preloader

Oomin Nuoret Tulevaisuuden Vaikuttajat -kampanja

Tehdään yhdessä jotain erilaista

Haemme nyt yhteistyöhön nuoria tulevaisuuden vaikuttajia urheilun ja kulttuurin saralta.

Me Oomilla arvostamme positiivisuutta, letkeää meininkiä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Sponsorointituen edellytyksenä on, että sosiaalisen median käyttö kulkee kuin sähkö johdossa 😉Tämä tarkoittaa sitä, että sponsorointituen vastineeksi toivomme saavamme sinun tyyliisi sopivaa sisältöä sosiaalisen median kanavissasi.  

Kuten työnhaussa, myös sponsoroinneissa ja yhteistöissä, valmistautuminen, panostus sekä motivaatio ovat painoarvoiltaan isossa roolissa. Toivomme siis, että teet sinulle luontevan ja persoonallisen hakemuksen, hassuttelu on täysin suotavaa, sillä kyseessä on hyvänmielen kumppanuus. Me Oomilla ajattelemme, että sponsorointi ei ole hyväntekeväisyyttä, vaan markkinointi-investointi, johon molemmat osapuolet panostavat.

Minkälaisia sopimuksia tarjoamme?

Sopimukset ovat vuoden mittaisia ja saatavilla on 300€ sekä 500€ tuet.

300 euron sopimus

300€ sopimukseen kuuluu 12 postausta vuoden aikana tuettavan Instagram-kanavalle. Postauksien määrä voidaan jakaa Instagram feed- ja storiespostausten kesken.

500 euron sopimus

500€ sopimukseen kuuluu 20 postausta vuoden aikana tuettavan Instagram-kanavalle. Postauksien määrä voidaan jakaa Instagram feed- ja storiespostausten kesken.

Saat meiltä rahallisen tuen lisäksi käyttöösi kattavan ohjeistuksen postauksien sisällöistä sekä Oomin Nuoret tulevaisuuden vaikuttajat -tuotepaketin, josta voit hyödyntää tuotteita somesisällöissä. Voit tuottaa juuri sinun tyyliisi sopivaa materiaalia, jotka käsittelevät sinun matkasi arkisia ja hyväntuulisia asioita. Postaukset voivat kertoa sinun arjestasi ja siihen sisältyvistä hyväntuulisista asioista. Sisältö voi olla viihteellistä sekä vuorovaikutuksellista. Someseuraajien määrällä ei ole meille suurta merkitystä, vaan tärkeintä on letkeä ja itsellesi sopiva tyyli.

Yhdessä enemmän.

Tuemme toinen toisiamme ja teemme yhteistyötä. Tulemme tekemään Nuoret Tulevaisuuden Vaikuttajat -juttusarjaa myös Oomin omiin sähköisiin kanaviin sekä Oomin sosiaalisen median kanaville. Oomilla on yli 400 000 asiakasta, jotka tavoitamme näillä kanavillamme.  

Tunnistitko itsesi? Osoita meille innokkuutesi ja luovuutesi ja kerro mitä voisit tarjota yhteistyöhön. Olisiko sinulla erilaisia ideoita sosiaalisen median sisällöistä ja aitoa innostusta lähteä tähän kanssamme? Täytä hakemus, niin palaamme asiaan. Hae kampanjaan 30.4.2021 mennessä. Ilmoitamme valituille 15.5.2021 mennessä.

Hae mukaan Nuoret Tulevaisuuden Vaikuttajat -kampanjaan täyttämällä alla oleva lomake

Sponsorointi- ja yhteistyökumppanuus

Oomille sponsorointi on hyväntuulinen kumppanuus ja uskomme yhteiseen tavoitteelliseen sekä mukavaan tekemiseen.

Lue lisää

Tarinamme

Yhdistämällä parhaat voimat voimme kehittää ja tarjota koko kansalle entistä hyödyllisempiä energiapalveluita aina tunnetusti hyvään hintaan.

Lue lisää

Pesäpalloliiton ja Oomi Energian yhteistyö tuo Superpesikseen Oomin kuukauden pelaajat

Oomi on Pesäpalloliiton ja Superpesiksen uusi yhteistyökumppani.

Lue lisää