Oomi Kiinteä -sähkösopimus yritykselle

Uusia määräaikaisia Oomi Kiinteä -sopimuksia ei tällä hetkellä myydä verkkosivuillamme eikä asiakaspalvelussa.

Poikkeuksellisen sähkömarkkinatilanteen takia sähkön tukkumarkkinahintojen suojausten saatavuus on heikkoa ja joudumme väliaikaisesti keskeyttämään määräaikaisten sopimusten myynnin uusille asiakkaille.

Palvelemme kuitenkin nykyisiä asiakkaitamme. Nykyinen voimassa oleva tai alkamassa oleva määräaikainen sopimuksesi jatkuu ennallaan määräajan loppuun asti. Kun määräaikainen sopimuksesi on päättymässä, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin
.

Haluatko hoitaa yrityksesi sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa ja välttää markkinoiden hintaheilahtelut? Oomi Kiinteä on helppo ja varma valinta. 

Oomi Kiinteä sopii yritykselle, joka haluaa ostaa sähköä kiinteään hintaan ja tietää etukäteen sähkön hankintakustannukset koko sopimuskauden ajan. Hinta pysyy samana ja siksi ennakointi on helpompaa, kun tiedät mitä maksat sähköstä lähivuosina. Tämä helpottaa esimerkiksi budjetointia. 

Voit tehdä Oomi Kiinteä -sopimuksen 12 tai 24 ajaksi. Sopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen valitun sopimuskauden ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.  

Kustannukset ovat hallinnassa, kun tiedät tarkalleen, mitä lähivuosina sähköstä maksat. 

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Oomi Kiinteä on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa.

Miksi Oomi Kiinteä? 

  • Kun sopimus on tehty, ovat sähköasiat kerralla kunnossa 
  • Hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan ja siksi ennakointi on helpompaa 
  • Voit itse valita sopivimman sopimuskauden pituuden 
  • Voit valita, tuotetaanko sähkö 100 % uusiutuvana energiana