Työsuhdepyöräetu työntekijälle

Ai mikä Oomi Fillari? No helpoin ja vaivattomin tapa tarjota työsuhdepyöräetu työntekijöille. Työsuhdepyörä on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuosittain, jonka työnantaja tarjoaa. Voit hankkia työsuhdepyöräksi minkä tahansa tavallisen pyörän tai sähköpyörän (max. 25 km/h ja 250 W).

Haluaisitko kuulla tarkemmin työsuhdepyöristä työnantajan näkökulmasta?

Verovapauden ansiosta säästät unelmiesi pyörän hankintahinnassa 20-40%. Työntekijänä saat työsuhdepyörän käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa. Se on myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto työsuhdeautolle. Työsuhdefillaria ei tarvitse käyttää pelkästään – tai lainkaan – työmatkoihin. Sellaisen voi hankkia myös fatbike-metsäretkiä, kaupunkifillarointeja ja kesän pyörälenkkejä varten!

Eikö työnantajasi tarjoa vielä tätä huikeaa etua? Kerro työnantajallesi, että työsuhdepyörä on haluttu etu – ja että sen käyttöönotto on vain muutaman askeleen päässä. Tilaa Oomi Fillari-materiaalipaketti ja ehdota palvelua työnantajallesi. Voit välittää sähköpostin työpaikkasi henkilöstöeduista vastaavalle henkilölle!

Työsuhdepyörää ei ole tarkoitettu vain työmatkojen rullaamiseen, vaan sillä voi ajella rajattomasti myös vapaa-ajalla

Mikä Oomi Fillari?

Yhteistyössä Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelun kautta voit saada unelmiesi fillarin yli 200 merkin valikoimasta huoltoineen ja vakuutuksineen. Valikoimasta löytyvät niin sähköpyörät kuin perinteiset fillarit.

Testaa fillarilaskuria täällä!

Kiinnostuitko? Ilmianna työnantajasi! Juttelemme suoraan työnantajasi kanssa Oomi Fillarista.

Palvelu on työnantajallesi edullinen ja vaivaton. Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Jotta voit työntekijänä hankkia työsuhdepyörän, työnantajasi on ensin tarjottava pyöräetu henkilöstön käyttöön. Jos huoleton ja luontoystävällinen huristelu uudella polkupyörällä houkuttelee, kannattaa edusta vinkata rohkeasti omalle työnantajalle!

Työsuhdepyörä on edullinen, helppo ja huoleton tapa saada käyttöön laadukas polkupyörä.

Työsuhdepyörän veroetu

Voit saada työsuhdepyörän verovapaana henkilökohtaisena etuna 100 euroon asti kuukaudessa. Työsuhdepyörä on siis verovapaa 1200 euroon asti vuosittain koko sopimuskauden!

Sinulle työntekijänä tämä tarkoittaa mahdollisuutta unelmiesi polkupyörään kätevästi osana palkkaa, tietysti avaimet käteen palveluna. Halutessaan työnantaja voi tarjota edun myös palkan päälle tai tukea pyörän hankintaa jollakin osuudella. Useimmiten pyörä vuokrataan käyttöön määräaikaisella leasing-sopimuksella. Työnantaja voi myös ostaa pyörän omaan omistukseensa.

Pyöräetu voidaan vähentää palkastasi kuten muutkin työsuhde-edut. Tällöin verotettava ansiotulosi pienenee työsuhdepyörän verotusarvon verran. Koska maksat pienemmistä ansiotuloista vähemmän veroa, käteen jäävän nettopalkan osuus pienenee keskimäärin 20-40 % verotusarvoa vähemmän. Toisin sanoen pyöräedulla voit säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa 20-40 %

Testaa fillarilaskuria täällä!

Verovapauden ansiosta voit säästää jopa 20-40% unelmiesi pyörän hankinnassa.

Tilaa Oomi Fillari - työsuhdepyörämateriaali. Voit välittää sähköpostin työnantajallesi ja ehdottaa palvelua.

Kerro HR:lle, että työsuhdepyörä on haluttu etu - ja että sen käyttöönotto teidänkin yritykseenne on vain muutaman askeleen päässä.  Lataa alta Oomi Fillari-työsuhdepyörämateriaali ja lähetä se yrityksenne eduista päättäville henkilöille.

Työsuhdepyörät työnantajalle

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu.

Lue lisää

Työsuhdepyöräreferenssit

Digia otti Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöön kesällä 2021. Lupaus palvelun vaivattomuudesta on lunastettu kuluneen vuoden aikana niin yrityksen kuin työntekijöiden…

Lue lisää