Lisätuotteet sähkösopimuksiin

Ei sähkösopimusta ilman tuunausta - olipa yrityksesi sähkön kulutus mitä tahansa. Lisätuotteillamme räätälöit yrityksesi sähkösopimuksen juuri kuten haluat.

Askarruttaako jokin? Asiantuntijamme auttavat löytämään haluamasi lisäratkaisut.

Oomi 100% Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät. Sopii yrityksille, joissa sähköä kuluu enintään 100 000 kWh vuodessa. 

Kuluttaako yrityksesi enemmän sähköä?

Haluatko hankkia sähkön tuotettuna juuri tietyllä uusiutuvalla tavalla? Asiantuntijamme auttavat yritystäsi myös yksilöllisten lisäpalveluiden kanssa.

SPOT-hintakatto

Oomi Tuntispot sähkösopimukselle voit liittää lisäpalveluna SPOT-hintakaton. Liittämällä sopimuksellesi SPOT-hintakaton varmistat, että sähköenergiastasi ei koskaan veloiteta yli sovittua energiahintaa ylittävää osaa, vaikka tuntihinta olisikin korkeampi.  Kysy lisää vaihtoehdosta asiantuntijoiltamme.

Spot-hintakaton avulla hyödyt markkinahinnan laskusta ja matalasta hintatasosta sekä suojaudut pörssihinnan nousupiikeiltä.

Oomi alkuperätakuu

Voit myös ostaa sähkösi kokonaan uusiutuvana energiana. Sähkön alkuperätakuu (Guarantee of Origin, GoO) on sertifikaatti, joka takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä. 

Uusiutuvan energian tilaaminen on tehtävä viimeistään toimitusvuotta seuraavan helmikuun aikana, jotta ehdimme hankkia ja kuolettaa asiakkaillemme hankitut alkuperätakuut. Suosittelemme kuitenkin toimimaan jo hyvissä ajoin, silloin kun markkinahintataso näyttää järkevältä. Alkuperätakuita voidaan hankkia kuluvan vuoden lisäksi jopa neljälle tulevalle vuodelle. 

Ympäristöystävällisempää sähköä yrityksille

Tiesitkö, että myös yrityksille on tarjolla ympäristöystävällistä sähköä? Oomin sähkövalikoimasta löytyy yrityspuolen joka tarpeeseen sopivat ratkaisut lisätuotteineen.

Lue lisää

Sähkösopimukset yrityksille

Tarjoamme halpaa sähköä yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Valitse vain sopimus ja me hoidamme loput.

Lue lisää