Oomi Energia -kokemuksia asiakkailtamme

Oomista saat sähköä Suomen joka kolkkaan helposti. Meille on tärkeää, että voimme palvella sinua hyvin. Keräsimme asiakkaidemme kokemuksia tälle sivulle.

Näin asiakkaamme kokevat Oomin

Hommat pelasi 100x paremmin kuin osasi edes unelmoida. Suurkiitos!

Huhtikuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Asiakaspalvelija oli erittäin asiallinen, kiireetön, ystävällinen ja ammattitaitoinen. Asiakaspalvelija puhui selkeästi sekä rauhallisesti, jolloin minäkin sain kuulolaitteita käyttävänsä hyvin käydystä keskustelusta selvää.

Huhtikuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

En muista milloin viimeksi olisin saanut näin hyvää asiakaspalvelua! Asiat selvisi ongelmitta ja jäi todella hyvä asiakaskokemus asioinnista!

Huhtikuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Palvelevat henkilöt ovat aina ihan oikeasti ystävällisiä ja avuliaita! He ottavat asiasi kunnolla käsittelyyn ja hoitavat homman sinulle parhain päin. Suurkiitokset Oomilaiset, olette ässiä!

Maaliskuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Soitin eilen pari minuuttia vaille asiakaspalvelun sulkemisaikaa sähkösopimusasialla. Tarvitsin sähkösopimuksen seuraavalle päivälle uuteen asuntooni ja minua palvellut asiakaspalvelija hoiti asian hyvin mallikkaasti! Selitti asiat selkeästi ensikertalaiselle sähkönostajalle niin, että ymmärsin. Asiakaskokemus oli oikein miellyttävä!

Maaliskuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Kaikista sähköyhtiöistä, joiden kanssa olin tekemisissä uuden sähkösopimuksen tekemisestä, Oomi tarjosi ylivoimaisesti parasta asiakaspalvelua.

Maaliskuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Jouduin soittamaan asiakaspalveluun, koska ilmeni, että jäsenyyttämme ei ole huomioitu ollenkaan kuluneella sopimuskaudella. Keskustelusta jäi niin hyvä mieli ja syvä kiitollisuus, kun asiakaspalvelu oli niin ystävällistä ja siitä huokui luottamus ja arvostus asiakasta kohtaan. Jäin niin vakuuttuneeksi siitä, että asia hoituu lupausten mukaan.

Helmikuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Ystävällinen asiakaspalvelija, jolta sain riittävästi tietoa kuolinpesän sähkösopimuksen lopettamisesta.

Helmikuu 2024
Palaute asiakaspalvelusta

Asiakkaidemme kokemuksia

Eettinen kaupankäynti vakuutti

Juha Taanila päätyi hankkimaan aurinkosähköjärjestelmän Oomilta, koska myyjä herätti luottamusta tasaisen rauhallisella kaupankäynnillä. Aurinkosähköjärjestelmän hintakin oli kohdillaan.

”Pidän eettisestä kaupankäynnistä, ja suosittelenkin aurinkopaneelien hankkimista harkitsevia kysymään hinnan useammalta eri toimijalta, jotta välttyy maksamasta liikaa”, toteaa Juha.

Tiesithän, että...

85,5 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä asiakaspalveluumme

CSAT, 4/2024

Enemmistö asiakaspalvelussa asioineista asiakkaistamme kokee, että sai asiansa hoidettua kerralla kuntoon - FCR-tulos 84,6

FCR, 4/2024

Palautteesi on tärkeä

Haluamme kehittää toimintaamme koko ajan ja arvostamme palautettasi. Jätä oma palautteesi ja kehitetään toimintaa yhdessä!

Liity Oomi Heimoon

Me Oomilla haluamme sähkönmyynnin lisäksi luoda uusia tuotteita ja palveluita arjen helpottamiseksi. Avuksi haluamme suomalaiskotien parhaat asiantuntijat, jotka tuntevat arjen tarpeet ja toiveet – siis sinut. Perustimme asiakaspaneeli Heimon, johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan testaamaan, kommentoimaan ja ideoimaan kanssamme.

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelipakettiin kuuluu kaikki mitä aurinkosähkön käyttöönottoon tarvitset, asennus mukaan lukien.