OSS-jäsenhintainen sähkösopimus!

Oulun Seudun Sähkön sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat sähköenergiasta jäsenalennuksen Oulun Seudun Sähkön verkkoalueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa. Mikäli asiakas ei ole Oulun Seudun Sähkön sähköosuuskuntien jäsen tai käyttöpaikka sijaitsee Oulun Seudun Sähkön verkkoalueen ulkopuolella tai jäsenyys päättyy, on Oomi Oy:llä oikeus siirtää asiakkaan sopimus jollekin toiselle vastaavalle tuotteelle ilman jäsenalennusta.

Jäsenalennus on voimassa toistaiseksi. Jäsenalennus on 1.9.-31.12.2022 välisenä aikana 30 %. Mahdollisista muutoksista jäsenalennukseen ilmoitamme asiakkaalle viimeistään kuukautta (1 kk) ennen muutoksen voimaantuloa. Jos tarvitset sähkösopimuksen alkamaan kolmen arkipäivän sisällä, ota yhteyttä muuttopuhelimeen 09 2522 1100.

Uusia määräaikaisia Oomi Kiinteä -sopimuksia ei tällä hetkellä myydä verkkosivuillamme eikä asiakaspalvelussa. Poikkeuksellisen sähkömarkkinatilanteen takia sähkön tukkumarkkinahintojen suojausten saatavuus on heikkoa ja joudumme väliaikaisesti keskeyttämään määräaikaisten sopimusten myynnin uusille asiakkaille. Palvelemme kuitenkin nykyisiä asiakkaitamme. Nykyinen voimassa oleva tai alkamassa oleva määräaikainen sopimuksesi jatkuu ennallaan määräajan loppuun asti. Kun määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin.

Oomi Aktiivinen on pörssisähkön hintaan perustuva sähkösopimus. Voit vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla sähkönkäyttösi edullisimmille tunneille. Pörssisähkön hintavaihtelut ovat tällä hetkellä erittäin suuria ja hinta voi ajoittain olla huomattavan korkea. Voit ladata ilmaisen Fingridin Tuntihinta-sovelluksen mobiililaitteeseesi. Voit seurata sillä spot-hinnan muutoksia kätevästi. Sovellus toimii Windows-, Android- sekä iPhone-puhelimilla