Oomin sponsorointifilosofia: Arjen paras kumppani ja tukija  

Oomi sponsoroi ja tekee yhteistyötä niin valtakunnallisella kuin paikallisellakin tasolla. Taikasana on arjessa. 

Vuonna 2021 Oomi oli pääsponsorina mm. Superpesiksessä sekä Olympia tv-lähetyksissä. Pesäpallo kauden mittaan pääsimme yhdessä muiden katsojien kanssa elämään mukana niin pelien kohokohdissa Oomi Uutisminuutin parissa sekä pesäpalloilijoiden arjessa heidän omilla somekanavillaan. Kausi oli monellakin mittarilla mielenkiintoinen. Onhan pesäpallo on perinteikäs laji ja kansallisaarteemme.  

Tärkeitä arvoja, joita haluamme sponsorointiyhteistyössämme aina korostaa ovat aitous, avoimuus, yhteisöllisyys, inhimillisyys sekä vastuullisuus. Yhdessä tekeminen on Oomin juttu – oli sitten kyseessä lahtelainen suunnistus, Olympia tv-lähetys tai Minskan hyvinvointireseptiikka. 

Yhdessä tekeminen on Oomin juttu

Mukana tulevaisuuden tekijöiden arjessa 

Vuonna 2021 teimme tiivistä yhteistyötä kuuden nuoren tulevaisuuden toivon kanssa. Haluamme, että sponsorointikohteemme ja yhteistyökumppanimme ovat inhimillisiä, rohkeita ja hyväntuulisia. Nuorilla kumppaneillamme on ollut tekemisen meininkiä ja valtavaa paloa eteenpäin Nuoret Tulevaisuuden Toivot-somekampanjan parissa. 

Meillä on ollut yhteistä judonmakuista arkea keravalaisen Valtteri Olin kanssa. Kotkalaisen Marikki Virtasen kanssa katsoimme kameran läpi nuoren valokuvaajan maailmaa. Kuusamolainen Tuomas Turpeinen vei meidät lumilautailemaan ja tasapainoilemaan wakeboard-laudalle. Suunnistimme myös yhteistyössä mäntsäläläisen Valtteri Kinnusen kanssa.  

Helsinkiläinen Vera Tattari näytti meille somekanavillaan monipuolisia päiviään juoksun ja lasten ja nuorten parissa. Vilma Forsgren vei meidät motocrossin ihmeelliseen maailmaan. Maajoukkuepelaajat Sofia Mäkitalo ja Linnea Hautala tutustuttivat meidät beach volleyn hiekkaisiin saloihin. 

Hyvinvoinnin ja luonnon tukena 

Toteutimme Porin Ässien kanssa yhdessä otteluelämys arvonnan ja veimme Porissa arvonnan voittajat sairaanhoitajaporukan tyhjän jäähallin VIP-aitioon kannustamaan jääkiekkoilijoita ja saamaan otteluelämyksen arjen keskelle. Jääkiekkoteemalla olimme mukana niin vantaalaisen SM-noviisijoukkue Ice Fantasyn kuin Oulun Kärppienkin arjessa. 

Arvostamme lähiluontoa ja annoimme tukemme Itämeren tutkimukselle. Pääsimme videostriimin myötä purjeveneelle seuraamaan, miten tärkeää työtä tutkimusmatkoilla tehdään ja millaista tutkimusmatkailijan arki on. Purjehdusmatkalla saattoi myös nähdä Oomi purjeen, jossa brändivärimme pääsivät loistamaan Itämeren aalloilla.  

Paikalliset ja hyvinvointia tukevat asiat pitävät meidät kiinni perinteissä ja ennen kaikkea arjessa. 

Vuoden 2021 teemat olivat:

  • Koko kansan huvia
  • Juurevasti suomalainen
  • Vastuullisia tekoja
  • Hyvinvointia paikallisesti