Anna palautetta

Olemme olemassa asiakkaitamme varten, joten palautteesi on meille tärkeää. Kerro ajatuksesi alla olevalla palautelomakkeella. Käsittelemme kaikki vastaanottamamme palautteet.

Jos haluat hoitaa sopimus- tai laskutusasioitasi, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Nopeimmin saat yhteyden chatissa tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä. Jos asiallasi ei ole kiire, voit jättää meille viestin erillisellä yhteydenottolomakkeella.

Miten onnistuimme? Kerro se meille!

Keräämme palautetta kehittääksemme toimintaamme. Olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoa.

Jos haluat hoitaa sopimus- tai laskutusasioitasi, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Jos asiallasi ei ole kiire, voit jättää meille viestin erillisellä yhteydenottolomakkeella.

Tule kehittämään palveluitamme, liity Oomi Heimoon

Me Oomilla haluamme sähkönmyynnin lisäksi luoda uusia tuotteita ja palveluita arjen helpottamiseksi. Avuksi haluamme suomalaiskotien parhaat asiantuntijat, jotka tuntevat arjen tarpeet ja toiveet – siis sinut. Perustimme asiakaspaneeli Heimon, johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan testaamaan, kommentoimaan ja ideoimaan kanssamme.