Ajankohtaista

Oomi ja Suomen Suunnistusliitto jatkavat yhteistyötään jo toista vuotta peräkkäin!

Oomi ja Suomen Suunnistusliitto jatkavat yhteistyötään jo toista vuotta peräkkäin! Yhteisiin vuoden 2024 päätapahtumiin kuuluvat mm. Suunnistuksen Viestiliiga, SM-kilpailut, suunnistuksen…

Oomi Solarin tavoitteena on rakentaa Suomeen satoja megawatteja lisää aurinkovoimaa 

Vuoden 2024 alussa toimintansa aloittanut Oomi Solar tarjoaa yritysasiakkaille aurinkovoiman kokonaisratkaisut ja -palvelut hankesuunnittelusta käytännön asennukseen.

Aurinkovoimalan hankinta on selkeä prosessi

Oomilla on vuosien kokemus aurinkovoimaloiden toimittamisesta. Vuosien varrella hioutuneet prosessit ovat asiakkaalle riskitön valinta.

Oulun Vihreäsaaren aurinkopuisto tuottaa kaupungille uusiutuvaa energiaa

Oomin rakentama Vihreäsaaren aurinkopuisto tuottaa aurinkosähköä Oulun kaupungille. Voimalan tuotto vastaa noin 11 prosenttia Oulun kaupungin kiinteistöjen sähkönkulutuksesta vuodessa.

Työsuhdepyörän valinnassa tärkeintä on löytää sinulle se oikea 

Pyörän valinta sujuu kuin rasvattu, kunhan ensin hahmottelee, mihin tarkoitukseen pyörää on hankkimassa. Pyörätyyppejä kun on moneen lähtöön. Työsuhdepyörän on…

Jo yli 80 000 työntekijää ajaa työsuhdepolkupyörällä

Työsuhdepyöräilystä on kasvanut viime vuosina suoranainen buumi Suomessa. Pyöräilyetu on vastuullinen tapa pitää työntekijät motivoituneina, hyvinvoivina ja sitoutuneina.

Oomi Fillari -palvelupaketeista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle yritykselle

Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelu sopii kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille. Valittavana on kolme erilaista palvelupakettia.

Hyvinvointia työsuhdepyöräilyllä

Kelassa ja Airprossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin, jota työsuhdepyöräetuus tukee erinomaisesti. Lue asiakkaidemme kokemuksista!

Oomin vuosi 2023 – maltillinen tulos haastavilla sähkömarkkinoilla

Oomin toimiva riskienhallinta korostui epävarmassa markkinatilanteessa ja hintavaihteluissa.

Oulun Seudun Sähkön Utajärven 20 megawatin aurinkosähköpuiston rakentaa Oomi Solar

Oulun Seudun Sähkö jatkaa investointejaan aurinkosähkön tuotantoon.

Oomi Solar rakentaa Oulun Energialle 5 megawatin aurinkovoimapuiston Raahen Paarmalaan

Oomi Solar rakentaa Oulun Energialle 5 megawatin aurinkovoimapuiston Raahen Paarmalaan.

Oomi yhteistyöhön Pyöräliiton kanssa

Oomi ja Pyöräliitto aloittavat yhteistyön tavoitteenaan yhdessä lisätä työsuhdepyöräilyä Suomessa.

Oomikä Fillari webinaari -Ilmoittaudu 27.2.2024 webinaariimme!

Webinaarissa uppoudumme Oomin edullisen ja vaivattoman työsuhdepyöräpalvelun kolmeen erilaiseen palvelupakettiin – Starter, Pro ja Enterprise.

Oomin markkinointi palkittiin Effie Awardseissa

Oomi sai kunniamaininnan vuoden parhaana mainosalan arvostetuimmassa Effie Awards -kilpailussa Strateginen markkinointi -sarjassa.

Oomi uudistuu käynnissä olevan markkinamuutoksen mukaisesti 

Oomi on aloittanut 1.1.2024 alkaen uudella organisaatio- ja toimintamallilla, joka auttaa Oomia vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin sekä käynnissä olevaan…

Talvipyöräily antaa virtaa työhön ja vapaa-aikaan

Talvipyöräily on timanttista hyötyliikuntaa, jonka harrastamiseen ei tarvita kuin pyörä ja ulkoiluvaatteet. Työmatkapyöräily tuo talvella lisää sykettä työpäiviin – siksi…

Oomikä vauhti – oomilaiset innostuivat työsuhdepolkupyöräilystä   

Jo yli kymmenkunta oomilaista on hankkinut työsuhdepolkupyörän parin viime vuoden aikana. Kysyimme kolmelta fillaristilta heidän kokemuksistaan.

Rauhallista joulua asiakkaillemme!

Myös me Oomilla hiljennymme joulun viettoon. Palvelemme poikkeuksellisin aukioloajoin joulun ja uuden vuoden pyhinä.

Vuonna 2023 sähkömarkkinat tasoittuivat

Vielä vuosi sitten sähkömarkkinoiden yllä leijui synkkä pilvi. Talvesta povattiin vaikeaa, mutta toisin kävi, ja sähkö riitti kaikille. Kokonaistilanne on…

Oomin raportointipalvelut antavat yritykselle ajantasaista tietoa

Oomi Portaali ja Online-palvelu auttavat kulutuksen seurannassa, ja niistä löytyvät kaikki sähkön myyntisopimukseen liittyvät oleelliset tiedot.

Kasvuyritys Pyka Oy luottaa sähkönhankinnassa Oomiin

Pyka Oy on oululainen merinovillavaatteiden valmistaja. Yrityksen oma tuotanto tapahtuu Suomessa, sähkö neulomoon tulee Oomilta.

Oomi Solar rakentaa Oulun Seudun Sähkölle aurinkopuiston Liminkaan

Oulun Seudun Sähkön aurinkopuiston tavoitteena on muuttaa kaukolämmön tuotantoa hiilineutraaliksi. Aurinkopuiston rakentaa Oomi Solar vuoden 2024 aikana.

Viisi syytä miksi sinunkin kannattaa hankkia työsuhdepolkupyörä syksyllä tai talvella

Työsuhdepyörän hankkiminen keskellä pimeintä kaamosta ei ole mikään kypärästä kaivettu idea, vaan fiksu veto. Listasimme viisi syytä miksi sinun kannattaa…

Pörssisähkön hinta 24.11.

Mistä on kyse 24.11. ennätysedullisessa sähkön pörssihinnassa ja miten Oomi ottaa sen huomioon laskutuksessa?

Oomi Solar palvelee yritysasiakkaita

Oomi Energia yhtiöittää vahvassa kasvussa olevan yritysasiakkaiden aurinkoliiketoimintansa uudeksi Oomi Solar Oy:ksi.

10 pointtia työsuhdepolkupyörien kilpailutukseen

Työsuhdepolkupyörien kilpailuttamiseen vaikuttavat useat tekijät sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta. Kokosimme kymmenen pointtia, jotka huomioimalla saa kilpailutuksen oikeille urille ja…

EKOenergia - vastuullista energiaa

EKOenergia-merkki on kansainvälisesti tunnistettu laatumerkki uusiutuvalla energialla tuotetulle sähkölle, kaasulle, lämmitykselle ja jäähdytykselle. Myös Oomi tarjoaa asiakkailleen EKOenergiaa.

Alkuperäjakauma kertoo, miten energia on tuotettu

Kuinka sähkösi tuotetaan?

Sähkön alkuperä kiinnostaa yhä useampia yrityksiä. Oman sopimuksen jakaumatiedot on helppo tarkistaa Oomin verkkosivuilta.

Sähkön hinta vaihtelee – miltä näyttää ensi talvi?

Esitimme viisi sähkön hintaan liittyvää ajankohtaista kysymystä Oomin sähkökauppapäällikkö Marko Rinta-Korhoselle.

Aurinkosähköä Puuvillan kauppakeskukselle

Porin Puuvilla, Satakunnan suurin kauppakeskus, on energialtaan hiilineutraali. Kesäkuussa 2023 valmistunut, Oomin toteuttama aurinkosähkövoimala tukee kauppakeskuksen vihreitä energiaratkaisuja.

