Asiakaspalvelu

Olemme Oomi Energia. Se sähköyhtiö. Jos sinua kiinnostavat simppelit sopimukset ja halvat hinnat, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta.

Oomin Asiakaspalvelu palvelee puhelimen välityksellä maanantaista perjantaihin klo 10-18 numerossa 09 252 21122, Asiakkuuteen, sopimuksiin ja laskun sisältöön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 2522 1122. Yhteydenottojen käsittelyssä on viivettä, lue lisää täältä.

Voit hoitaa sähkösopimusasioita myös Online-palvelussamme. Online-palvelusta löydät kotisi sähköenergian kulutustiedot, kaikki sähkön myyntisopimukseen liittyvät tiedot sekä uudet laskut.

Katso kaikki yhteystiedot

Yhteystiedot

Tarkista Oomin yhteystiedot!

Lue lisää

Valtakirjat

Valtakirjalla voidaan valtuuttaa toinen täysi-ikäinen henkilö hoitamaan sähkösopimukseen liittyviä asioita. Katso ohjeet valtakirjan laatimiseen.

Lue lisää

Palaute

Olemme olemassa asiakkaitamme varten, joten palautteesi on meille tärkeää. Kerro ajatuksesi ja kehitetään toimintaa yhdessä.

Lue lisää

Laskutus

Sähkölasku perustuu kulutuksen mukaiseen laskutukseen. Meiltä voit saada laskusi paperisena, sähköpostilla tai e-laskuna.

Lue lisää

Sähkösopimukset

Oomilta saat sähkösopimuksen kotiisi helposti ja vaivattomasti, Tutustu sopimuksiin ja katso hinnat!

Lue lisää