Työsuhdepyörät Oomilta

Ai mikä Oomi Fillari? No markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle. 

Työntekijäsi saavat käyttöönsä kattavan palvelun - asuivatpa he missä päin Suomea tahansa. Mikä parasta, työsuhdepyörä ei maksa firmalle juuri mitään. Samalla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen, koska Oomin asiantuntijat ovat yrityksenne tukena. Helppoa ja joustavaa.

Mitä palvelu sisältää?

Yhteistyössä Vapauden kanssa tuottamamme Oomi Fillari -palvelu kattaa kaiken, mitä työsuhdepyöräpalvelulta tarvitset:

  • työsuhdepyörään liittyvän vakuutuksen
  • pidennetyn takuun
  • palatutusturvan sekä
  • modernit työkalut mutkattomaan käyttöönottoon ja palvelun hallinnointiin

Olemme apuna palvelun käyttöönoton kaikissa vaiheissa.

Palvelumme kautta hoituvat niin sähköpyörät kuin lihasvoimin poljettavat fillarit. Työnantajalle palvelu on tehty mutkattomaksi – Hoidamme automatisoidusti palkanlaskennan ja raportoinnin rutiinit sekä pyöriin liittyvän asiakaspalvelun suoraan työntekijöidesi kanssa. Voit siis itse keskittyä olennaiseen.

Työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle

Tarjoa henkilöstöllesi haluttu henkilöstöetu palvelumallilla, joka minimoi teille kohdistuvan työn. 

Hoidamme digitaalisesti ja automatisoidusti palkanlaskennan ja raportoinnin rutiinit sekä pyöriin liittyvän asiakaspalvelun suoraan työntekijöidesi kanssa. Pyörätilaukset koordinoimme työntekijöidesi kanssa puhelimitse ja digitaalisesti.

Minimoi yrityksellesi kohdistuva työ valitsemalla Oomi Fillari -palvelu.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää miten autamme sinua rakentamaan työsuhdepyöristä työntekijöitäsi palvelevan ja skaalautuvan työsuhde-edun.

Työsuhdepyöräpalvelu työntekijälle

Unelmiesi pyörä on askeleen lähempänä. Hyödynnä uusi veroetu ja valitse työsuhdepyörä mistä tahansa markkinoilla olevasta pyörämallista. 

Joustavaan toimintamalliin kuuluu pidennetty takuu, joustavat huoltosopimukset sekä muutosturva työsuhdepyöräsi sopimuskaudelle. Voit testata fillarilaskuria täällä!

Sähköpyörä vai perinteinen fillari? Sinä päätät.

Kiinnostuitko työsuhdepyörästä? Ilmianna työnantajasi!

Jutellaan lisää Oomin työsuhdepyöräpalvelusta yrityksellenne!

Varaa 30min aika suoraan kalenterista, niin jutellaan Oomi Fillarista yrityksellesi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta.

Varaa aika suoraan kalenterista

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat työntekijänä ilmiantaa työnantajasi, klikkaa tänne.

Oomi Fillari x Vapaus sovellus

Vapaus-sovellus on työnantajan hallinnon ja palkanlaskennan, että työntekijöiden ja pyöräkumppaniliikkeiden väsymätön apuri.

Sovelluksen työnantajaportaali helpottaa edun raportointia, sillä siellä näkyy ajantasaiset tiedot työntekijöiden työsuhdepyöräeduista.

Sovellus toimii niin pöytätietokoneella kuin mobiilistikin.

Miksi työnantajan kannattaa tarjota työsuhdepyörä?

  • Pyöräedun tarjoaminen ei aiheuta työnantajalle lisäkustannuksia. Voit tarjota työsuhdepyörän työntekijöillesi henkilökohtaisena verovapaana etuna. Verovapaan edun enimmäisarvo on 1 200 euroa vuodessa. Pyöräetu voidaan vähentää työntekijän palkasta kuten muutkin työsuhde-edut. Koska työntekijän verotettavien ansiotulojen määrä pienenee, hän säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa jopa 15–30 %. Työnantajana säästät samalla palkkakuluissa verotusarvon verran.
  • Pyöräilevä työntekijä voi hyvin. Työsuhdepyörällä kurvailu lisää liikuntaa päivään ja sitä kautta työntekijän hyvinvointia. Hyvät työsuhde-edut sitouttavat tyytyväistä työntekijää yritykseen. Kaupan päälle saatat säästää esimerkiksi kilometrikorvauksissa ja taksikuluissa.
  • Pyöräilyn suosio liikkumismuotona kasvaa. Pyöräily on ympäristöystävällinen, nopea ja joustava tapa siirtyä paikasta toiseen. Kun alla on sähköavusteinen polkupyörä, pidemmätkin etapit taittuvat ilman hikoilua. Moni työntekijäsi on todennäköisesti kiinnostunut työnantajan tarjoamasta pyöräedusta.
  • Vaihtoehtoina joko sähköpyörä tai tavallinen pyörä. Toistaiseksi sähköavusteiset pyörät ovat selvästi kalliimpia kuin tavalliset polkupyörät, joten pyöräetu tekee etenkin niiden hankkimisesta järkevää ja kustannustehokasta. Työsuhdepyörä on vapaasti työntekijän käytössä myös vapaa-ajalla.

Näistä liikkeistä voit hankkia Oomi Fillarin

Palvelumme kautta voit hankkia työsuhdepyörän fillareita tarjoavista verkkokaupoista EU:n alueella. Oomilla on Suomessa laaja kumppaniverkosto, jonka kautta fillarin hankinta onnistuu ympäri Suomen myös suoraan liikkeestä.

Lataa maksuton Oomi Fillari -opas yrityksille

Oppaasta löydät kaiken olennaisen työsuhdepyöräilyyn liittyen. Saat oppaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi.