Työsuhdepyörät Oomilta - Oomi Fillari työsuhdepyöräpalvelu

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle. Työsuhdepyörällä tarkoitetaan työnantajan antamaa työsuhde-etua, jossa työntekijä saa käyttöönsä uuden polkupyörän tai sähköpyörän. Kannusta siis työntekijöitäsi liikkumaan tarjoamalla heille työsuhdepyörä edullisesti!

Palvelumme kautta hoituvat niin sähköpyörät kuin lihasvoimin poljettavat fillarit. Työnantajalle palvelu on tehty mutkattomaksi – Me Oomilla hoidamme automatisoidusti palkanlaskennan ja raportoinnin rutiinit sekä pyöriin liittyvän asiakaspalvelun suoraan työntekijöidesi kanssa. Voit siis itse keskittyä olennaiseen.

Työnantajalle Oomi Fillari työsuhdepyöräedun tarjoaminen on edullista ja vaivatonta!

7 syytä valita Oomi Fillari työsuhdepyöräpalvelu

 • Edullinen: Ei piilokuluja, Oomi Fillarin toimistomaksu sisältää kaiken.
 • Joustava: Valinnaisilla lisäpalveluilla joustavuutta ja turvaa työntekijöittesi muuttuviin tilanteisiin.
 • Digitaalisin: kaikki pyörätiedot Vapaus-sovelluksessa. Helpoin palvelu palkkahallinnolle.
 • Tuki: olemme apuna palvelun kaikissa käyttöönottovaiheissa.
 • Rajaton pyörävalikoima: Saatavilla yli 200 pyörämerkkiä ja kaikkialla Suomessa!
 • Avaimet käteen -palvelu: Tämän helpompaa työsuhdepyörien käyttöönotto ei voisi olla!
 • Luotettava: isona ja luotettavana toimijana voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus

Markkinoiden helpoin ja parhain tapa tarjota työsuhdepyörät työntekijöillesi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Työsuhdepyöräpalvelu mahdollistaa digialaisille unelmien pyörän hankkimisen

Digia otti Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöön kesällä 2021. Lupaus palvelun vaivattomuudesta on lunastettu kuluneen vuoden aikana niin yrityksen kuin työntekijöiden näkökulmasta. 

Palvelu on toiminut kuten pitää: paljon ajoa pyörällä ja vain vähän tarvetta selvitellä asioita.”

Oomi Fillari-työsuhdepyörä laskuri

Laskurilla voit tehdä suuntaa antavan laskelman työsuhdepyöräedusta, kun etu on osa kokonaispalkkaasi. Huomaa kuitenkin, että laskurin antama tulos on vain suuntaa antava arvio!  

Voit laskea laskurin avulla kuinka paljon voisit hyötyä työsuhdepyörästä

Tilaa maksuton Oomi Fillari -työsuhdepyörä opas

Oppaasta löydät kaiken olennaisen työsuhdepyöräilyyn liittyen, kuten esimerkiksi:

 • Mikä on työsuhdepyörä?
 • Miksi työsuhdepyörä on ajankohtainen juuri nyt?
 • Miksi työsuhdepyörää kannattaa tarjota henkilöstölle?
 • Miten työntekijä hyötyy edusta?
 • Miten etu tarjotaan helposti työntekijöille maanlaajuisesti ja riskittömästi 

Jutellaan lisää Oomi Fillari- työsuhdepyöräpalvelusta yrityksellenne

Varaa aika oikealla olevasta kalenterista, valitse sinulle sopiva päivä ja klikkaa 30min slotti niin jutellaan Oomi Fillari työsuhdepyöräpalvelusta lisää. Saatte samalla vastauksia monia yrityksiä työsuhdepyöräasioissa auttaneelta asiantuntijaltamme.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, niin Oomi Fillari asiantuntija on teihin yhteydessä.

Voit myös soittaa asiantuntijoillemme. Yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

Varaa aika suoraan alla olevasta kalenterista

Näin Oomi Fillari- työsuhdepyöräpalvelun käyttöönotto etenee

vaihe

Pyörien tilaukset, käyttöönotot ja asiakaspalvelu

Miksi työnantajan kannattaa tarjota työsuhdepyörä työntekijöilleen?

 • Kustannus ainoastaan toimisto- ja käsittelykulu alk. 14 € / kk. Voit tarjota työsuhdepyörän työntekijöillesi henkilökohtaisena verovapaana etuna. Verovapaan edun enimmäisarvo on 1 200 euroa vuodessa. Pyöräetu voidaan vähentää työntekijän palkasta kuten muutkin työsuhde-edut. Koska työntekijän verotettavien ansiotulojen määrä pienenee, hän säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa jopa 20–40 %. Työnantajana säästät samalla palkkakuluissa verotusarvon verran.
 • Pyöräilevä työntekijä voi hyvin. Työsuhdepyörällä kurvailu lisää liikuntaa päivään ja sitä kautta työntekijän hyvinvointia. Hyvät työsuhde-edut sitouttavat tyytyväistä työntekijää yritykseen. Kaupan päälle saatat säästää esimerkiksi kilometrikorvauksissa ja taksikuluissa.
 • Pyöräilyn suosio liikkumismuotona kasvaa. Pyöräily on ympäristöystävällinen, nopea ja joustava tapa siirtyä paikasta toiseen. Kun alla on sähköavusteinen polkupyörä, pidemmätkin etapit taittuvat ilman hikoilua. Moni työntekijäsi on todennäköisesti kiinnostunut työnantajan tarjoamasta pyöräedusta.
 • Työsuhdepyörä nostaa työpaikan houkuttelevuutta ja tasa-arvoa: Nykypäivänä työnantajamielikuvalla on tärkeä merkitys ja siihen halutaan myös panostaa, sillä se tuo kilpailuetua. Tyytyväiset työntekijät ovat menestyvän yrityksen voimavara.
 • Pyöräily on ympäristöystävällistä ja kestävää liikkumista: Pyöräily on mahtava ja ympäristöystävällinen tapa liikkua, koska pyöräillessä ei saastuteta toisin kuin autoillessa. Samalla kun säästät luontoa, niin säästät myös lompakkoasi, koska pyöräilyyn et tarvitse polttoainetta tai parkkipaikkaa.
 • Vaihtoehtoina joko sähköpyörä tai tavallinen pyörä. Toistaiseksi sähköavusteiset pyörät ovat selvästi kalliimpia kuin tavalliset polkupyörät, joten pyöräetu tekee etenkin niiden hankkimisesta järkevää ja kustannustehokasta. Työsuhdepyörä on vapaasti työntekijän käytössä myös vapaa-ajalla.

Oomi Fillari x Vapaus sovellus

Vapaus-sovellus on työnantajan hallinnon ja palkanlaskennan, että työntekijöiden ja pyöräkumppaniliikkeiden väsymätön apuri.

Sovelluksen työnantajaportaali helpottaa edun raportointia, sillä siellä näkyy ajantasaiset tiedot työntekijöiden työsuhdepyöräeduista.

Sovellus toimii niin pöytätietokoneella kuin mobiilistikin.

Työsuhdepyöräily parantaa henkilökunnan hyvinvointia ja työssäjaksamista.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin Oomi Fillari asiantuntija on yhteydessä teihin

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta niin olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiin sopiva Oomi Fillari-työsuhdepyöräpalvelu.