Räätälöi sähkösopimuksesi

Räätälöi sähkösopimuksesi sinulle sopivaksi:

  • Oomi Uusiutuvalla varmistat, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa
  • Oomi Vaihtoturvalla saat joustoa sähkösopimukseesi
  • Oomi Laskunmaksuturva on vakuutus, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa

Oomi Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella tuotettua. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät.

  • Koteihin ja mökkeihin, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kWh vuodessa. Hinta 4,90 €/kk.  
  • Jakauma auringon, veden ja tuulen suhteesta vaihtelee tuotantotilanteesta riippuen.

Tutustu Oomi Uusiutuvaan

Oomi Vaihtoturva

Miltä mahdollisuus päivittää määräaikainen sopimuksesi edullisempaan kuulostaa? Hyvältähän se kuulostaa myös meistä.

Sähkön markkinahinta on nyt ennätyskorkealla tasolla. Nyt ei kannata kiinnittää määräaikaista sähkösopimusta ilman vaihto-oikeutta! Nappaa mukaan Vaihtoturva, jolla päivität sopimuksesi halvempaan, jos sähkön hinta laskee.

Oomi Vaihtoturvaa ei voi ottaa sähkönmyyntisopimukselle yli 14 vuorokautta sopimuksen tekohetkestä. Oomi Vaihtoturvan voi ottaa lisätuotteeksi koteihin ja mökkeihin, joissa sähköä kuluu enintään 20 000 kWh vuodessa. Hinta 4,90 €/kk.

Kun haluat hyödyntää Vaihtoturvan, niin se tapahtuu helposti soittamalla asiakaspalveluumme puh. 09 25221122 (ma-pe 8-18). Mahtava juttu!

Oomi Laskunmaksuturva

Edullinen Oomi Laskunmaksuturva on loistava valinta sinulle, joka haluat varautua elämän poikkeustilanteisiin ja saada helppoutta arkeesi. Oomi Laskunmaksuturva on vakuutus, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa, kuten työttömyyden tai pidemmän sairausloman varalta.

Oomi Laskunmaksuturvan voit ostaa Oomin verkkokaupasta, vakuutus on räätälöitävissä juuri sinun omiin tarpeisiisi. Valittavissa on jopa kuusi eri korvaustasoa, alkaen vain 1,20€ kuussa.

Tutustu Oomin Laskunmaksuturvaan

Sähköä Suomen joka kolkkaan

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi Oomin lisätuotteilla. Tutustu Oomin sähkösopimuksiin ja nappaa haluamasi lisäarvopalvelut kylkeen!