Aurinkovoimalat

Oomi Aurinkovoimala on kannattava ja vastuullinen valinta yrityksille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että aurinkovoimalasi toteuttavat kokeneet alan ammattilaiset, joilla on takanaan satojen projektien kokemus.

Aurinkovoimalan hankinta on suuri investointi, ja sen onnistunut toteutus vaatii huolellista suunnittelua ja asiantuntevaa ammattilaisten apua. Yrityksen kannattaakin tehdä yhteistyötä aurinkovoimalatoimittajan ja asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen, että hankintaprosessi sujuu suunnitellusti ja että aurinkovoimala täyttää yrityksen tavoitteet ja tarpeet.

Oomi Solar palvelee yritystäsi

Aurinkoenergia kehittyy voimakkaasti koko ajan, ja haluamme vastata tähän kehitykseen. Yhtiöitämme vahvassa kasvussa olevan yritysasiakkaiden aurinkoliiketoimintamme uudeksi Oomi Solar Oy:ksi 1.1.2024 alkaen. Vahvistamme näin aurinkovoimaliiketoimintaamme ja palvelemme entistä paremmin yrityksiä ja yhteisöjä siirtymässä kohti uusiutuvaa energiaa.

Lue tiedotteemme

Yli 500 toteutettua aurinkovoimalaprojektia

Tiesithän, että juuremme ovat paikallisissa energiayhtiöissä ja olemme toteuttaneet satoja aurinkovoimalaprojekteja ympäri Suomen? Itse asiassa Oomi on johtava aurinkovoimaloiden toimittaja Suomessa.

Jokaiselle yritykselle sopivat hankintamallit

Teemme aurinkovoimalan hankinnan helpoksi. Oomin kautta saat yritysasiakkaana rahoitusratkaisuja aurinkovoimala-investointeihin. Eri hankintamalleja mietitään yhdessä myyjän kanssa, ja asiakas voi valita näistä yritykselleen sopivimman vaihtoehdon. Asiantuntijan kanssa tämäkin vaihe hankintaprosessissa on vaivaton ja selkeä.

Aurinkovoimalan hyödyt

  • Helppo: voimalan käyttö ei vaadi juuri mitään toimenpiteitä ja on lähes huoltovapaa.
  • Kannattava: aurinkovoimala antaa hyvän ja varman tuoton sijoitetulle pääomalle. Aurinkovoimalan takaisinmaksuaika on 5-10 vuotta. Aurinkovoimala on myös pitkäikäinen: aurinkopaneeleillamme on jopa 30 vuoden tuottotakuu.
  • Vastuullinen: aurinkovoimalan tuotanto ei kuormita ilmastoa eikä lähiympäristöä. Aurinkoenergia pienentää hiilijalanjälkeä ja tukee uusiutuvan energian tavoitteita.

Ota yhteyttä!

Arttu Raitala

Arttu Raitala

Liiketoimintajohtaja, Hankekehitys ja strateginen hankinta
040 879 2654
Tom Pitkänen

Tom Pitkänen

Asiakkuuspäällikkö
040 503 4468
Mika Hytönen

Mika Hytönen

Liiketoimintajohtaja, Kiinteistöratkaisut
040 664 3661
Antti Korkala

Antti Korkala

Liiketoimintajohtaja, Aurinkopuistot
044 975 9699
Aurinkovoimalat yrityksille

Aurinkovoimalat yrityksille

Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin asiantuntijamme soittaa sinulle takaisin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aurinkovoimaloihin liittyen

Referenssit   

Olemme toimittaneet aurinkovoimaloita ympäri Suomen, joten meillä on vankka kokemus aurinkovoimalaprojektien toteuttamisesta. Tutustu referensseihimme!

Aurinkopuistot

Aurinkopuisto on tehokas keino tuottaa aurinkosähköä yrityksen omaan käyttöön tai sähkömarkkinoille. Tutustu lisää.

Aurinkopuistot

Aurinkovoimalat kiinteistöille

Tarjoamme aurinkovoimalat kiinteistöille katto- tai seinäasennuksena. Lue lisää.

Aurinkovoimalat kiinteistöille