Tervetuloa Oomi Fillari -työsuhdepyöräedun käyttäjäksi

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa tämän huikean edun käyttöön. Voit hankkia pyörän niin suomalaisesta pyöräliikkeestä, kuin EU-alueen verkkokaupastakin. Tältä sivulta löydät tietoa siitä miten pyörän hankinta etenee ja miten voit hankkia itsellesi unelmiesi pyörän!

Tiesitkö, että Oomi Fillari-työsuhdepyöräpalvelulla on lähes rajaton pyörävalikoima kivijalka- ja verkkokaupoissa. Yli 200 pyörämerkkiä!

Laskurimme avulla voit myös tehdä suuntaa antavan laskelman työsuhdepyöräedusta.

Tämän helpompaa työsuhdepyörien käyttöönotto ei voisi olla!

Työsuhdepyörä lyhyesti

Työsuhdepyörä on verovapaa henkilökohtainen luontoisetu maksimissaan 100€/kk. Saat siis työsuhdepyörän verovapaana etuna, kun sen verotusarvo on maksimissaan 100€/kk. Et siis maksa lainkaan veroja pyöräedun osuudesta palkassasi.

Työsuhdepyörää voit käyttää vapaasti työmatkoihin, fatbike-metsäretkiin, kaupunkifillarointiin tai kesän pyörälenkkeihin. Se on hyvä kannustin mielekkääseen liikuntaan myös vapaa-ajalla!

Työsuhde-etuna säästät n. 20-40% pyörän hankintahinnasta.

Näin saat Oomi Fillari -työsuhdepyörän käyttöösi

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä riippumatta siitä, mistä hankit pyöräsi, on luoda tili ja kirjautua pyöräportaaliin.  

  1. Voit luoda tilin ja kirjautua sisään tästä linkistä
  2. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä niin voit katsoa ohjeen täältä
  3. Tilin luominen ei velvoita sinua tilaamaan pyörää, se vain nopeuttaa asioita sitten kun päätät edetä pyörän hankinnan kanssa

Jos haluat apua sopivan pyörän valinnassa ja henkilökohtaista palvelua kumppaniliike on oikea valinta sinulle. Kumppaniliikkeestä saat apua myös työsuhdepyörän liittämisessä pyöräportaaliin.

Mikäli olet jo niin onnellisessa tilanteessa, että tiedät millaisen pyörän haluat voit tehdä työsuhdepyörätilauksen lähes mistä tahansa EU-alueen verkkokaupasta, joka myy pyöriä yrityksille. Syötä tilauksesi lomakkeella pyöräportaalin kautta.  Asiakaspalvelu käsittelee ja hoitaa unelmiesi pyörän ja lisävarusteiden tilaamisen puolestasi. Pidämme sinut ajan tasalla, miten tilauksesi etenee ja saat ilmoituksen kun pyöräsi on tilattu sekä matkalla.

Pyörän hankkiminen kumppaniliikkeestä

Mikäli tarvitset apua sopivan pyörän valinnassa sekä henkilökohtaista palvelua, on kumppaniliike juuri oikea valinta. Kumppaniliikkeestä saat apua myös työsuhdepyörän liittämisessä Vapaus-sovellukseen. Lista kumppaniliikkeistä löytyy alta.

Pyörän hankinta verkkokaupasta

Täytä portaalista löytyvälle lomakkeelle yhteystietosi, yrityksen tiedot sekä tilausta koskevat yksityistiedot. Asiakaspalvelijamme käsittelee tilauksen ja lähettää sinulle sähköpostiin tilausvahvistuksen. Tarkista tilaus ja hyväksy tilaus kopioimalla ja liittämällä vahvistuksesta löytyvä koodi portaalin "työsuhdepyörät" välilehdelle. Lista hyväksi havaituista verkkokaupoista löytyy  alta.

Mitä kaikkea työsuhdepalveluun kuuluu ja mitä lisäpalveluita on saatavilla?

Jokaiseen pyörään kuuluu automaattisesti laaja vakuutus ilkivalta- ja varkausturvalla. Se on voimassa niin kotimaassa kuin matkoillakin. Voit räätälöidä palvelupakettia valinnaisilla lisäpalveluilla, jotka tuovat pyörällesi turvaa ja joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin.

Myös asiakaspalvelu auttaa kaikissa työsuhdepyöräilyyn liittyvissä asioissa, aina pyörän ja lisävarusteiden valinnasta pyörän tilaukseen. Myös laaja kumppaniverkostomme on hyödynnettävissä kun tarvitset apua pyörän hankinnassa.

Valinnaiset lisäpalvelut

Huoltobudjetti

Voit halutessasi sisällyttää huoltobudjetin pyörän verotusarvoon, mikä tarkoittaa, että voit ylläpitää pyörääsi edullisemmin. Pyöräsi voit huollattaa missä tahansa. Voit valita erilaisten huoltobudjettien joukosta juuri sinulle sopivan budjetin.

Keskeytysturva

Keskeytysturvalla saat joustavuutta. Se suojaa sinua polkupyörän lunastamiselta, jos elämäntilanteesi muuttuu ja haluat irtisanoa sopimuksesi. Keskeytysturvalla pyöräsopimuksen voi päättää missä tahansa vaiheessa sopimuskautta.

Kysyttävää työsuhdepyöristä?

Jos tarvitset apua pyörämallin, koon tai muiden ominaisuuksien valinnoissa tai sinulle tulee kysyttävää työsuhdepyöristä niin etäpalvelumme auttaa sinua:

Asiakaspalvelu palvelee Chatissa Vapauden verkkosivuilla
Ma-Pe
klo. 10-16

Löydät Asiakaspalvelun yhteystiedot täältä