Räätälöi sähkösopimuksesi

Räätälöi sähkösopimuksesi sinulle sopivaksi:

  • Oomi Uusiutuvalla varmistat, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa.
  • Oomi Vaihtoturvalla päivität sopimuksesi halvempaan Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee ja sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden ajan.
  • Oomi Laskunmaksuturva on vakuutus, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.
  • Oomi Päästöhyvityksellä voit hyvittää arkesi välttämättömät päästöt vaivattomasti.

Oomi Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvasti biovoimalla, auringolla, vedellä ja tuulella tuotettua. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät.

  • Koteihin ja mökkeihin, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kWh vuodessa. Hinta on 1,70 c/kWh.
  • Jakauma auringon, veden ja tuulen suhteesta vaihtelee tuotantotilanteesta riippuen.

Tutustu Oomi Uusiutuvaan

Oomi Vaihtoturva

Jos haluat joustoa määräaikaiseen sähkösopimukseesi ja mahdollisuuden pitää sopimuksesi hinnan edullisena, valitse Vaihtoturva. Vaihtoturvalla päivität sopimuksesi halvempaan Oomin määräaikaiseen sopimukseen, jos sähkön hinta laskee ja sopimuksesi on ollut voimassa vähintään vuoden ajan.

Vaihtoturva on hinnoiteltu c/kWh-perusteisesti ja kuukausittainen kustannus vaihtelee riippuen kohteen sähkönkulutuksesta. Vaihtoturvan kustannus muodostuu käyttöpaikan kulutus (kWh) kerrottuna Vaihtoturvan c/kWh hinnalla.

Voit ottaa Vaihtoturvan lisätuotteeksi koteihin ja mökkeihin, joissa sähköä kuluu enintään 40 000 kWh vuodessa. Oomi Vaihtoturvaa ei voi lisätä tai irtisanoa kesken sopimuskauden.

Voit ottaa Vaihtoturvan sopimuksellesi samalla, kun solmit Oomi Kiinteä -sähkösopimuksen tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 09 2522 1122

Oomi Laskunmaksuturva

Edullinen Oomi Laskunmaksuturva on loistava valinta sinulle, joka haluat varautua elämän poikkeustilanteisiin ja saada helppoutta arkeesi. Oomi Laskunmaksuturva on vakuutus, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa, kuten työttömyyden tai pidemmän sairausloman varalta.

Oomi Laskunmaksuturvan voit ostaa Oomin verkkokaupasta, vakuutus on räätälöitävissä juuri sinun omiin tarpeisiisi. Valittavissa on jopa kuusi eri korvaustasoa, alkaen vain 1,20€ kuussa.

Tutustu Oomin Laskunmaksuturvaan

Oomi Päästöhyvitys

Valitsemalla Oomi Päästöhyvitys -palvelun, voit hyvittää arkesi välttämättömät päästöt vaivattomasti - vain 23 sentillä per päivä! Päästöhyvityksen kohteena on Piitsonsuon ennallistaminen Ilomantsissa, tekemäsi päästöhyvitys ohjataan kohteeseen.

Päästöhyvitys sisältää 1200 hiilidioksidikiloa (co2-kg) vuodessa ja sen hinta on vain 6,90 € kuussa. Oomi Päästöhyvitys on toistaiseksi voimassa oleva kuukausimaksullinen lisäpalvelu, joka on saatavilla kaikkiin sähkösopimuksiin.

Tutustu Oomi Päästöhyvitykseen tarkemmin

Sähköä Suomen joka kolkkaan

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi Oomin lisätuotteilla. Tutustu Oomin sähkösopimuksiin ja nappaa haluamasi lisäarvopalvelut kylkeen!