Sähköä yritykselle kuin yritykselle

Haluan tehdä sähkösopimuksen

Lue lisää

Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous

Lue lisää

Suuryrityksen sähkönhankintavaihtoehdot

Lue lisää

Aurinkoenergiaratkaisut

Lue lisää

Isännöitsijöille

Lue lisää

Latausratkaisut

Lue lisää

Referenssejä

Sähköauton Lataus - Osuuskauppa Hämeenmaa

”Hämeenmaan strategiassa on päästöjen vähentäminen. Tämä sähköinen autoliikenne on yhtenä osana sitä."

Lue lisää

Logitrin katoille aurinkovoimaa Oomista

Logitrin tapauksessa käytössä on leasing-pohjainen aurinkovoimalamalli, jossa Hanhisen mukaan omarahoitusosuus oli kovin pieni hankintaa tehdessä.

Lue lisää

Oomi selkiyttää - sähköinfoa yrityksille

Sähkön hinnannousu on aiheuttanut huolta ja usea yritys joutuu nyt pohtimaan, miten voisi säästää energiaa ja mitä voisi tehdä sähkön riittämisen varmistamiseksi.

Kokosimme tälle sivulle sähkömarkkinoiden toimintaan, energiansäästöön ja sähkön hintaan liittyviä ajankohtaisia sisältöjä, joista toivomme olevan sinulle ja yrityksellesi hyötyä.

Ajankohtaista

Sähköautojen latauspisteet yleistyvät yritysten ja taloyhtiöiden pihoissa

Vuoden 2020 lopussa voimaan astunut latauslaki on velvoittanut yritykset, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt huomioimaan sähköautojen latausmahdollisuudet pysäköintialueilla uutta kiinteistöä tai…

Latauspisteiden hallinnointi on helppoa

Latauspisteiden hallinnointi on Oomilla tehty yrityksille ja taloyhtiöille varsin helpoksi. Latausoikeuksia ja -hintaa voi hallinnoida suoraan sovelluksen kautta.

Latauslaitteiden avustushakemusten käsittelyssä ruuhkaa

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA vastaanotti viime vuonna niin paljon latauslaitteisiin haettavia avustuksia, että hakemusten käsittelyssä on nyt ruuhkaa. Avustusta…

Sähköautojen latauspisteillä pitovoimaa kiinteistöalalle

Älykkäät latauspalvelut ovat merkittävä pitovoimaa lisäävä palvelu kiinteistöalalla. Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj asennutti 11 kiinteistöön latauspisteet.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva