preloader

Lisätuotteet sähkösopimuksiin

Ei sähkösopimusta ilman tuunausta - olipa yrityksesi sähkön kulutus mitä tahansa. Lisätuotteillamme räätälöit yrityksesi sähkösopimuksen juuri kuten haluat.

Askarruttaako jokin? Asiantuntijamme auttavat löytämään haluamasi lisäratkaisut.

Oomi Hintakatto

Oomi Aktiivinen sähkösopimukselle voit liittää lisäpalveluna Oomi Hintakaton. Liittämällä sopimuksellesi Oomi Hintakaton varmistat, että sähköenergiastasi ei koskaan veloiteta yli 6,00 snt/kWh (alv 0 %) ylittävää osaa, vaikka tuntihinta olisikin korkeampi.  Oomi Hintakatto on tarkoitettu yrityksille, joiden sähkönkulutus on alle 100 000 kilowattituntia vuodessa.

Oomi 100% Uusiutuva

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on tuotettu 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät. Sopii yrityksille, joissa sähköä kuluu enintään 100 000 kWh vuodessa. 

Kuluttaako yrityksesi enemmän sähköä?

Haluatko hankkia sähkön tuotettuna juuri tietyllä uusiutuvalla tavalla? Asiantuntijamme auttavat yritystäsi myös yksilöllisten lisäpalveluiden kanssa.

SPOT-hintakatto

Oomi Tuntispot sähkösopimukselle voit liittää lisäpalveluna SPOT-hintakaton. Liittämällä sopimuksellesi SPOT-hintakaton varmistat, että sähköenergiastasi ei koskaan veloiteta yli sovittua energiahintaa ylittävää osaa, vaikka tuntihinta olisikin korkeampi.  Kysy lisää vaihtoehdosta asiantuntijoiltamme.

Spot-hintakaton avulla hyödyt markkinahinnan laskusta ja matalasta hintatasosta sekä suojaudut pörssihinnan nousupiikeiltä.

Oomi alkuperätakuu

Voit myös ostaa sähkösi kokonaan uusiutuvana energiana. Sähkön alkuperätakuu (Guarantee of Origin, GoO) on sertifikaatti, joka takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä. 

Uusiutuvan energian tilaaminen on tehtävä viimeistään toimitusvuotta seuraavan helmikuun aikana, jotta ehdimme hankkia ja kuolettaa asiakkaillemme hankitut alkuperätakuut. Suosittelemme kuitenkin toimimaan jo hyvissä ajoin, silloin kun markkinahintataso näyttää järkevältä. Alkuperätakuita voidaan hankkia kuluvan vuoden lisäksi jopa neljälle tulevalle vuodelle.