Oomi Vakaa - toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Oomi Vakaa on valintasi, jos haluat turvallisuutta ilman sitovia määräaikaisuuksia. Sopimuksen myyntihinta muodostuu kuukausittaisesta perusmaksusta ja energian hinnasta.

oomi_vakaa-300x317.png
Oomi Vakaa
Ei-määräaikainen sähkösopimus
Energia
14,90 c/kWhsis. alv. 24%
Perusmaksu 4,90 /kksis. alv. 24%

Oomi Vakaa on helppo valinta ja se sopii jokaiseen kotiin ja elämäntilanteeseen. Oomi Vakaa -sopimus on kiinteähintainen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hintaa tarkastellaan säännöllisesti ja hinnanmuutoksista ilmoitetaan yksi kuukausi ​(1 kk) etukäteen. Oomi Vakaa -sopimus on tarjolla kaikille riippumatta mittaustavasta.

Oomi Vakaa sopii sinulle, joka haluat maksaa sähköstä ajantasaista hintaa ilman sitoutumista määräaikaisuuteen ja pörssisähkön hintaheilahteluja.

Miksi Oomi Vakaa?

  • Hinta pysyy vakaana - maksat ajantasaista hintaa ilman pörssisähkön hintaheilahteluja.
  • Oomi Vakaa on ennustettava - saat mahdollisista hinnanmuutoksista tiedon viimeistään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.
  • Oomi Vakaa on ketterä - ei sitovia määräaikaisuuksia.

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100 % uusiutuvalla energialla tuotettua. Voit myös ottaa sopimuksesi kylkeen Oomi Laskunmaksuturva -vakuutuksen, jolla turvaat sähkölaskusi maksun henkilökohtaisen talouden poikkeustilanteissa.