Sinustakin oomilainen?

Rakennamme yhdessä reilun 100 oomilaisen kanssa hillittömän mukavaa paikkaa olla töissä. Työskentelemme mielenkiintoisten tehtävien parissa ympäri Suomenmaan. Tavoitteenamme on olla Suomen halutuin ja kasvavin brändi muuttuvan arjen palveluissa ja energiamurroksen ratkaisuissa.

Meillä työskennellään laajan palvelurepertuaarin parissa: Sujuvan sähkön, aurinkovoimaloiden, sähköautojen latauspisteiden, työsuhdefillari ilmalämpöpumppupalvelun, sekä muiden hallinnollisten tehtävien merkeissä. Lisäksi kehitämme koko ajan uusia innovatiivisia ja vastuullisia tuotteita ja palveluita. Tule mukaan kunnianhimoiseen joukkoomme rakentamaan ja toteuttamaan uusia, helpomman arjen palveluita ja huippua asiakaskokemusta! 

Oomistaudumme sinulle: työnantajalupaus ja arki Oomilla

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii arjessa ihan oikeasti arvojensa pohjalta. Sydämemme sykkivät vastuullisuuden puolesta – meillä saat työskennellä vastuullisesti ja vastuullisten tuotteiden, palveluiden ja asioiden äärellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, joten pelaamme jokaisena päivänä yhteiseen maaliin. Meillä et jää yksin tehtäviesi kanssa, vaan koko Oomin tiimi on työsi tukena. Mä + sä = me. 

Panostamme oomilaisten hyvinvointiin ja arkeen niin, että jokaisella on mahdollisuus olla paras versio itsestään. Tavoitteenamme on olla markkinoilla aivan uudenlainen palveluyhtiö, joten pääset varmasti kehittämään ja kehittymään. Meillä kokeilu ja kompastelu on todellakin suotavaa, sillä siten uskallamme tehdä asioita uudesta näkövinkkelistä. Teemme joustavasti etätöitä ja aikataulutamme omaa työskentelyämme niin, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on mahdollisimman mutkatonta. Uskomme vahvasti vastuun ja vapauden yhdistävään työkulttuurin.  
 
Olemme sanoittaneet yhdessä oomilaisten kanssa työkulttuuriamme. Työstimme työkulttuurin sanoittamista jokaisen tiimin tasolla ja tässä on tuotos, jonka takana me kaikki oomilaiset voimme seistä. Oomilaisuus ei ole vain sanahelinää, vaan se kuvastaa täydestä sydämestä aitoa työkulttuuriamme. 

Oomilaisuus oomilaisten sanoin

O lemme aina toistemme tukena.

O ikeudenmukainen, ystävällinen ja arvostava ilmapiiri kannustaa.

M itä luvataan, se tehdään. 

I nnovoimme uskaliaasti. 

L uotamme avoimuuden voimaan. 

A siakaskokemuksessa tähtäämme aina erinomaisuuteen.  

I lo näkyy arjessamme. 

S eisomme sanojemme ja tekojemme takana. 

U skomme vapauden ja vastuun yhdistävään työkulttuuriin. Luotamme toisiimme. 

U skallamme viestiä asioista reippaasti niiden oikeilla nimillä.  

S ilmäkulmissamme välkehtii pilke ja huulillamme hymy. 

Samaistutko sinä oomilaisuuteen? Voisitko olla uusi työkaverimme? 

Huolehdimme oomistamme: Oomin työsuhde-edut

Meille on tärkeää innovoida uskaliaasti, joten kehittämiseen ja oppimiseen on mahdollisuus käyttää kuukausittain työaikaa. Liikkumisen ja hyvinvoinnin huomioiminen ovat arjessamme todella tärkeää – kävelypalaverit ovat enemmän kuin ok ja harrastaakin voi vaikka keskellä työpäivää joustavien työaikojen ansiosta.  

Tuemme liikkumista ja kulttuurin harrastamista ePassin maksimisummalla ilman omavastuuta. Kannustamme liikkumaan myös työ- ja vapaa-ajan matkat pyörällä tarjoamalla Oomi Fillarin työsuhdepolkupyöräedun. Mikäli työn tekeminen vaatii enemmänkin matkustamista, niin mahdollistamme myös autoedun. ePassin kautta on myös mahdollisuus käyttää työmatkaetua julkisessa liikenteessä. 

Huolehdimme oomilaisten terveydestä ja turvallisuudesta laajalla työterveyshuollolla ja kattavilla vakuutuksilla (muun muassa matka-, etätyö- ja tapaturmavakuutus). Kannustamme syömään ravintorikasta ruokaa työpäivän lomassa kustantamalla kaikille oomilaisille lounaan hinnasta verottajan salliman maksimihinnan (ePassi).

Palkka ja palkitseminen Oomissa

Meillä jokaisen oomilaisen palkka perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtävänkuvaukset ja tehtävään määritetty vaativuusluokka ovat avoimesti kaikkien nähtävillä. Oomissa on käytössä yhteinen vuosipalkitsemisjärjestelmä. Palkitsemme oomilaisia myös erinomaisista työsuorituksista pitkin vuotta onnistumispalkkioilla. 

  

Oomilaiset tekevät Oomin

Minä + sinä = me. Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja toiminnassamme. Vaalimme näitä yhteisillä toimistopäivillä, juhlilla, suunnittelupäivillä ja tiimikohtaisilla tiimipäivillä. Innostumme tapaamaan myös vapaa-ajalla toisiamme yhteisten mielenkiinnon kohteiden merkeissä, kuten esimerkiksi Vinoomi -viinikerhon tastingeissa, johon ovat tervetulleita kaikki viinin ystävät. 

Hae sinäkin oomilaiseksi!

