Solceller

Ett eget solenergisystem är en konkret gärning för en renare natur, eftersom det är ett av de miljövänligaste sätten att producera el på. Genom att själv producera en del av din el med hjälp av solceller är du mer självförsörjande även när priserna på elöverföring stiger.

Från Oomi får du ett nyckelfärdigt solcellspaket som optimerats för just dina behov. Det tycker vi bara är schyst. Läs mer om solenergi och våra solcellspaket!

Visste du att du kan betala solcellerna även med kostnadsfri och räntefri delbetalning? Med Oomis delbetalning kan du ta krediten för tre år.

Välj solceller om du

  • är intresserad av förnybar energi och vill göra konkreta miljögärningar
  • vill producera el själv och minska mängden köpt el
  • vill ha en stabil och säker avkastning på din investering – el behövs alltid. 

Visste du att du kan betala solcellerna även med kostnadsfri och räntefri delbetalning? Med Oomis delbetalning kan du ta krediten för antingen fem eller sju år. Läs mer om delbetalning.

Så här gör du för att börja producera el med solceller

1. Kontakta oss

Vi ringer upp dig och så planerar vi tillsammans ett solcellspaket som passar för just dina behov!

2. Vi gör vid behov ett kartläggningsbesök hemma hos dig 

Vi kommer vid behov för att precisera planen på plats, och när vi tillsammans har bestämt oss för ett lämpligt alternativ kommer vi överens om ett datum för installation.

3. Snabb installation 

Solcellerna installeras av våra yrkesskickliga installatörer med lång erfarenhet av såväl solceller som installationen av dem. 

4. Vi hjälper dig att komma igång med användningen av solcellerna 

Du kan genast börja använda solcellerna. Du producerar ren el med hjälp av solen, minskar mängden köpt el och betalar ingen skatt för den andel el som du producerar.  

5. Vi köper överskottselen 

Om du då och då producerar mer solenergi än du använder kan vi ingå ett avtal om egen produktion med dig och köpa överskottselen du producerar. Vi är även alltid beredda att ge dig råd i frågor om solenergi.  

Fördelar med solceller

  • Ett miljövänligt sätt att förbättra fastighetens energieffektivitet.
  • El från mars till oktober.
  • Fungerar optimalt i de svala och ljusa förhållandena i Finland.
  • Upp till 30 års effektgaranti.
  • Du kan sälja din överskottsel till oss.
  • Installationsarbetet ger rätt till hushållsavdrag.

Solpaneler för hemmet

aurinko@oomi.fi

Kontakta oss genom att fylla i formuläret via länken nedan, så kontaktar vi dig senast följande vardag. Vi planerar ett solpanelspaket tillsammans som är ändamålsenligt för just dina behov.

Henkilön kuva