Työsuhdepyöräetu työntekijälle

Ai mikä Oomi Fillari? No helpoin ja vaivattomin tapa tarjota työsuhdepyöräetu työntekijöille. Työsuhdepyörä on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuosittain, jonka työnantaja tarjoaa. Pyöräedun saat käyttöösi vain työnantajasi kautta.

Voit hankkia työsuhdepyöräksi minkä tahansa tavallisen pyörän tai sähköpyörän (max. 25 km/h ja 250 W). Verovapauden ansiosta säästät unelmiesi pyörän hankintahinnassa 20-40%. Työntekijänä saat työsuhdepyörän käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa.

Työsuhdepyörää ei ole tarkoitettu vain työmatkojen rullaamiseen, vaan sillä voi ajella rajattomasti myös vapaa-ajalla

Mikä Oomi Fillari?

Yhteistyössä Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelun kautta voit saada unelmiesi fillarin yli 200 merkin valikoimasta huoltoineen ja vakuutuksineen. Valikoimasta löytyvät niin sähköpyörät kuin perinteiset fillarit.

Palvelu on työnantajallesi edullinen ja vaivaton. Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Jotta voit työntekijänä hankkia työsuhdepyörän, työnantajasi on ensin tarjottava pyöräetu henkilöstön käyttöön.

Työsuhdepyörän veroetu

Voit saada työsuhdepyörän verovapaana henkilökohtaisena etuna 100 euroon asti kuukaudessa. Työsuhdepyörä on siis verovapaa 1200 euroon asti vuosittain koko sopimuskauden!

Sinulle työntekijänä tämä tarkoittaa mahdollisuutta unelmiesi polkupyörään kätevästi osana palkkaa, tietysti avaimet käteen palveluna. Halutessaan työnantaja voi tarjota edun myös palkan päälle tai tukea pyörän hankintaa jollakin osuudella.

Pyöräetu voidaan vähentää palkastasi kuten muutkin työsuhde-edut. Tällöin verotettava ansiotulosi pienenee työsuhdepyörän verotusarvon verran. Koska maksat pienemmistä ansiotuloista vähemmän veroa, käteen jäävän nettopalkan osuus pienenee keskimäärin 20-40 % verotusarvoa vähemmän. Toisin sanoen pyöräedulla voit säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa 20-40 %

Testaa fillarilaskuria täällä!

Tilaa Oomi Fillari - työsuhdepyörämateriaali. Voit välittää sähköpostin työnantajallesi ja ehdottaa palvelua.

Kerro HR:lle, että työsuhdepyörä on haluttu etu - ja että sen käyttöönotto teidänkin yritykseenne on vain muutaman askeleen päässä.  Lataa alta Oomi Fillari-työsuhdepyörämateriaali ja lähetä se yrityksenne eduista päättäville henkilöille.

Työsuhdepyörä | Työsuhdepyörä työnantajalle - Oomi

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää

Työsuhdepyöräreferenssit

Digia otti Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöön kesällä 2021. Lupaus palvelun vaivattomuudesta on lunastettu kuluneen vuoden aikana niin yrityksen kuin työntekijöiden…

Lue lisää

Testaa työsuhdepyörätietouttasi!