Oomilaisten tarinoita

Mikan ura Oomilla

Mika Hytönen on työskennellyt Oomissa sen perustamisesta lähtien, kohta kolme vuotta: ensin projektipäällikkönä ja nykyisin tuotepäällikkönä. Ennen Oomia Mika työskenteli Oulun Energialla, eli yhteensä kokemusta uusiutuvan energia-alan tehtävistä on kertynyt 23 vuotta. “Siinä ajassa tekemäni työn kautta on jäänyt melko tavalla päästöjä tupruttelematta ilmakehään. Se on fiksua ja merkityksellistä”, Mika pohtii.

“Oomissa hienointa on se, ettemme ole kangistuneet kaavoihin. Käytämme paljon resursseja alan seuraamiseen ja tarkkailemme esimerkiksi sitä, mitä valmiste- ja raaka-ainemarkkinoilla globaalisti tapahtuu. Näin havaitsemme seuraavat trendit, ymmärrämme tilannekuvan ja osaamme varustautua tulevaisuuteen”, Mika kiittelee.

“Pääsen työskentelemään monenlaisten asiakkaiden ja Oomin eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Monessa rajapinnassa työskennellessä näkee kauas. Minua on aina kiinnostanut, miten yritykset näkevät oman alansa tulevaisuuden ja kun ymmärrän sen, minun on helppo tarjota yrityksille ratkaisuja, jotka sopivat juuri heille”, Mika iloitsee.

Helin ajatuksia työkulttuurista

“Oomissa on valtavan hyvä yhteishenki kaikkien kesken. Meidän oma yritysmyynnin tiimi on kuin toinen perhe: jokainen tukee ja auttaa toisiaan tarvittaessa”, kiittelee avainasiakkuuspäällikkömme Heli Ylitalo. Yksi parhaista puolista työssä ja tiimissä onkin huumori ja se, että yhdessä on hauskaa. “

Loistavassa porukassa huumori on värikästä ja herskyvää!” Työssä Heliä motivoi asiakkailta ja toisilta oomilaisilta saatu hyvä palaute työstä. Se kertoo onnistumisista ja siitä, että on onnistunut löytämään ratkaisun asiakkaan ongelmaan. “On hienoa, että pystyn omalla ammattiosaamisellani tekemään päivittäin tärkeää ja kannattavaa työtä”, Heli iloitsee. “Ja ennen kaikkea saan tehdä sitä omana itsenäni!”

Mimosan mietteitä työstään

“Oomin ilmapiiri on todella nuorekas ja vastaanottava. Töitä tehdään tehokkaasti, mutta virheille ja rentoudelle on aina tilaa”, iloitsee palveluasiantuntijamme Mimosa Makkonen.“ Vastuuta olen saanut alusta alkaen ja oma persoona saa näkyä ja kuulua töissä!” Mimosa toimi ennen insinööriopintojaan asiakaspalvelualalla. Nykyisessä työssään tämä iloinen ekstrovertti pääsee yhdistämään asiakaspalveluosaamisensa, ihmislähtöisen ajattelunsa ja kiinnostuksensa uusiutuvaan energiaan!

“Valmistuin juuri energia- ja ympäristötekniikan insinööriksi ja nautin, kun saan opastaa asiakkaita teknisten asioiden kanssa”, Mimosa kertoo. Oomissa apua saa aina kysyä ja eri osastot tekevät yhteistyötä sujuvasti. “Yhteistyö myyjien, asennuskumppanien, maahantuojan ja työkavereiden kanssa yhdessä asiakkaita varten on merkityksellistä ja antoisaa. Tähän mennessä ei ole vielä tullut asiaa vastaan, jota ei olisi saatu selvitettyä”, Mimosa iloitsee. Työssä merkityksellisintä ovatkin juuri asiakkaat, työkaverit ja kestävät energiaratkaisut!

Tutustu Oomiin!

Oomi somessa

Harrastuksensa kai kullakin…No ei vaan, aurinkopaneeleihin investoimalla saat keskimäärin 10 % tuottoa – ja sulle se voi olla enemmänkin! ☀️#oomi #aurinkopaneeli #aurinkosähkö #sähkö

Harrastuksensa kai kullakin…No ei vaan, aurinkopaneeleihin investoimalla saat keskimäärin 10…

@oomienergia 1 day ago

Oomikä tiimi!🤩Oomi teki tänä kesänä yhteistyötä Team Rynkebyn kanssa, ja meille tunnelmia matkan varrelta taltioi Turun joukkueen Jukka Hakanen. Tiimi pääsi onnistuneesti maaliin - Oomi onnittelee menestyksestä.💪Oomikä yhteistyö? Lue siitä sivuiltamme: https://oomi.fi/oomi/uutiset/oomi-yhteistyossa-team-rynkebyn-kanssa/Psst. Saimme myös arvottavaksi 5 kappaletta Jukan tekemiä pyöräilyaiheisia julisteita. Arvonta on nyt aiemman postauksen kautta suoritettu - mikäli osallistuit, käythän kurkkaamassa saapuneet viestit.🙂#oomi #teamrynkeby

Oomikä tiimi!🤩Oomi teki tänä kesänä yhteistyötä Team Rynkebyn kanssa, ja…

@oomienergia 2 days ago

Oomi on sydämeltään paikallinen, mutta lihaksiltaan valtakunnallinen – juuremme on paikallisissa sähköyhtiöissä. 🩵Mutta kuinka monta paikallista perinneruokaa sä löydät tästä ristikosta? 👆#oomi #perinneruoka #sähkö

Oomi on sydämeltään paikallinen, mutta lihaksiltaan valtakunnallinen – juuremme on…

@oomienergia 3 days ago