Näin aurinkopaneelien asennus etenee

Aurinkopaneeleiden asennus herättää usein monenlaisia kysymyksiä. Meistä on reilua näyttää miten aurinkopaneelien asennus ja kytkentä hoituvat.

Aurinkopaneeleiden asennus etenee näin mutkattomasti.

1. Kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennus

Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö aloitetaan kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennuksella. Huomioimme tarkasti, että emme vahingoita kattopintojen tai katon rakenteita.

2. Aurinkopaneelien asennus

Itse paneelit asennetaan katolle tarvittaessa nosturia hyödyntäen ja kiinnitys tehdään näppärästi pikakiinnikkeillä. Näin asennus hoituu turvallisesti ja tehokkaasti.

3. Invertterin asennus

Invertterin paikan valinta ja kaapeleiden vetäminen ovat osa aurinkopaneeleiden asennusprosessia. Invertteri voidaan asentaa joko sisälle tekniseen tilaan tai suoraan ulkoseinään. Parhaan asennuspaikan löydät yhdessä asentajiemme kanssa.

4. Asennuksen viimeistely ja kytkentä

Lopuksi invertteri kytketään aurinkosähköjärjestelmään ja tehdään loppukatselmus. Jokaiseen asennukseen kuuluu kattava käyttöönotto-opastus. Saat käyttöösi myös aurinkopaneelien seurantajärjestelmän ja lisäksi vastaamme tarvittavista viranomaisdokumenteista. Se on meistä vain reilua.

Kas näin. Aurinkosähkön tuotanto voi alkaa!

Oomilta saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun aurinkopaneelipaketin avaimet käteen -toimituksena. Voit halutessasi maksaa Oomin aurinkopaneelit kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Osamaksuun voit ottaa luoton 3 vuodeksi.

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelit kotiin

aurinko@oomi.fi

Ota yhteyttä täyttämällä lomake alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tällä hetkellä emme valitettavasti toimita ja asenna aurinkopaneeleita postinumeroalueille, jotka alkavat numeroilla 5, 7 ja 8. Jätäthän tarjouspyynnön vain, jos kohteesi sijaitsee jollakin muulla postinumeroalueella.

Henkilön kuva

Aurinkopaneelit

Oomilta saat avaimet käteen -toimituksena aurinkopaneelipaketin, jolla tuotat osan käyttämästäsi sähköstä itse, säästät sähkölaskussa ja teet ekoteon.

Lue lisää

Emilian perheen aurinkopaneelit

Luonto on lähellä Emilian perheen sydäntä. Perhe hankki aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteen samassa paketissa.

Lue lisää

Aurinkopaneelien hankinta

Lukaise vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka helpottavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat aurinkopaneelit kotiisi.

Lue lisää
aurinkopaneelit oomista

Tilaa maksuton aurinko-opas

Poimi kaikki olennainen aurinkopaneelien hankinnasta lataamalla asiantuntijoidemme koostama opas.

Lue lisää