapauksessa käytössä on leasing-pohjainen aurinkovoimalamalli, jossa Hanhisen mukaan omarahoitusosuus oli kovin pieni hankintaa tehdessä.

Lue lisää

Oomi selkiyttää - sähköinfoa yrityksille

Sähkön hinnannousu on aiheuttanut huolta ja usea yritys joutuu nyt pohtimaan, miten voisi säästää energiaa ja mitä voisi tehdä sähkön riittämisen varmistamiseksi.

Kokosimme tälle sivulle sähkömarkkinoiden toimintaan, energiansäästöön ja sähkön hintaan liittyviä ajankohtaisia sisältöjä, joista toivomme olevan sinulle ja yrityksellesi hyötyä.

Ajankohtaista

Aurinkosähköä Puuvillan kauppakeskukselle

Porin Puuvilla, Satakunnan suurin kauppakeskus, on energialtaan hiilineutraali. Kesäkuussa 2023 valmistunut, Oomin toteuttama aurinkosähkövoimala tukee kauppakeskuksen vihreitä energiaratkaisuja.

Aurinkovoimaa yrityksille – vielä ehdit hyödyntää energiatuen

Yritykset päätyvät aurinkoenergian käyttäjiksi pääasiallisesti kahdesta syystä: oma aurinkovoimala auttaa säästämään energiaa ja sen myötä euroja, minkä lisäksi se tukee…

Aurinkoenergia on yritykselle järkiratkaisu

Oomi aurinkovoimala on taloudellisesti kannattava ja vastuullinen valinta kaiken kokoisille yrityksille. Oomin ammattilaisten avulla valitset juuri sinun yrityksesi käyttöön parhaiten…

Hankintamalleja eri tilanteisiin

Oomi toimittaa aurinkovoimalat yrityksille kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen ja jälkimarkkinointiin. Autamme vahvalla asiantuntemuksellamme myös sopivan hankintamallin valinnassa.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva