Työsuhdepyörät työnantajalle - Oomi Fillari työsuhdepyöräpalvelu

Helppo ja mutkaton työsuhdepyöräpalvelu työnantajalle. Työsuhdepyörä hyödyttää sekä työnantajaa, että työntekijää, kannusta siis työntekijöitäsi liikkumaan tarjoamalla heille työsuhdepolkupyörä edullisesti ja vaivattomasti. Pyöräedun tarjoaminen parantaa henkilöstönne hyvinvointia.

Työnantajalle palvelu on tehty mutkattomaksi – me Oomilla hoidamme automatisoidusti palkanlaskennan ja raportoinnin rutiinit sekä pyöriin liittyvän asiakaspalvelun suoraan työntekijöidesi kanssa.

Työsuhdepyöräetu kiinnostaa, mutta jokin mietityttää? Varaa 30minuutin juttelutuokio asiantuntijamme kanssa ja jutellaan lisää tästä edusta. Suosittelemme varaamaan juttelutuokion, vaikka edun käyttöönotto olisi vielä ajatuksen tasolla!

Ota asiantuntijaamme yhteyttä ja jutellaan Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelusta teidänkin yritykselle!

Tyytyväisiä työsuhdepyörä asiakkaitamme

7 syytä valita Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelu

 • Edullinen: Ei piilokuluja, Oomi Fillarin toimistomaksu sisältää kaiken.
 • Joustava: Valinnaisilla lisäpalveluilla joustavuutta ja turvaa työntekijöittesi muuttuviin tilanteisiin.
 • Digitaalisin: kaikki pyörätiedot Vapaus-sovelluksessa. Helpoin palvelu palkkahallinnolle.
 • Tuki: olemme apuna palvelun kaikissa käyttöönottovaiheissa.
 • Rajaton pyörävalikoima: Saatavilla yli 200 pyörämerkkiä kaikkialla Suomessa!
 • Avaimet käteen -palvelu: Tämän helpompaa työsuhdepyörien käyttöönotto ei voisi olla!
 • Luotettava: isona ja luotettavana toimijana voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus

Eikö teillä ole vielä pyöräetua? Tilaa Oomi Fillari-työsuhdepyörä opas

Miksi kiinnostua työsuhdepyöräedusta? Miten työnantaja hyötyy tästä edusta? Miten työntekijä hyötyy edusta? Miten etu tarjotaan helposti työntekijöille maanlaajuisesti ja riskittömästi? Lataa opas ja saat selville kaikki nämä!

Ota yhteyttä työsuhdepyörien asiantuntijaamme

Työsuhdepyöräetu kiinnostaa, mutta jokin mietityttää? Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Täytä tietosi, niin pyöräedun asiantuntijamme ottavat yhteyttä sinuun!

Työsuhdepyöräpalvelu mahdollistaa digialaisille unelmien pyörän hankkimisen

Digia otti Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöön kesällä 2021. Lupaus palvelun vaivattomuudesta on lunastettu kuluneen vuoden aikana niin yrityksen kuin työntekijöiden näkökulmasta. 

Palvelu on toiminut kuten pitää: paljon ajoa pyörällä ja vain vähän tarvetta selvitellä asioita.”

Jutellaan lisää Oomi Fillari- työsuhdepyöräpalvelusta yrityksellenne

Varaa aika oikealla olevasta kalenterista, valitse sinulle sopiva päivä ja klikkaa 30min slotti niin jutellaan Oomi Fillari työsuhdepyöräpalvelusta lisää. Saatte pyöräetufaktat haltuun puolessa tunnissa ja voitte keskustella monia yrityksiä työsuhdepyöräasioissa auttaneen asiantuntijaltamme kanssa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, niin Oomi Fillari asiantuntija on teihin yhteydessä.

Voit myös soittaa asiantuntijoillemme. Yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

Varaa aika suoraan alla olevasta kalenterista

Näin Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalvelun käyttöönotto etenee

vaihe

Pyörien tilaukset, käyttöönotot ja asiakaspalvelu

Miksi työnantajan kannattaa tarjota työsuhdepolkupyörä työntekijöilleen?

 • Kustannus ainoastaan toimisto- ja käsittelykulu alk. 14 € / kk. Voit tarjota työsuhdepyörän työntekijöillesi henkilökohtaisena verovapaana etuna. Verovapaan edun enimmäisarvo on 1 200 euroa vuodessa. Pyöräetu voidaan vähentää työntekijän palkasta kuten muutkin työsuhde-edut. Koska työntekijän verotettavien ansiotulojen määrä pienenee, hän säästää pyörän yhteenlasketuissa hankintakuluissa jopa 20–40 %. Työnantajana säästät samalla palkkakuluissa verotusarvon verran.
 • Pyöräilevä työntekijä voi hyvin. Työsuhdepyörällä kurvailu lisää liikuntaa päivään ja sitä kautta työntekijän hyvinvointia. Hyvät työsuhde-edut sitouttavat tyytyväistä työntekijää yritykseen. Kaupan päälle saatat säästää esimerkiksi kilometrikorvauksissa ja taksikuluissa.
 • Pyöräilyn suosio liikkumismuotona kasvaa. Pyöräily on ympäristöystävällinen, nopea ja joustava tapa siirtyä paikasta toiseen. Kun alla on sähköavusteinen polkupyörä, pidemmätkin etapit taittuvat ilman hikoilua. Moni työntekijäsi on todennäköisesti kiinnostunut työnantajan tarjoamasta pyöräedusta.
 • Työsuhdepolkupyörä nostaa työpaikan houkuttelevuutta ja tasa-arvoa: Nykypäivänä työnantajamielikuvalla on tärkeä merkitys ja siihen halutaan myös panostaa, sillä se tuo kilpailuetua. Tyytyväiset työntekijät ovat menestyvän yrityksen voimavara.
 • Pyöräily on ympäristöystävällistä ja kestävää liikkumista: Pyöräily on mahtava ja ympäristöystävällinen tapa liikkua, koska pyöräillessä ei saastuteta toisin kuin autoillessa. Samalla kun säästät luontoa, niin säästät myös lompakkoasi, koska pyöräilyyn et tarvitse polttoainetta tai parkkipaikkaa.
 • Vaihtoehtoina joko sähköpyörä tai tavallinen pyörä. Toistaiseksi sähköavusteiset pyörät ovat selvästi kalliimpia kuin tavalliset polkupyörät, joten pyöräetu tekee etenkin niiden hankkimisesta järkevää ja kustannustehokasta. Työsuhdepyörä on vapaasti työntekijän käytössä myös vapaa-ajalla.

Oomi Fillari x Vapaus sovellus

Vapaus-sovellus on työnantajan hallinnon ja palkanlaskennan, että työntekijöiden ja pyöräkumppaniliikkeiden väsymätön apuri.

Sovelluksen työnantajaportaali helpottaa edun raportointia, sillä siellä näkyy ajantasaiset tiedot työntekijöiden työsuhdepyöräeduista.

Sovellus toimii niin pöytätietokoneella kuin mobiilistikin.

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin Oomi Fillari asiantuntija on yhteydessä teihin

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta niin olemme yhteydessä teihin mahdollisimman pian. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiin sopiva Oomi Fillari-työsuhdepyöräpalvelu.

Haluatko Oomi Fillari kumppaniliikkeeksi? Klikkaa tänne!