Sähköauton Lataus - Osuuskauppa Hämeenmaa

Hannu Tauriainen, Osuuskauppa Hämeenmaasta kuvailee tulevia suunnitelmia latausratkaisujen osalta seuraavasti: ”Hämeenmaan strategiassa on päästöjen vähentäminen. Tämä sähköinen autoliikenne on yhtenä osana sitä, ja on päädytty siihen, että pikalatausasemia tarvitaan, jotta asiakkaat pääsevät nopeasti eteenpäin ja jatkamaan matkaa.”  

”Latureiden valinnassa lähdettiin liikkeelle siitä, että ABC:lle tulee pikalatureita – eli yli 50 kilowattisia latureita, sekä hitaampia latureita. Hitaampia asiakaspistelatureita tulee Prismoihin ja jatkossa mitä ilmeisimmin muihinkin toimipaikkoihin”, Tauriainen mainitsee. 

Oomi lataus -brändi tarjoaa asiakkaillemme fiksuja latausratkaisuja hyvän fiiliksen kera

Oomi tarjoaa latausratkaisut niin omakotitaloasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausratkaisut kattavat kaikki tehot aina pienemmistä lataushybrideille sopivista laitteista suurempiin pikalatureihin asti. 

”Oomi latauksessa asiakaslupauksemme on se, että me hoidamme kaikki projektit maaliin asti ja vielä sen jälkeenkin”, Oomi Energian Timo Kenttälä kertoo ja jatkaa: ”Oomi on luotettava ja vakavarainen kumppani latausratkaisujen toteuttamiseksi ja palvelemme asiakkaitamme paikallisesti inhimillisellä otteella.” 

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.

Henkilön kuva