Aurinkovoimaa yrityksille – vielä ehdit hyödyntää energiatuen

Yritykset päätyvät aurinkoenergian käyttäjiksi pääasiallisesti kahdesta syystä: oma aurinkovoimala auttaa säästämään energiaa ja sen myötä euroja, minkä lisäksi se tukee…

Aurinkoenergia on yritykselle järkiratkaisu

Oomi aurinkovoimala on taloudellisesti kannattava ja vastuullinen valinta kaiken kokoisille yrityksille. Oomin ammattilaisten avulla valitset juuri sinun yrityksesi käyttöön parhaiten…

Hankintamalleja eri tilanteisiin

Oomi toimittaa aurinkovoimalat yrityksille kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen ja jälkimarkkinointiin. Autamme vahvalla asiantuntemuksellamme myös sopivan hankintamallin valinnassa.

Vedellä, tuulella ja Olkiluoto 3:lla on iso vaikutus siihen, mitä sähkö maksaa

Energian hintaan vaikuttavia tekijöitä on monia. Pohjoismaissa luonnonvoimilla, kuten veden määrällä ja tuulella on keskeinen rooli.

Sähkön hankinnassa luotetaan ennusteisiin

Sähköä ei voi ostaa varastoon, mutta sopivan sähkösopimuksen avulla voidaan välttää isoimmat yllätykset sähkölaskuissa.

Sähkön alkuperätakuu – aidosti vastuullinen valinta

Haluatko toimia vastuullisemmin ja ekologisemmin? 100 prosenttisesti uusiutuvista energialähteistä tuotettu sähkö on todennettu alkuperätakuulla ja voit käyttää sähköä ilman huolta…

Sähköautojen latauspisteet yleistyvät yritysten ja taloyhtiöiden pihoissa

Latauslaki velvoittaa yritykset, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt huomioimaan sähköautojen latausmahdollisuudet pysäköintialueilla uutta kiinteistöä tai peruskorjausta suunniteltaessa.

Latauspisteiden hallinnointi on helppoa

Latauspisteiden hallinnointi on Oomilla tehty yrityksille ja taloyhtiöille varsin helpoksi. Latausoikeuksia ja -hintaa voi hallinnoida suoraan sovelluksen kautta.

Latauslaitteiden avustushakemusten käsittelyssä ruuhkaa

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA vastaanotti viime vuonna niin paljon latauslaitteisiin haettavia avustuksia, että hakemusten käsittelyssä on nyt ruuhkaa. Avustusta…

Sähköautojen latauspisteillä pitovoimaa kiinteistöalalle

Älykkäät latauspalvelut ovat merkittävä pitovoimaa lisäävä palvelu kiinteistöalalla. Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj asennutti 11 kiinteistöön latauspisteet.

Sähkön vuosi 2022

Kulunut vuosi toi sähkömarkkinoille yllätyksiä, joita kukaan ei osannut ennakoida. Hintojen nousu alkoi jo viime vuoden lopussa, kun sää kylmeni…

Sähkön korkea hinta vaikuttaa sähkösopimuksiin

Kun sähkön markkinahinta nousi, suurin osa sähköyhtiöistä lopetti perinteisten, määräaikaisten ja kiinteähintaisten sopimusten myymisen. Tilalle on tullut spot-hintaan perustuvia tuotteita…

Miksi sähkön spot-hinta on sen hintaista kuin se on?

Vakuusvaatimukset kasvaneet merkittävästi

Johdannaiset ovat oleellinen osa sähköä myyvien yritysten sähkönhankintaa. Niiden avulla voidaan tarjota ennustettavuutta sekä sähkön ostajalle että myyjälle.

Riittääkö sähkö

Riittääkö sähkö ensi talvena vai joudummeko turvautumaan sähkökatkoihin? Tilanteeseen vaikuttaa oleellisesti talven sää.

Näin yritykset voivat varautua tulevaan talveen

Yritysten kannattaa viimeistään nyt pohtia, miten sähkössä voisi säästää.

Sähköntuotannon ABC

Tiesitkö, että sähkömarkkinoilla kysyntä ja tarjonta ovat aina täysin samalla tasolla? Entä tiedätkö, mitä tarkoitetaan tasesähköllä?

Olemme mukana Astetta alemmas -kampanjassa

Olemme mukana Astetta alemmas -kampanjassa Astetta alemmas -kampanja käynnistyi tänään 10.10.2022. Kampanja kannustaa kiinnittämään huomiota haastavassa energiatilanteessa konkreettisiin energiansäästötekoihin. Energiatalkoisiin…

Oomi rakentamassa Oulun seudulle 100 megawatin aurinkovoimalapuistoa!

Oomi ja Oulun Seudun Sähkö ovat allekirjoittaneet sopimuksen 10–15 aurinkovoimalapuiston rakentamisesta vuoteen 2025 mennessä. Suunnittelutyöt ovat jo pitkällä.

Miksi sähkön markkinahinnat ovat nousseet?

Sähkön markkinahinnat ovat jatkaneet edelleen voimakasta nousuaan ja nousu on vain kiihtynyt viime aikoina. Taustalla on useampia syitä.

Kaiken kokoiset yritykset hyötyvät sähkönhankinnan hajauttamisesta

Vaikka sähkön hinnassa ei näy laskemisen merkkejä, tilanne ei ole täysin toivoton. Investointi aurinkovoimalaan on kannattavaa. Sähkölaskua voi hillitä lisäksi…

Sähkön hinta ei välttämättä laske

Sähkön hinta on noussut kuluneen vuoden aikana ennätyskorkeisiin lukuihin. Hintaan odotettiin talven jälkeen laskua, mutta useiden eri syiden takia hinnat…

Kaikki liike on hyväksi

Muuttunut arki on vaikuttanut monien liikuntatottumuksiin, mutta uusi arki on tuonut mukanaan myös uudenlaisia mahdollisuuksia.

Haaveissa sähköpyörä?

Sähköpyöräilyn suosio on huimassa kasvussa ja pyörät menevät nyt kuin kuumille kiville. Omaa pyörää ei kannata kuitenkaan ostaa hätäisesti, vaan…

Pyörien saatavuus

Pyöräilyn suosio on kasvanut tasaisesti ja myös sen myötä myös pyörien kysyntä on kasvanut.

Maavoimalat mahdollistavat aurinkoenergian hyödyntämisen monenlaisissa kohteissa

Oomi aurinkovoimala on taloudellisesti kannattava ja vastuullinen valinta kaiken kokoisille yrityksille. Voimala voidaan asentaa niin kiinteistön katolle, seinään kuin maahankin…

Oomilta latausratkaisut niin yrityksille kuin kuluttajille

Sähköautojen suosiolle ei näy loppua, ja sen myötä myös latausmahdollisuuksien tarve on kasvussa. Sähköauto hankitaan yhä useammin työsuhdeautoksi, joten myös…

Avustukset työpaikkojen latauslaitteisiin haettavissa nyt

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää vuosina 2022 ja 2023 avustuksia työpaikoille asennettaviin sähköautojen latauslaitteisiin. Avustusta voivat hakea muun muassa…

Talvi näyttää sähkön hinnan kehityksen suunnan

Sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä on paljon, eivätkä vuodet ole veljiä keskenään. Vuonna 2021 sähköhinta toteutui ennätyskorkeana ja myös kuluvan vuoden…

Monipuolista uusiutuvaa energiaa tarjolla

Uusiutuvan energian merkitys kasvaa koko ajan. Yrityksiltä vaaditaan tekoja kestävän kehityksen edistämiseksi ja vastuullinen sähkösopimus on yksi konkreettinen teko tavoitteiden…

Latauspisteen hankkiminen yritykselle

Sähköautojen määrän lisääntyessä kasvaa myös latausinfrastruktuurin tarve. Yrityksen tarjoama latausmahdollisuus on arvokas niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Asiantuntija vastaa: 3 vinkkiä sähköauton latauspisteen valintaan

Maaliskuusta 2021 alkaen uusi latauslaki koskettaa käytännössä melkein kaikkia suomalaisia kiinteistöjä. Viimeistään nyt on ajankohtaista miettiä latauspisteet työntekijöiden, asiakkaiden, asukkaiden…

Työsuhdepyöräkysely: Työsuhdepyörä on lisännyt pyöräilyä

Saatujen vastausten perusteella yli 92 %:lla työsuhdepyörä on lisännyt viikoittaista pyöräilyä ja sitä kautta liikuntaa sekä yleistä hyvinvointia.

