Sähkösopimus heti muuttajalle

Olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa, me hoidamme sähköt kotiisi lyhyelläkin varoitusajalla.

Uusi koti on ihana, mutta muuttaminen välillä raskasta. Haluamme helpottaa muuttoasi. Kokosimme sinulle ohjeet muuttoilmoituksen tekoon.

Sähkösopimus ja muutto

Voit tehdä uuteen kotiisi sähkösopimuksen verkossa vielä kaksi arkipäivää ennen muuttoa. Älä huolehdi, jos sähkösopimuksen teko jäi viime tinkaan. Soita silloin Oomin muuttopuhelimeen!

Soita muuttopuhelimeen!

Soita muuttopuhelimeemme etenkin jos sähkösopimuksen teko jäi viime tinkaan.

Tee muuttoilmoitus soittamalla muuttopuhelimeen numeroon 09 2522 1100. Muuttopuhelin palvelee ma-pe klo 8-22 sekä viikonloppuisin klo 9-17.

Oletko uusi asiakas? Tee uusi sähkösopimus heti verkossa!

Klikkaa itsellesi uusi halpa sähkösopimus mainioon hintaan 7,95 c/kWh, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa.

Oletko jo Oomin asiakas? Tee muuttoilmoitus Oomi Online -palvelussa

Osoite vaihtuu, Oomi pysyy! Jos olet jo Oomin asiakas, voit tehdä muuttoilmoituksen kätevästi online-palvelussa.

Milloin muuttoilmoitus pitää tehdä?

Voit tehdä uuteen kotiisi sähkösopimuksen jopa kolme kuukautta ennen muuttoa. Suosittelemme tekemään muuttoilmoituksen kaksi viikkoa ennen muuttoa. Älä huolehdi, jos et kuitenkaan ole ehtinyt tekemään sähkösopimusta vielä. Saamme sähköt päälle uuteen kotiisi lyhyemmälläkin varoitusajalla, kun soitat muuttopuhelimeen.

Sähköt napsautetaan päälle sinä päivänä, kun sopimus astuu voimaan. Psst! Muistathan tehdä muuttoilmoituksen myös maistraatille ja Postille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia sähkösopimukseen ja muuttoon liittyen:

Muuttajan muistilista

Muuttajan muistilistan avulla mitään olennaista ei unohdu ja muuttosi sujuu mutkattomammin. Kokosimme muistilistan muuttoasi helpottamaan.

Lue lisää

Uusi asiakas ja muutto

Mukavaa, että haluat ottaa Oomin mukaan uuteen asuntoosi. Voit tehdä sähkösopimuksen helposti netissä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää

Sähkösopimuksen siirto online-muuttoilmoituksella

Jos olet jo Oomin asiakas, voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi kätevästi suoraan online-palvelussamme.

Lue lisää