Ajankohtaista

Latauspisteen hankkiminen yritykselle

Sähköautojen määrän lisääntyessä kasvaa myös latausinfrastruktuurin tarve. Yrityksen tarjoama latausmahdollisuus on arvokas niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Asiantuntija vastaa: 3 vinkkiä sähköauton latauspisteen valintaan

Maaliskuusta 2021 alkaen uusi latauslaki koskettaa käytännössä melkein kaikkia suomalaisia kiinteistöjä. Viimeistään nyt on ajankohtaista miettiä latauspisteet työntekijöiden, asiakkaiden, asukkaiden…

Työsuhdepyöräkysely: Työsuhdepyörä on lisännyt pyöräilyä

Saatujen vastausten perusteella yli 92 %:lla työsuhdepyörä on lisännyt viikoittaista pyöräilyä ja sitä kautta liikuntaa sekä yleistä hyvinvointia.

Oomi mukana juuri alkaneilla Lohjan Asuntomessuilla 9.7.-8.8.2021

Oomi mukana juuri alkaneilla Lohjan Asuntomessuilla 9.7-8.8.2021.

Lisää virtaa työyhteisöön Oomi Fillarilla

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen.

Oomi Fillari hoitaa työsuhdepyörät joustavasti ja vaivattomasti

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen.

Oomi mukana S-ryhmän aurinkovoimalahankkeessa

Oomi Oy on mukana S-ryhmän aurinkovoimalahankkeessa ja toimittaa noin 40 aurinkovoimalaa S-ryhmän osuuskauppojen, terminaalien ja ABC-liikennemyymälöiden yhteyteen.

Kiinnostaako ylijäämäisen aurinkosähkön tuottamat tulot?

Ylijäämäsähköä ei enää tarvitse lahjoittaa ilmaiseksi hyötykäyttöön. Jatkossa ylijäämän myynti on mahdollista aiempaa kätevämmin.

Päästöttömän sähkön voittokulku jatkuu

Yrityksiltä odotetaan yhä enemmän konkreettisia tekoja ympäristövastuun kantamiseksi. Kun vaihdat sähkösopimuksen uusiutuvaan, pienennät helposti yrityksen päästöjä.

Asiantuntija vastaa: Oomin vinkit uusiutuvan sähkön ostajalle

Sähkösopimuksen tuunaaminen on kenties vaivattomin tapa vaikuttaa yrityksen toiminnan päästöihin ja hiilijalanjälkeen. Lue vinkit uusiutuvan sähkön ostajalle.

Tallbergin ja Oomin yhteistyön perustana on luottamus

Kiinteistösijoitusyhtiö Tallberg haluaa tarjota asiakkailleen vihreää sähköä. Oomin avulla sähkön hankinnasta on tullut helppoa ja joustavaa.

Aurinkovoimala tuottamaan

Aurinkovoima on lähtökohtaisesti aina kannattava valinta. Aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa ja on vastuullinen päätös. Samalla se on myös taloudellisesti tuottoisaa.

Asiantuntija vastaa: miten uusiutuvan sähkön alkuperä varmistetaan?

Valitsemalla uusiutuvaa energiaa yrityksesi sähkö tuotetaan uusiutuvilla menetelmillä kuten aurinko-, tuuli- tai vesivoimalla. Mutta miten voit varmistua siitä, että sähkö…

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Ympäristöystävällisempää sähköä yrityksille

Tiesitkö, että myös yrityksille on tarjolla ympäristöystävällistä sähköä? Oomin sähkövalikoimasta löytyy yrityspuolen joka tarpeeseen sopivat ratkaisut lisätuotteineen.

Mikä on Oomi ja miksi sain niiltä sähkölaskun?

Oomi Energia on uusi kotimainen 1.4.2020 toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö. Kyseessä ei päivämäärästä huolimatta ole aprillipila, vaan yksi suurimmista alan toimijoista…

Asiantuntija vastaa: kaikki mitä sinun tulee tietää sähkön hinnasta juuri nyt

Sähkön hintaan vaikutta hyvin moni tekijä, mm. pohjoismainen vesitilanne, polttoaineiden ja päästöoikeuksien hinnat sekä viimeisimpänä COVID-19-virustilanne. Lue asiantuntijamme katsaus!

Oomi Lataus -palvelut yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksiin

Oomi Lataus on täällä!

Oomi Lataus -palvelu tarjoaa latausratkaisut niin yrityksille, taloyhtiöille kuin omakotiasujillekin avaimet käteen -toimituksena kunkin asiakkan tarpeiden mukaan.

Aurinkovoimaa S-ryhmälle – Oomi asentaa voimaloita noin 40 kohteeseen

Aurinkovoimaa S-ryhmälle – Oomi asentaa voimaloita noin 40 kohteeseen Oomi Energia toimittaa aurinkovoimaloita noin 40 S-ryhmän kohteeseen ympäri Suomen. Sopimus…

Hei yritysasiakas, tervetuloa Oomi Energialle!

Uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia on aloittanut toimintansa.