Tule oomilaiseksi

Rakennamme yhdessä reilun 100 oomilaisen kanssa hillittömän mukavaa paikkaa olla töissä. Työskentelemme mielenkiintoisten tehtävien parissa ympäri Suomen. Tavoitteenamme on olla Suomen halutuin ja kasvavin brändi muuttuvan arjen palveluissa ja energiamurroksen ratkaisuissa.

Meillä työskennellään sähkönmyynnin lisäksi mm. aurinkovoimaloiden, sähköautojen latauspisteiden, työsuhdepyöräpalvelun ja muiden uusien innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden parissa.  Tule mukaan kunnianhimoiseen joukkoomme rakentamaan ja toteuttamaan uusia, helpomman arjen palveluita ja huippua asiakaskokemusta!  

Työnantajalupaus ja arki Oomilla

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii arjessa ihan oikeasti arvojensa pohjalta. Sydämemme sykkivät vastuullisuuden puolesta – meillä saat työskennellä vastuullisesti ja vastuullisten tuotteiden, palveluiden ja asioiden äärellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, joten pelaamme jokaisena päivänä yhteiseen maaliin. Meillä et jää yksin tehtäviesi kanssa, vaan koko Oomin tiimi on työsi tukena. Mä + sä = me. 

Panostamme oomilaisten hyvinvointiin ja arkeen niin, että jokaisella on mahdollisuus olla paras versio itsestään. Tavoitteenamme on olla markkinoilla aivan uudenlainen palveluyhtiö, joten pääset varmasti kehittämään ja kehittymään. Meillä kokeilu ja kompastelu on todellakin suotavaa, sillä siten uskallamme tehdä asioita uudesta näkövinkkelistä. Teemme joustavasti etätöitä ja aikataulutamme omaa työskentelyämme niin, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on mahdollisimman mutkatonta. Uskomme vahvasti vastuun ja vapauden yhdistävään työkulttuurin.  
 
Olemme sanoittaneet yhdessä oomilaisten kanssa työkulttuuriamme. Työstimme työkulttuurin sanoittamista jokaisen tiimin tasolla ja tässä on tuotos, jonka takana me kaikki oomilaiset voimme seistä. Oomilaisuus ei ole vain sanahelinää, vaan se kuvastaa täydestä sydämestä aitoa työkulttuuriamme. 

Oomilaisuus

O lemme aina toistemme tukena 

O ikeudenmukainen, ystävällinen ja arvostava ilmapiiri kannustaa  

M itä luvataan, se tehdään. 

I nnovoimme uskaliaasti. 

L uotamme avoimuuden voimaan. 

A siakaskokemuksessa tähtäämme aina erinomaisuuteen.  

I lo näkyy arjessamme. 

S eisomme sanojemme ja tekojemme takana. 

U skomme vapauden ja vastuun yhdistävään työkulttuuriin. Luotamme toisiimme. 

U skallamme viestiä asioista reippaasti niiden oikeilla nimillä.  

S ilmäkulmissamme välkehtii pilke ja huulillamme hymy. 

Samaistutko sinä oomilaisuuteen? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme? 

Oomin työsuhde-edut

Meille on tärkeää innovoida uskaliaasti, joten kehittämiseen ja oppimiseen on mahdollisuus käyttää kuukausittain työaikaa. Liikkuminen ja hyvinvointi ovat arjessamme todella tärkeää – kävelypalaverit ovat enemmän kuin ok ja harrastaakin voi vaikka keskellä työpäivää joustavien työaikojen ansioista.  

Tuemme liikkumista ja kulttuurin harrastamista ePassin maksimisummalla ilman omavastuuta. Kannustamme liikkumaan myös työ- ja vapaa-ajan matkat pyörällä tarjoamalla Oomi Fillarin työsuhdepolkupyöräedun. Mikäli työn tekeminen vaatii enemmänkin matkustamista, niin mahdollistamme myös autoedun. ePassin kautta on myös mahdollisuus käyttää työmatkaetua julkisessa liikenteessä. 

Huolehdimme oomilaisten terveydestä ja turvallisuudesta laajalla työterveyshuollolla ja kattavilla vakuutuksilla (mm. matka-, etätyö- ja tapaturmavakuutus). Kannustamme syömään ravintorikasta ruokaa työpäivän lomassa kustantamalla kaikille oomilaisille lounaan hinnasta verottajan salliman maximi hinnan (ePassi).

Palkka ja palkitseminen Oomissa

Meillä jokaisen oomilaisen palkka perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtävänkuvaukset ja tehtävään määritetty vaativuusluokka ovat avoimesti kaikkien nähtävillä. Oomissa on käytössä yhteinen vuosipalkitsemisjärjestelmä. Palkitsemme oomilaisia myös erinomaisista työsuorituksista pitkin vuotta onnistumispalkkioilla. 

  

Oomilaiset yhdessä

Minä + sinä = me. Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys on tärkeä arvo toiminnassamme. Vaalimme tätä yhteisillä toimistopäivillä, juhlilla, suunnittelupäivillä ja tiimikohtaisilla tiimipäivillä. Innostumme tapaamaan myös vapaa-ajalla toisiamme yhteisten mielenkiinnon kohteiden merkeissä, kuten esimerkiksi Vinoomi -viinikerhon tastingeissa, johon ovat tervetulleita kaikki viinin ystävät. 

