Tuotteemme ja palvelumme suuryrityksille

Sähkönhankinnan tulee olla selkeää ja sujuvaa, oli sähkönkulutus kuinka suurta tahansa. Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutuksen ja pidämme huolen, että sähkösi hinta on hyvä – nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjoamme salkunhoitopalveluita suuryrityksille. Salkunhoitoratkaisumme parantavat ennustettavuutta ja hajauttavat markkinariskiä. Salkunhoitopalveluihimme kuuluu yksilöllinen asiakkaan pohjalta laadittu sähkönhankintastrategia. Tämän pohjalta hintakiinnitykset hajautetaan useaan eri kohtaan.

Seuranta on helppoa, sillä lähetämme kuukausittain raportin kuinka hankinnat ovat toteutuneet. Hankitulle sähkölle on mahdollista ostaa myös alkuperätakuut, jolloin varmennetaan että hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvana.

Sähkösopimukset suuryrityksille

Tiedämme, että sähkö on olennainen osa yrityksesi liiketoimintaa. Me Oomilla tarjoamme yrityssähköä joka tarpeeseen. 

Oomi Tuntispot

Toistaiseksi voimassa oleva Oomi Tuntispot on pörssisähkön hintaan sidottu sopimus. Se sopii yritykselle, joka haluaa hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja ostaa sähköä ajantasaiseen markkinahintaan. 

Oomi Tehosalkku

Määräaikaisessa Oomi Tehosalkussa hajautetaan sähkön hankintaa, jolloin asiakas hyötyy sähkön hintavaihtelusta. Hajauttamalla hinnanvarmistukset useaan eri ajankohtaan pienennetään hintariskiä.

Ota yhteyttä myyntiimme

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö sekä sähkökauppatiimimme, joka huolehtii energiasalkustasi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön meille.

Oomin asiakaspalvelu yrityksille

09 2522 1133

Palvelemme sinua sähkönhankintaan, aurinkovoimaloihin ja latausratkaisuihin sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä.

Henkilön kuva

Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme