Aurinkovoimalaitoksen johtaja Kimmo Vehviläisen kokemuksia aurinkopaneeleista

Oomitäs mitäs! Onko tässä meidän uusi voimalaitoksen johtaja? Tee kuten Kimmo Vehviläinen ja aloita säästäminen Oomin aurinkopaneeleilla. Kurkistetaanpa Vehviläisen katolle!

Pysyvää onnellisuutta aurinkopaneeleista

"Mä oon aurinkovoimalaitoksen johtaja. Onhan tää kyl aika hienoo!" toteaa Kimmo Vehviläinen, jonka katolle on juuri asennettu Oomin aurinkopaneelit.

Vehviläisen katolla komeilee 19 mustaa ZNShine-aurinkopaneelia. Oomilta aurinkopaneelit saa avaimet käteen -toimituksena, johon kuuluu voimalan suunnittelutyö, aurinkopaneelit, invertteri ja kiinnikkeet, asennus sekä käyttöönotto-opastus.

Aurinkopaneeleita on ilmestynyt Vehviläisen ystäville ja lehdistä on päässyt lukemaan paljon tietoa aurinkopaneeleista. Hankinnassa ratkaisukohta oli hitaan kypsyttelyn jälkeinen päätöksenteko. Aurinkopaneelien hankinta Oomilta sujui mutkattomasti ja Vehviläisen mukaan ostopäätöstä helpotti se, että hankinta tuo hyvän mielen itselle, sähkölaskulle ja ympäristölle.

Oomi on mun sähköyhtiö. Se oli luontevaa ostaa ne sieltä, mistä mä sähkönikin ostan. Plus! Mä kyllä vakuutuin siitä, että jos joskus vuosien päästä jotain häikkää mahdollisesti tulisi noihin paneeleihin, niin Oomi on edelleen olemassa." Vehviläinen perustelee.

Vehviläisen odotukset aurinkopaneeleista liittyvät etenkin sähkölaskun pienenemiseen, mutta myös uusiin rutiineihin, joita aurinkopaneelit tuovat tullessaan. Sähköauto ladataan yön sijaan illalla ja ulkoaltaan lämmittämisen optimointiin Vehviläinen aikoo kiinnittää erityistä huomiota. "Mulla on aika paljon odotuksia aurinkopaneeleihin liittyen ja uskon, että hyvä tulee", Vehviläinen toteaa iloisena.

Ihmisiä kehotetaan hakeutumaan paikkoihin, joissa tulee onnelliseksi. Tämä on pysyvää onnellisuutta, jota olen juuri hankkinut.

Laitetaan kattosi tuottamaan - jutellaan aurinkopaneeleista!

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ovatko aurinkopaneelit kotisi hankintalistalla, mutta et ole ihan varma, mistä lähteä liikkeelle? Me autamme – muista, että hölmöjä kysymyksiä ei ole! Klikkaa siis yhteydenottopyyntö meille päin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Henkilön kuva

Lukaise lisää aurinkopaneeleista: