Tilaa maksuton Pitchaa Pomolle -paketti By Oomi Fillari!

Vinkkaa pyöräedusta pomollesi ja hanki unelmiesi työsuhdefillari. Oomin hyvänmielen Pitchaa Pomolle-paketti sisältää kaiken tarvittavan pomon suostuttelua varten. Paketteja on saatavilla rajattu määrä, joten paketteja on tilattavissa niin kauan kuin paketteja riittää. Paketti toimitetaan noin viikon kuluttua tilauksesta. Paketin lähettää kumppanimme Innoflame Oy.

Työsuhdepyörät ovat jo monelle yritykselle arkipäivää, joten hyppää mukaan pyöräilijöiden porukkaan ja pääset kurvailemaan parhaalla työsuhde-edulla!

Jutellaan lisää Oomi Fillari- työsuhdepyöräpalvelusta yrityksellenne!

Varaa 30minuutin juttelutuokio asiantuntijamme kanssa ja jutellaan lisää tästä edusta teidänkin yritykseenne!

Oomiten helppoa ja huoletonta työsuhdepyöräilyä!

Työsuhdepyörää ei ole tarkoitettu vain työmatkojen rullaamiseen, vaan sillä voi ajella rajattomasti myös vapaa-ajalla. Pyöräetu ei myöskään vaikuta autolla ajettuihin kilometrikorvauksiin.

Keskeisiä faktoja työsuhdepyöristä

  • Pyöräetu on työntekijälle tuloverovapaa luontoisetu 1200 euroon asti vuosittain.
  • Työsuhdepyöräedun tuoma säästö on noin 20-40% verrattuna pyörän hankkimiseen ilman pyöräetua.
  • Työsuhdepyörä on hankinnan jälkeen vapaasti käytettävissä ja sitä voi käyttää vapaasti myös työmatkojen ulkopuolella.
  • Pyörän voi lunastaa itselleen sopimuskauden päätteeksi.
  • Etu koskee sekä tavallisia että sähköavusteisia polkupyöriä (max. 250w ja 25km/h).

Tilaa maksuton Pitchaa Pomolle-paketti ja ehdota Oomi Fillaria työnantajallesi!

Kerro HR:lle, että työsuhdepyörä on haluttu etu ja että sen käyttöönotto teidänkin yrityksessä on vain muutaman askeleen päässä. Oomin hyvänmielen Pitchaa Pomolle-paketti sisältää kaiken tarvittavan pomon suostuttelua varten. Huomioithan, että valitettavasti toiminimellä toimiva yksityinen elinkeinonharjoittaja ei voi hyödyntää pyöräetua.

Paketteja on saatavilla rajattu määrä, joten paketteja on tilattavissa niin kauan kuin paketteja riittää. Emme valitettavasti voi toimittaa pakettia PL osoitteeseen.

Liity Oomi Fillari -työsuhdepyöräpalveluun heti ja tee sopimus!

Käy täyttämässä työnantajan tiedot ja lähetä ne meille.

Automaatioprosessisamme suoritamme samalla yrityksen taloudellisen tilanteen tarkastuksen Asiakastiedon tietojen perusteella. Lähetämme antimianne tietojen perusteella sopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Huomioithan, että valitettavasti toiminimellä toimiva yksityinen elinkeinonharjoittaja ei voi hyödyntää pyöräetua.

Tutustu Oomi Fillariin lisää täältä

Verovapauden ansiosta säästät unelmiesi pyörän hankintahinnassa 20-40%. Työntekijänä saat työsuhdepyörän käyttöösi fillaroitpa missä päin Suomea tahansa. Se on myös ekologinen ja edullinen vaihtoehto työsuhdeautolle.

Työsuhdefillaria ei tarvitse käyttää pelkästään – tai lainkaan – työmatkoihin. Sellaisen voi hankkia myös fatbike-metsäretkiä, kaupunkifillarointeja ja kesän pyörälenkkejä varten!