Sähköauton lataus -referenssejä

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen ja asennuksen käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaallemme aina hänen tarpeitaan vastaavia latausratkaisuja. Hoidamme projektit maaliin asti ja sen jälkeenkin.

Olemme toteuttaneet latausratkaisuja niin yrityksille kuin taloyhtiöille ympäri Suomen. Tällä sivulla voit tutustua asiakastarinoihimme!

Raahen kaupunki

Oomi toimitti Raahen kaupungille latausratkaisun leasing-sopimuksella sisältäen latauslaitteet, niiden asennuksen ja ylläpidon.

Lue koko juttu tästä.

Utajärven kunta

Utäjärven kunta halusi sähköautojen latauspisteet palvelemaan niin kuntalaisia kuin ohikulkijoita. Oomin hyvä ja tehokas palvelu erotti sen kilpailijoista.

Lue koko juttu tästä.

Oomi Lataus - Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan ABC:lle asennettiin pikalatureita – eli yli 50 kilowattisia sähköauton latauspisteitä. Tutustu Oomin toimittamaan ratkaisuun!

Lue lisää

Sähköauton lataus – Kiinteistö Oy Koskenniska

Oulun jokivarressa toteutettiin syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana merkittävä latausinfrahanke. Kiinteistö Oy Koskenniskan Pysäköinti tilasi Oomilta sähköautojen latausvalmiuden huimalle…

Lue lisää

Latausratkaisut Oomista

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin latausinfran suunnittelun ja rakentamisen kuin latauslaitteet ja -palvelut.

Lue lisää

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken tarjouksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Jutellaan lisää latausratkaisuistamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua latausratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Koko yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

Atri Kouri

Atri Kouri

Asiakkuuspäällikkö, Pohjois-Suomi
040 660 3322
Haluan löytää asiakkaillemme sopivimmat ratkaisut sähkö-, lataus- ja aurinkoasioissa. Palvelen pääsääntöisesti keskisuuria asiakkaita.
Matti Kahikko

Matti Kahikko

Asiakkuuspäällikkö, Länsi-Suomi
040 158 0576
”Mitä jyrkempi mäki – sitä leveämpi hymy” Tämän kommentin kuulee yleensä sähköpyöräilijän suusta. Oomi Fillari –työsuhdepyöräpalvelun kautta löytyy fillarit jokaisen tarpeisiin. Aina ei kuitenkaan jaksa polkea, silloin sähköauton akun saa ladattua Oomi Lataus –palvelusta ja sinne puhtaan energian kerää Oomi Aurinkovoimalat. Minuun voi olla yhteydessä milloin vain!
Tom Pitkänen

Tom Pitkänen

Asiakkuuspäällikkö, Etelä-Suomi
040 503 4468
Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopivimmat aurinkovoimala- ja latausratkaisut.
Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.