Sähköauton Lataus - Utajärven kunta

Utäjärven kunta halusi sähköautojen latauspisteet palvelemaan niin kuntalaisia kuin ohikulkijoita. Oomin toimintatapa asioiden hoitamiseen sekä palvelun laatu erottivat sen kilpailijoista.

Utäjärven kunta halusi sähköautojen latauspisteet palvelemaan niin kuntalaisia kuin ohikulkijoita. Sähköautojen latauspisteet antavat näkyvyyttä kunnalle esimerkiksi 22-tien varrella ja niitä on tulossa useisiin kohteisiin Utajärvellä.

Miksi valitsimme Oomin oli se, että sieltä saatiin niin tehokas ja hyvä palvelu. Hinnassa ei juurikaan ollut eroa, mutta palvelun laadussa oli eroa ja me arvostamme sitä palvelun laatua ja toimintatapaa, miten tämä asia hoidettiin.

Vuokko Paso, Utajärven Yrityspuisto Oy

Latausratkaisut kuntien tarpeisiin Oomilta

Suomen kunnilla on edessään isot panostukset sähköautojen latausinfraan. Latauspisteitä tarvitaan kuntien kiinteistöihin yksityiseen ja julkiseen käyttöön. Oomin latausratkaisuilla latauskulut voidaan kohdistaa halutusti käyttäjille ja hoidamme myös kuntoon kaiken tarvittavan infran ja ylläpidon. Oomi on kunnille luotettava kumppani, jonka omistavat pitkäikäiset ja vakavaraiset energiayhtiöt.

Oomi tarjoaa latausratkaisut niin omakotitaloasujille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausratkaisut kattavat kaikki tehot aina pienemmistä lataushybrideille sopivista laitteista suurempiin pikalatureihin asti. 

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjontamme kattaa niin latausinfran suunnittelun ja rakentamisen kuin latauslaitteet ja -palvelut.

Lue lisää

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken tarjouksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.

Lue lisää

Uusi sähköautojen latauslaki

Lue tästä artikkelista, miten uusi laki tulee vaikuttamaan sinun yritykseesi tai taloyhtiöösi.

Lue lisää

Latauspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeisiinne sopivasta latausratkaisusta.

Henkilön kuva