Sähköauton Lataus - Raahen kaupunki

Oomi toimitti Raahen kaupungille latausratkaisun yhdellä leasing-sopimuksella sisältäen latauslaitteet, niiden asennuksen ja ylläpidon. Kunnan on helppo arvioida tulevat kulunsa ja he voivat ulkoistaa latauspisteiden kunnossapitovastuun Oomille.

Raahen kaupunki kilpailutti sähköautojen latauspisteet omiin kiinteistöihinsä. Voittajaksi valikoitui Oomi, joka tarjosi koko paketin yhdellä leasing-sopimuksella. Se sisältää niin latauslaitteet, niiden asennuksen kuin ylläpidonkin. Puitesopimus tarjoaa selkeät raamit Raahen kaupungille ja sen perusteella he voivat lisätä latauspisteitä kiinteistöihinsä aina tarpeen mukaan. Latauspisteitä voi esimerkiksi suunnitella pienissä ryppäissä kerran tai pari vuodessa toteutettaviksi.

Latausratkaisut kuntien tarpeisiin Oomilta

Suomen kunnilla on edessään isot panostukset sähköautojen latausinfraan. Latauspisteitä tarvitaan kuntien kiinteistöihin yksityiseen ja julkiseen käyttöön. Oomin latausratkaisuilla latauskulut voidaan kohdistaa halutusti käyttäjille ja hoidamme myös kuntoon kaiken tarvittavan infran ja ylläpidon. Oomi on kunnille luotettava kumppani, jonka omistavat pitkäikäiset ja vakavaraiset energiayhtiöt.

Suomen kunnilla on edessään isot panostukset sähköautojen latausinfraan.

Timo Kenttälä, tuotepäällikkö

Oomi tarjoaa latausratkaisut niin omakotitaloasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausratkaisut kattavat kaikki tehot aina pienemmistä lataushybrideille sopivista laitteista suurempiin pikalatureihin asti. 

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin latausinfran suunnittelun ja rakentamisen kuin latauslaitteet ja -palvelut.

Lue lisää

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken tarjouksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.

Henkilön kuva