Oomi mukana juuri alkaneilla Lohjan Asuntomessuilla 9.7.-8.8.2021

Oomi mukana juuri alkaneilla Lohjan Asuntomessuilla 9.7-8.8.2021.

Lisää virtaa työyhteisöön Oomi Fillarilla

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen.

Oomi mukana S-ryhmän aurinkovoimalahankkeessa

Oomi Oy on mukana S-ryhmän aurinkovoimalahankkeessa ja toimittaa noin 40 aurinkovoimalaa S-ryhmän osuuskauppojen, terminaalien ja ABC-liikennemyymälöiden yhteyteen.

Kiinnostaako ylijäämäisen aurinkosähkön tuottamat tulot?

Ylijäämäsähköä ei enää tarvitse lahjoittaa ilmaiseksi hyötykäyttöön. Jatkossa ylijäämän myynti on mahdollista aiempaa kätevämmin.

Päästöttömän sähkön voittokulku jatkuu

Yrityksiltä odotetaan yhä enemmän konkreettisia tekoja ympäristövastuun kantamiseksi. Kun vaihdat sähkösopimuksen uusiutuvaan, pienennät helposti yrityksen päästöjä.

Asiantuntija vastaa: Oomin vinkit uusiutuvan sähkön ostajalle

Sähkösopimuksen tuunaaminen on kenties vaivattomin tapa vaikuttaa yrityksen toiminnan päästöihin ja hiilijalanjälkeen. Lue vinkit uusiutuvan sähkön ostajalle.

Tallbergin ja Oomin yhteistyön perustana on luottamus

Kiinteistösijoitusyhtiö Tallberg haluaa tarjota asiakkailleen vihreää sähköä. Oomin avulla sähkön hankinnasta on tullut helppoa ja joustavaa.

Aurinkovoimala tuottamaan

Aurinkovoima on lähtökohtaisesti aina kannattava valinta. Aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa ja on vastuullinen päätös. Samalla se on myös taloudellisesti tuottoisaa.

Asiantuntija vastaa: miten uusiutuvan sähkön alkuperä varmistetaan?

Valitsemalla uusiutuvaa energiaa yrityksesi sähkö tuotetaan uusiutuvilla menetelmillä kuten aurinko-, tuuli- tai vesivoimalla.

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Ympäristöystävällisempää sähköä yrityksille

Tiesitkö, että myös yrityksille on tarjolla ympäristöystävällistä sähköä? Oomin sähkövalikoimasta löytyy yrityspuolen joka tarpeeseen sopivat ratkaisut lisätuotteineen.

Mikä on Oomi ja miksi sain niiltä sähkölaskun?

Oomi Energia on uusi kotimainen 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö. Kyseessä ei päivämäärästä huolimatta ole aprillipila, vaan yksi suurimmista alan toimijoista…

Asiantuntija vastaa: kaikki mitä sinun tulee tietää sähkön hinnasta juuri nyt

Sähkön hintaan vaikutta hyvin moni tekijä, mm. pohjoismainen vesitilanne, polttoaineiden ja päästöoikeuksien hinnat sekä viimeisimpänä COVID-19-virustilanne. Lue asiantuntijamme katsaus!

Oomi Lataus -palvelut yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksiin

Oomi Lataus on täällä!

Oomi Lataus -palvelu tarjoaa latausratkaisut niin yrityksille, taloyhtiöille kuin omakotiasujillekin avaimet käteen -toimituksena kunkin asiakkan tarpeiden mukaan.

Aurinkovoimaa S-ryhmälle – Oomi asentaa voimaloita noin 40 kohteeseen

Aurinkovoimaa S-ryhmälle – Oomi asentaa voimaloita noin 40 kohteeseen Oomi Energia toimittaa aurinkovoimaloita noin 40 S-ryhmän kohteeseen ympäri Suomen. Sopimus…

Hei yritysasiakas, tervetuloa Oomi Energialle!

Uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia on aloittanut toimintansa.