Lisätuotteet sähkösopimuksiin

Ei sähkösopimusta ilman tuunausta - olipa yrityksesi sähkön kulutus mitä tahansa. Lisätuotteillamme räätälöit yrityksesi sähkösopimuksen juuri kuten haluat.

Askarruttaako jokin? Asiantuntijamme auttavat löytämään haluamasi lisäratkaisut.

Oomi Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti biovoimalla, auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät. Sopii yrityksille, joissa sähköä kuluu enintään 100 000 kWh vuodessa. 

Oomi Uusiutuva on käyttöpaikkakohtainen toistaiseksi voimassa oleva lisäpalvelu. Se on voimassa toistaiseksi ja jatkuu niin kauan kuin yritykselläsi on mikä tahansa Oomin sähkösopimus voimassa kyseisessä osoitteessa. Voit milloin tahansa irtisanoa Oomi Uusiutuvan, tällöin irtisanomisaika on 14 päivää. Oomi Uusiutuva -lisäpalvelu päättyy automaattisesti, jos yrityksesi muuttaa tai vaihtaa sähkönmyyjää.  

Oomi Hiilineutraali

Oomi Hiilineutraali on 100 % päästötön vaihtoehto, jota tuotetaan ilman hiilidioksidipäästöjä ensisijaisesti eurooppalaisella ydinvoimalla, mutta tarvittaessa myös uusiutuvilla energialähteillä (bio-, vesi-, tuuli- ja aurinkovoima). Oomi Hiilineutraalin alkuperä todennetaan EECS-järjestelmän (European Energy Certificate System) mukaisilla sähkön alkuperätakuilla. Oomi Hiilineutraali on valittavissa mille tahansa sopimukselle, jos vuosittainen sähkönkulutus on enintään 100 000 kWh.

Oomi Hiilineutraali on käyttöpaikkakohtainen toistaiseksi voimassa oleva lisäpalvelu. Oomi Hiilineutraali on voimassa toistaiseksi ja jatkuu niin kauan kuin yritykselläsi on mikä tahansa Oomin sähkösopimus voimassa kyseisessä osoitteessa. Voit myös milloin tahansa irtisanoa Oomi Hiilineutraalin, tällöin irtisanomisaika on 14 päivää. Oomi Hiilineutraali -lisäpalvelu päättyy automaattisesti, jos yrityksesi muuttaa tai vaihtaa sähkönmyyjää.

Kuluttaako yrityksesi enemmän sähköä?

Haluatko hankkia sähkön tuotettuna juuri tietyllä uusiutuvalla tavalla? Asiantuntijamme auttavat yritystäsi myös yksilöllisten lisäpalveluiden kanssa.

Oomi alkuperätakuu

Voit myös ostaa sähkösi kokonaan uusiutuvana energiana. Sähkön alkuperätakuu (Guarantee of Origin, GoO) on sertifikaatti, joka takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä. 

Uusiutuvan energian tilaaminen on tehtävä viimeistään toimitusvuotta seuraavan helmikuun aikana, jotta ehdimme hankkia ja kuolettaa asiakkaillemme hankitut alkuperätakuut. Suosittelemme kuitenkin toimimaan jo hyvissä ajoin, silloin kun markkinahintataso näyttää järkevältä. Alkuperätakuita voidaan hankkia kuluvan vuoden lisäksi jopa neljälle tulevalle vuodelle.