Kokemuksia aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien hankinta aiheuttaa monenlaisia kysymyksiä. Meistä on reilua kertoa asiakkaidemme kokemuksia aurinkopaneeleista sekä asennusprojekteista eri kohteissa.

Olemme toimittaneet aurinkopaneelipaketteja jo moniin koteihin ympäri Suomen. Voit tutustua asiakastarinoihin aurinkopaneeleista tällä sivulla.

Enemmistö aurinkopaneelit ostaneista asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen (NPS-tulos 49).

Asiakkaista 91 % on tyytyväisiä Oomiin, kun arvioidaan aurinkopaneelien hankintaa (CSAT).

Yli 90% tyytyväisyys Oomin aurinkosähköön!

Asiakkaidemme kommentteja paneelien osto- ja asennusprosessista

Ei minun puolestani ole parantamisen tarvetta. Myyjän käyttämä ohjelmisto antoi hyvät tiedot kiinteistön kattojen paneeleille sopivista pinta-aloista ja varjostuksista jne. Toistaiseksi tuotanto ollut vähintään arvioidulla tasolla.

Palaute asiakkaalta 2022

Todella hyvin sujunut prosessi kaikin puolin. Varsinkin kun asennusvaiheessa löytyi ongelmia katosta - asennuksen kaverit huomasivat ne ja ilmoittivat minulle eivätkä vaan laittaneet paneeleita paikoilleen. Katon korjauksen aikana Oomin asiakaspalvelu toimi hienosti ja tuki tilanteessa ilman painostusta tms.

Palaute asiakkaalta 2022

Alunperin asennusajankohta sovittiin toukokuulle, mutta asennus sitten heinäkuun lopulla! Uskoisin tietäväni, miksi sovitut asennukset venyivät! Itse asennusporukalle iso kiitos, tehtiin 2 kohdetta saman päivän aikana, mielipiteitä kysellen ja ehdotuksia läpikäyden! Työn jälki hyvä, ammattitaitoinen asennusporukka.

Palaute asiakkaalta 2022

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ovatko aurinkopaneelit kotisi hankintalistalla, mutta et ole ihan varma, mistä lähteä liikkeelle? Me autamme – muista, että hölmöjä kysymyksiä ei ole! Klikkaa siis yhteydenottopyyntö meille päin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Henkilön kuva

Lukaise lisätietoa aurinkopaneeleista