preloader

Oomi Aktiivinen -sähkösopimus yritykselle

Oomi Aktiivinen sopii yritykselle, joka haluaa hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja ostaa sähköä ajantasaiseen markkinahintaan. 

Oomi Aktiivinen on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on markkinahintaan sidottu. Se sopii yritykselle, joka haluaa ohjata sähkökulutustaan edullisimmille tunneille. Seuraavan vuorokauden tuntihinnat ilmoitetaan edellisenä päivänä pohjoismaisessa sähköpörssissä, Nord Poolissa. 

Oomi Aktiivinen -sopimuksessa energiahinta on muuttuva ja se perustuu Nord Poolin julkaisemaan sähkön tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan. Spot-hintaan perustuvan spot-sähkön hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan, joten sähkön hinta on aina ajan tasalla. Spot-hintaan lisätään myyjän marginaali 0,15 c/kWh (alv 0 %). 

Oomi Aktiivinen takaa ajantasaisimman hinnan ja mahdollisuuden hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit. 

Voit hankkia yrityksesi sähkön myös uusiutuvana tai valita Oomi Aktiivinen -sopimukselle hintakaton, jolla suojaudut pörssin nousupiikeiltä. 

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. 

Oomi Tuntispot -sähkösopimukselle voit liittää lisäpalveluna Oomi Hintakaton. Liittämällä sopimuksellesi Oomi Hintakaton varmistat, että sähköenergiastasi ei koskaan veloiteta yli sovittua energiahintaa ylittävää osaa, vaikka tuntihinta olisikin korkeampi. 

Miksi Oomi Aktiivinen?

  • Helppo, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jota ei tarvitse uusia määräajoin 
  • Sopimus on markkinahintaan sidottu ja maksat sähköstä aina ajantasaista spot-hintaa 
  • Voit räätälöidä sopimuksen yrityksellesi sopivaksi uusiutuvalla energialla tuotettuna tai suojaamalla hinnan hintakaton avulla 

Onko yrityksesi sähkönkulutus yli 100 000 kWh vuodessa? Lue lisää ja pyydä tarjous alla olevien linkkien kautta.

Sähköä keskisuurille yrityksille

Kuluttaako yrityksesi yli 100 MWh vuodessa? Siinä tapauksessa katsotaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Lue lisää

Sähköä suuryrityksille

Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on halpa – nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää