Oomi Energia -kokemuksia asiakkailtamme

Oomista saat sähköä Suomen joka kolkkaan helposti. Meille on tärkeää, että voimme palvella sinua hyvin. Keräsimme asiakkaidemme kokemuksia tälle sivulle.

Näin asiakkaamme kokevat Oomin

Hyvä asiakaspalvelu henkilö, jaksoi selittää kaiken tarpeellisen selkokielellä ja kuunteli asiakasta eikä koko hommaan mennyt jonotuksineen kuin puolisen tuntia. Toki nämä hinnat on mitä on, mutta kohtalaista sopimusta tarjolla tällä hetkellä

Syyskuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini, ja sain tehtyä uudet sähkösopimukset helposti. Suosittelen Oomia muillekin. Ainut huono puoli on, että teillä on niin pitkät jonotusajat puhelinpalveluun nyt, odotin 3:na päivänä jonossa noin 30 minuuttia.

Syyskuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Liian kauan meni ennen kuin sain henkilökohtaista palvelua, mutta asiakaspalvelija oli asiansa osaava ja ystävällinen, kun vihdoin asioimme puhelimitse.

Syyskuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Ruuhka oli aika paha. Ekana päivänä ei päässyt ollenkaan. Toisena päivänä jonotusaika oli onnesta vaan n 10 min mutta sitten asia hoituikin nopeasti.

Elokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Ystävällinen avulias ihmistuntemusta, helposti lähestyttävä "kuin puhuisin ystävän kanssa asiapitoista minulle tärkeästä asiasta. En ole aiemmin antanut "kymppejä" ko. kyselyihin.

Elokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Ikäihmisenä ja huonokuuloisena sain hyvän palvelun. Joskus on käynyt niin että kun vastapuolelle sanon että en kuule kunnolla hän lukkiutuu niin että ei osaa suhtautua siihen luontevasti.

Elokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Erittäin selkeäsanainen, ystävällinen, asiansa tunteva henkilö. Ei yritä väkisin myydä jotakin tiettyä tuotetta.

Toukokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Olen erittäin tyytyväinen. Asiani sain täysin hoidettua. Henkilö, kenen kanssa asioin, hän selitti tarkasti, joten mitään ei jäänyt epävarmaksi. Hänelle kiitos.

Toukokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Asiantunteva palvelu, niin että minäkin ymmärsin. Meidän sopimuksestamme huolehditaan jatkossakin. Kiitos.

Toukokuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Kiitos aivan ihanalle ja ystävälliselle asiakaspalvelijalle! Tuli sellainen olo, että asiakkaasta välitetään. Ihanaa kevättä Oomille!

Helmikuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

En ole sähkön hinnoista yms. kovin hyvin perillä ja oli kiva kun avattiin asioita ja sai rauhassa miettiä ja neuvoja juuri omaan tilanteeseen, kun ei kaikkea osannut ottaa pohdinnoissa huomioon itsenään. Erityistä kiitosta myös myöhäisestä puhelinpalvelusta, yllättävässä muuttotilanteessa iso helpotus!

Helmikuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Ok. Asiat (mutkikkaatkin) selvitettiin minulle selkeästi ja asialliseti. Olen tyytyväinen. Kiitoksia ammattitaitoisista ihmisistänne Oomi.

Tammikuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Asia tuli hoidettua kerralla kuntoon ja asiakaspalvelija erittäin kohtelias, iloinen ja asiantunteva. Oikein paljon kiitoksia hyvästä palvelusta.

Tammikuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Upea asiakaspalvelija. Erittäin selkeä ja ystävällinen. Asia jäi vielä kesken ainoastaan sen takia, että otin jatkoajan asian selvittämistä / vertailuja varten.

Tammikuu 2023
Palaute asiakaspalvelusta

Asiantunteva ja kärsivällinen asiakastuki. Oomia voi hyvin suositella muillekin kuluttajille. Pitkästä odotusajasta (ensimmäisellä kertaa soitettaessa) miinusta, samoin Oomi Jatkuva tuotteen poistumisesta.

Joulukuu 2022
Palaute asiakaspalvelusta

Nyt täytyy sanoa että oli 10/5 palvelua teidän muuttopuhelimen asiakaspalvelijalla heti lauantai aamusta! Meillä oli sähköt jostain syystä poikki, josta soitin palvelutarjoajalla ja sitten teille. Nämä sanat tekivät vaikutuksen: ”ei hätää, minäpä soitan Helenille ja selvitän asian - tässä ei pitäisi mennä kauaa.” Ja tuosta puhelusta n. 6min meni ja sähköt palautuivat. En tiedä mitä taikoja hän teki mutta asiakaspalvelu oli puhdasta timanttisuutta.

Joulukuu 2022
Palaute asiakaspalvelusta

Asiakkaidemme kokemuksia

Eettinen kaupankäynti vakuutti

Juha Taanila päätyi hankkimaan aurinkosähköjärjestelmän Oomilta, koska myyjä herätti luottamusta tasaisen rauhallisella kaupankäynnillä. Aurinkosähköjärjestelmän hintakin oli kohdillaan.

”Pidän eettisestä kaupankäynnistä, ja suosittelenkin aurinkopaneelien hankkimista harkitsevia kysymään hinnan useammalta eri toimijalta, jotta välttyy maksamasta liikaa”, toteaa Juha.

Tiesithän, että...

65,1 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä asiakaspalveluumme

CSAT, Q3/2023

Enemmistö asiakaspalvelussa asioineista asiakkaistamme suosittelee meitä ystävilleen - NPS-tulos 8,7

NPS, Q3/2023

Palautteesi on tärkeä

Haluamme kehittää toimintaamme koko ajan ja arvostamme palautettasi. Jätä oma palautteesi ja kehitetään toimintaa yhdessä!

Liity Oomi Heimoon

Me Oomilla haluamme sähkönmyynnin lisäksi luoda uusia tuotteita ja palveluita arjen helpottamiseksi. Avuksi haluamme suomalaiskotien parhaat asiantuntijat, jotka tuntevat arjen tarpeet ja toiveet – siis sinut. Perustimme asiakaspaneeli Heimon, johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan testaamaan, kommentoimaan ja ideoimaan kanssamme.

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset, asennus mukaan lukien.