Tutustu oomilaisiin

Mikan ura Oomilla

Mika Hytönen on työskennellyt Oomissa sen perustamisesta lähtien, kohta kolme vuotta: ensin projektipäällikkönä ja nykyisin tuotepäällikkönä. Ennen Oomia Mika työskenteli Oulun Energialla, eli yhteensä kokemusta uusiutuvan energia-alan tehtävistä on kertynyt 23 vuotta. “Siinä ajassa tekemäni työn kautta on jäänyt melko tavalla päästöjä tupruttelematta ilmakehään. Se on fiksua ja merkityksellistä”, Mika pohtii.

“Oomissa hienointa on se, ettemme ole kangistuneet kaavoihin. Käytämme paljon resursseja alan seuraamiseen ja tarkkailemme esimerkiksi sitä, mitä valmiste- ja raaka-ainemarkkinoilla globaalisti tapahtuu. Näin havaitsemme seuraavat trendit, ymmärrämme tilannekuvan ja osaamme varustautua tulevaisuuteen”, Mika kiittelee.

“Pääsen työskentelemään monenlaisten asiakkaiden ja Oomin eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Monessa rajapinnassa työskennellessä näkee kauas. Minua on aina kiinnostanut, miten yritykset näkevät oman alansa tulevaisuuden ja kun ymmärrän sen, minun on helppo tarjota yrityksille ratkaisuja, jotka sopivat juuri heille”, Mika iloitsee.

Helin ajatuksia työkulttuurista

“Oomissa on valtavan hyvä yhteishenki kaikkien kesken. Meidän oma yritysmyynnin tiimi on kuin toinen perhe: jokainen tukee ja auttaa toisiaan tarvittaessa”, kiittelee avainasiakkuuspäällikkömme Heli Ylitalo. Yksi parhaista puolista työssä ja tiimissä onkin huumori ja se, että yhdessä on hauskaa. “

Loistavassa porukassa huumori on värikästä ja herskyvää!” Työssä Heliä motivoi asiakkailta ja toisilta oomilaisilta saatu hyvä palaute työstä. Se kertoo onnistumisista ja siitä, että on onnistunut löytämään ratkaisun asiakkaan ongelmaan. “On hienoa, että pystyn omalla ammattiosaamisellani tekemään päivittäin tärkeää ja kannattavaa työtä”, Heli iloitsee. “Ja ennen kaikkea saan tehdä sitä omana itsenäni!”

Mimosan mietteitä työstään

“Oomin ilmapiiri on todella nuorekas ja vastaanottava. Töitä tehdään tehokkaasti, mutta virheille ja rentoudelle on aina tilaa”, iloitsee palveluasiantuntijamme Mimosa Makkonen.“ Vastuuta olen saanut alusta alkaen ja oma persoona saa näkyä ja kuulua töissä!” Mimosa toimi ennen insinööriopintojaan asiakaspalvelualalla. Nykyisessä työssään tämä iloinen ekstrovertti pääsee yhdistämään asiakaspalveluosaamisensa, ihmislähtöisen ajattelunsa ja kiinnostuksensa uusiutuvaan energiaan!

“Valmistuin juuri energia- ja ympäristötekniikan insinööriksi ja nautin, kun saan opastaa asiakkaita teknisten asioiden kanssa”, Mimosa kertoo. Oomissa apua saa aina kysyä ja eri osastot tekevät yhteistyötä sujuvasti. “Yhteistyö myyjien, asennuskumppanien, maahantuojan ja työkavereiden kanssa yhdessä asiakkaita varten on merkityksellistä ja antoisaa. Tähän mennessä ei ole vielä tullut asiaa vastaan, jota ei olisi saatu selvitettyä”, Mimosa iloitsee. Työssä merkityksellisintä ovatkin juuri asiakkaat, työkaverit ja kestävät energiaratkaisut!

Tutustu Oomiin!

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita.

Lue lisää

Blogi ja artikkelit

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset ja mielenkiintoiset blogikirjoituksemme.

Lue lisää

Oomi somessa

Tehdään yhdessä merkityksellisiä asioita ympäristön puolesta! 💚Oomi Päästöhyvitys tarjoaa mahdollisuuden ottaa vastuuta omasta hiilijalanjäljestäsi. Päästöhyvityksen avulla hyvität osan omista ilmastopäästöistä, joita et arjessasi voi välttää. Valitsemalla päästöhyvityksen osallistut konkreettisiin tekoihin Piitsonsuon ennallistamiseksi Ilomantsissa.🌾 🌱 Tutustu kohteeseen tarkemmin hiiliporssi.fi/piitsonsuo  #oomienergia #luonto #päästöhyvitys #hiilijalanjälki #syksy #ympäristö

Tehdään yhdessä merkityksellisiä asioita ympäristön puolesta! 💚Oomi Päästöhyvitys tarjoaa mahdollisuuden…

@oomienergia 10 hours ago

Tervetuloa syksy! 🍁Tänään vietetään syyspäiväntasausta. Aurinko paistaa kohtisuoraan päiväntasaajalle tehden yöstä ja päivästä yhtä pitkän. Tästä päivästä eteenpäin aurinko valaisee enemmän eteläistä pallon puoliskoa. On aika nauttia tunnelmavaloista, pimenevistä illoista ja raikkaasta syysilmasta. Tunnelmallista syksyä! 🧡 #syksy #syyspäiväntasaus #oomienergia

Tervetuloa syksy! 🍁Tänään vietetään syyspäiväntasausta. Aurinko paistaa kohtisuoraan päiväntasaajalle tehden…

@oomienergia 2 days ago